- Poruka
- 751
Pa eto,,, ovde pisite sta mislite o Trecoj, ako idete u Trecu pisite nesto o profanima (Todorkovu i ekipi),,,, i tako ,,,
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za trecu je trebalo najvise bodova skoro svih 100....znaci da su svi bez izuzetaka teski streberi!
A ti si glupacha...
Ljudi su puni predrasuda sto se tice ove skole.Isti zive u ubedjenju da je ovu skolu tesko upisati,a lako zavrsiti.Sto je neko streber ako je imao 100 bodova?Covek jednostavno zna sta zeli,a usput moze da nadje i vremena za druzenje(ne svi,al...).Ne vidim ista lose u tome..A,ta prica da ju je lako zavrsiti je smesna.Svi ti ljudi koji su upisali III-u,znaju sta su upisali,pa se shodno tome tako i ponasaju.Trude se,uce,informisu,zato u toj skoli ima jako malo vrlo dobrih.To ne znaci da je lako.Gluposti.
Ima i ona prica da u trecu idu samo mamina i tatina deca,burzuji,snobovi.Al' ovo je Srbija,i ljudi ce jos jako dugo ziveti sa predrasudama i u omalovazavanju ljudi koji su,po obrazovanju,bodovima,lepoti ili cemu god bolji od njih.Kao i u svakoj skoli,na svakom poslu,uvek se nadju neki streberi,ljudi koje zanima samo i iskljucivo knjiga,postoje burzuji koji gledaju ko kakve patike nosi i slicno,ali to u svakoj skoli postoji.Ova gimnazija se ni po cemu ne razlikuje od ostailh,osim sto ju je najteze upisati.
Sevaj, dete... Ako nemash shta pametno da kazhesh, tjuti, bar tjesh odati utisak da si mozhda pametna... O jbt...
Pa jedno je sigurno, u III znaju kako da naprave svirku...
Prvi si pocheo da me prozivas...i ako tako nastavish videcemo sta ce biti...ja samo dajem sv0j komentar-na to imam pravo!!!!
Pa smesan si mi ti....sto iz poruke u poruku dokazujes kolika si shtreberchina
Sva sretja te nisam glupacha, kojoj crna kosa mozhe da dokazhe jedino veshtachka inteligenciju.
Ne znam shta vishe da kazhem o tvom debilitetu, detinjastom ponashanju, odnosno infantilnom razmishljanju...
Sevaj...