комшија
Stara legenda
- Poruka
- 95.258
Постоји пар. На пример, портал Autonomija и телевизија Insajder.Postoje li u Srbiji nezavisni mediji?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Постоји пар. На пример, портал Autonomija и телевизија Insajder.Postoje li u Srbiji nezavisni mediji?
Da da. Autonomija je baš "nezavisna" i "objektivna" .Постоји пар. На пример, портал Autonomija и телевизија Insajder.
Србија је много мање тржиште од САД, и све што постоји у САД треба поделити са 100 или 200 пута, да би се добила реална слика.Овде има око 150-200 тв-канала али свега неколико има неки информативни програм, већина емитује само музику, филмове, серије и забавни програм.Све радио станице су музичке плејлисте које стално емитују 300-400 песама, не постоји talk show радио програми, а неки информативни програм постоји само на Радио Београду 1 који слуша свега пар процената радио слушалаца.Новине се своде на неколико дневних листова од којих Данас критикује власт.Generalno su mediji inace jako loseg kvaliteta, ali ti americki su u tom kontekstu izmisljeni za srpske.
Na srpskim se cuje samo i jedino ili ultra-nacionalisticki populizam, ili ultra-levicarski populizam, nema nikakvih nijansi.
Na americkim, iako generalno jeste lose, pogotovo od pojave Trampa, koji je unizio sve moguce standarde i podelio sve u 2 tabora, opet ima 100 razlicitih nijansi i razlicitih misljenja u odnosu na srpske
to sto si naveo nisu slobodni - pisu sta im se kaze, pogledaj vrte iste politicare.. nisu zapadni nego istocni.
edvards, dzonson, forbs, kako su istocni?nisu zapadni nego istocni.
to je glupost, par intervjua tulsi i merdzori kod takera, i ja sam kupljen, a ti sta kazes na njih dve?(cim ima politicara - odma znajte je ispiranje mozga i laz i prevara)
dadada, i ja sam stavio na ignore onoga koji zna sve nijanse americkih medija... ma daj ne luduj, gde su argumenti., primeri za to tvoje naklapanje, koje medije ti pratos pa da si mogao da steknes makar i ovaj dojamNa americkim, iako generalno jeste lose, pogotovo od pojave Trampa, koji je unizio sve moguce standarde i podelio sve u 2 tabora, opet ima 100 razlicitih nijansi i razlicitih misljenja u odnosu na srpske.
covece, svaka susa moze da kaci video na yt, o cemu ti pricas, ne mozemo mi mika i pera da budemo medijum, mi smo konzumenti medija, valjda? daj mi primer tog pojedinca novinara, recimoslobodni mediji su pojedinci na jutjubu...
Evo ja pratim mnogo sportskih medija u USA, ukljucujuci i podcaste na internetu.dadada, i ja sam stavio na ignore onoga koji zna sve nijanse americkih medija... ma daj ne luduj, gde su argumenti., primeri za to tvoje naklapanje, koje medije ti pratos pa da si mogao da steknes makar i ovaj dojam
da ti se obratim jer si postavljac teme, a mislim da sama postavka manjka:Postoje li u Srbiji nezavisni mediji? Sa jedne strane imamo medije koji su odani vlasti Aleksandra Vučića a sa druge strane imamo medije koje finansira Đilas i Aleksandar Šolak. U tu kategoriju opozicionih medija mislim da ne spada Danas ali on uređivačku politiku koja je opoziciono ostrašćena pa se ni tu ne može govoriti o nekom nezavisnom i objektivnim mediju. Šta mislite da li je moguće da postoji nezavisan mediji kada je interes odnosno novac skoro uvek na prvom mestu?
daj mi primer tog pojedinca novinara, recimo
Glen Grinvald
Zajedno sa ostalima koji su radili na ovoj seriji, Grinvald je 2014. dobio Pulicerovu nagradu. Njegov rad na dokumentima Nacionalne sigurosne agencije (NSA) postao je podloga za dokumentarni film Citizenfour koji je 2014. osvojio Oskara za najbolji dokumentarni film.
tradicijaRTS kao javni servis bi trebalo da bude objektivan u izveštavanju ali možemo videti da nije već se koristi kao propagandno glasilo režima. Znači, ne postoji nezavisnost.
daj mi primer tog pojedinca novinara, recimo
to je sad vec istorija, pogledacu video drugi put, skoro 2 sata traje, i nije bas odgovor na pitanje, tj. udaljavamo se od temeиначе је све на енглеском...
она је из финске и дебело је откривала шта се раји ради!
Све су телевизије биле режимске и у том периоду.То што је на тим телевизијама повремено гостовао председник странке у чијем оснивању је учествовао и тадашњи шеф обавештајне службе и блиски сарадник Б.Тадића Мики Ракић не мења карактер тих телевизија.
Vučić je rekao da bi išao u duel ako bi bilo drugog kruga predsedničkih izbora. Drugih krugova je bilo 2004, 2008 i 2012 jer mediji su i bili takvi da do toga može doći. Pošto posle 2012 to nije slučaj Vučić kaže ako bude drugog kruga eto duela iako zna da teško do njega može doći.Ne volim žute i mislim da su preteča svega ovoga što se sad dešava, samo što su ovi to usavršili, ali je činjenica da si imao Vučića od plesa sa zvezdama, do političkih debata.
Naravno da nije bilo u istoj meri, ali imao si direktan tv duel Đilas - Vučić.
Ovaj od 2012 nije gostovao nikada sa bilo kim u otvorenom duelu, nego se sam sa sobom svađa.
Vučić je rekao da bi išao u duel ako bi bilo drugog kruga predsedničkih izbora. Drugih krugova je bilo 2004, 2008 i 2012 jer mediji su i bili takvi da do toga može doći. Pošto posle 2012 to nije slučaj Vučić kaže ako bude drugog kruga eto duela iako zna da teško do njega može doći.
Da da. Autonomija je baš "nezavisna" i "objektivna" .
insajder je dobar, ali objasni mi ti kao sumadinac, kakve veze imas sa cancima, autonomasima?Постоји пар. На пример, портал Autonomija и телевизија Insajder.
brod ludaka, sa vucicem kormilarem, koji ima dijagnozu;Ne volim žute i mislim da su preteča svega ovoga što se sad dešava, samo što su ovi to usavršili, ali je činjenica da si imao Vučića od plesa sa zvezdama, do političkih debata.
Naravno da nije bilo u istoj meri, ali imao si direktan tv duel Đilas - Vučić.
Ovaj od 2012 nije gostovao nikada sa bilo kim u otvorenom duelu, nego se sam sa sobom svađa.
Forum nije medij. Bar bi to trebao znati.И Крсатрица је независна и објективна, нарочито смо видели за време короне и прва 3 месеца рата у Гази или Украјини !
Као да Вам је Вучић давао налоге....
Forum nije medij. Bar bi to trebao znati.