Morena_007
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
Ja bih voleo da upisem III, da li mozes da mi das neki savet, da li drustveni ili prirodni smer, koji predmeti se forsiraju, koji profesori su ti izuzeci sto si rekla i tako Hvala unapred![]()
Poznajem neke ljude koji idu u Treću beogradsku gimnaziju.
Dakle, drugarica sa društvrnog smera kaže da je sve u principu lagnica, mada nemoj da misliš da možeš da belejiš, ništa ne radiš i da dobro prolaziš.
Priča ona meni kako je zbrisala od 2. do 4. časa sa drugricom zimus da kupe rukavice... i to im je sve opravdano. profesori nisu pravili problem nikakav. (kod mene u gimn bi je rastrgli i razredni starešina i prof. sa čijeg časa je pobegla.

dalje, živi u mojoj blizini, a u školu kreće posle mene, a njoj je ipak dalja škola nego meni.... zakašnjenja su im skroz opušena...

ona se hvali profesorima. kaže da baš imaju razumevanja za njihove probleme, izuzev par izuzetaka - neki prof. likovnog je čudan in profanka matematike.
ne mora da znači da ćete ovi profesori zapasti.... u svakom šk kolektivu ima mnogo profesora... neko može da ti priča o svom iskustvu sa jedni profanima, a da tebe zapadanu neki sasvim drugi..... nije to oš.
pozzz