Treća beogradska gimnazija ( III beogradska gimnazija)

ja sam tako chula....nisam rekla da je to moje mishljenje...moje mishljenje je da je shkola extra, imam par ortakinja koje idu u tu shkolu,bila sam par puta u toj shkoli i skroz mi je ok.....

Svi imaju stav da ju je tesko upisati,a lako zavrsiti..:)
Tako da..
Al' ,posto niko od nas ne ide tamo,ne moze ni da zna.Sve se svodi na to -rekla-kazala.
Jedno je sigurno,a to je da ova skola drzi nivo godinama.

Ben, Sanja a da otvorimo temu gde tjete se svadjati do mile volje......???=)))

Da li si igde videla da se ja svadjam? Istina je da u vetjoj meri pokushavam da aludiram na nju da pochne da misli o onome shto pishe, ali na kraju shvatam da ipak neki ljudi ne mogu, ili da kazhem u ''fazonu'' NEMAJU CHIME da misle.

Dalje, slazhem se sa Mikicinim postom i prijavljujem se na listu shtrebera, misheva, chega vetj... :roll:

Da li si igde videla da se ja svadjam? Istina je da u vetjoj meri pokushavam da aludiram na nju da pochne da misli o onome shto pishe, ali na kraju shvatam da ipak neki ljudi ne mogu, ili da kazhem u ''fazonu'' NEMAJU CHIME da misle.

Dalje, slazhem se sa Mikicinim postom i prijavljujem se na listu shtrebera, misheva, chega vetj... :roll:

ma Ben samo opushteno bre.........sve je ok.....;-)

e razumem te,za moju skolu treba najmanje 80 poena,za medicinsku,a dosle su neke sa po 60-62 ko sto kazes....stvarno nepravda,neko se muci 8 god. da bi to nesto upisao i onda dodju neki preko veze........Al sad smo se mi svi sklopili,i te osobe i sa po 62 poena su se super uklopile,nema veze!Kod vas?

Pa i kod nas se dobro ukolpila... ali zato su joj ocene uzas... ima je 3 keca na tromesecju, i tako.... :roll:

Djina, ja tju ti retji shta sam ja chula o tretjoj od ljudi koji u nju idu.Teshko je upisati jer ti treba skoro 100 bodova,ima burzujchitja koji su upali preko veze i nisu svi nevidjene shtreberchine.Tamo ide puno extra likova i nadam se da se netjesh predomisliti jer je to odlichna shkola i ako je upishesh imatjesh extra drushtvo.Toliko od mene nadam se da sam ti pomogla:D:):)

Back