Ben_Adam
Poznat
- Poruka
 - 7.834

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nA srecu ja se ne druzim sa strebercinama....I meni je drago sto sam ja odvratna ljudima ko sto si tinA srecu ja se ne druzim sa strebercinama....
I meni je drago sto sam ja odvratna ljudima ko sto si tinA srecu ja se ne druzim sa strebercinama....
Ben_Adam sta ti je skrivila?
Mozes li mi,molim te,argumentovati stav da je neko streber?Po cemu je recimo on streber?
Mozes li mi,molim te,argumentovati stav da je neko streber?Po cemu je recimo on streber?
Ben_Adam sta ti je skrivila?
Pa recimo,nejmu je sve SKOLA pa skola...nikako od te teme da se udalji...i cudo mi je sto on nije nesto isfilozofirao na temi ,,Tuce po skolama,, koju je decko sa Vozdovca otvorio....sigurno bi nesto da sse on ne bije...cisto streberski.....ucenje,ucenje i samo STEREBANJE!!!!
Ne podnosim takve koji sve misle da rese streberski,mirnim putem,itd......![]()
Pa recimo,nejmu je sve SKOLA pa skola...nikako od te teme da se udalji...i cudo mi je sto on nije nesto isfilozofirao na temi ,,Tuce po skolama,, koju je decko sa Vozdovca otvorio....sigurno bi nesto da sse on ne bije...cisto streberski.....ucenje,ucenje i samo STEREBANJE!!!!
Ne podnosim takve koji sve misle da rese streberski,mirnim putem,itd......![]()

ja netju ulaziti u ovu raspravu nego tju odgovoriti na temu......tretja je po meni gotivna shkola....chula sam da ju je teshko upisati a zavrshish lagano.....toliko....
dali se pise odvojeno (da li ) .Hm...
Ako si dobro procitao post,video si moj stav.Tako da me nemoj pitati nesto na sta sam vec dala odgovor(izmedju redova).A,ako ne znas da procitas,zalim.