Milorad Dodik - opcija da bude kandidat na predstojećim izborima u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesmo. I šta dalje?
Znači da presuda nema veze sa Dodikom kao individuom već sa funkcijom predsjednika koju obavlja.
Što dalje znači da je Šmit napao srpske institucije od kojih je institucija predsjednika jedna a parlament druga.
Napadnut je i parlament jer je optužen i predsjednik Narodne skupštine kao i predsjednik Vlade Republike Srpske.

Znači da presuda nema veze sa Dodikom kao individuom već sa funkcijom predsjednika koju obavlja.
Što dalje znači da je Šmit napao srpske institucije od kojih je institucija predsjednika jedna a parlament druga.
Napadnut je i parlament jer je optužen i predsjednik Narodne skupštine kao i predsjednik Vlade Republike Srpske.
Ja nigde nisam rekao da Smit nije napao srpske institucije, ali isto tako napad nije nastao u vakuumu, Doda je petljao nešto, i da ne pričamo da je priznao sud BiH i sada mu se ne sviđa što ga jebu. Što je priznao? Što je otišao i platio kaznu?

Ja nigde nisam rekao da Smit nije napao srpske institucije, ali isto tako napad nije nastao u vakuumu, Doda je petljao nešto, i da ne pričamo da je priznao sud BiH i sada mu se ne sviđa što ga jebu. Što je priznao? Što je otišao i platio kaznu?
Ja te krstim a ti prdiš.
Dodik nije platio kaznu nego njegov advokatski tim.
Dodik nije optužen da je "petljao nešto" nego jer je potpisao ukaz.
Dakle, slažemo se da su napadnute srpske institucije od osobe čiji je legitimitet upitan i šta je logičko rješenje?

Da se Srbi brane. Kako? Pa referendumom.

Ja te krstim a ti prdiš.

Dodik nije optužen da je "petljao nešto" nego jer je potpusao ukaz.
Dakle, slažemo se da su napadnute srpske institucije od osobe čiji je legitimitet upitan i šta je logičko rješenje?

Da se Srbi brane. Kako? Pa referendumom.
On je upao u zamku, i tu su ga čekali.
I šta će da bude posle referenduma?
Logički obrazloži. Ja vidim samo sukob u najavi.

Neće biti nikakvog sukoba.Muslimani gube supstancu,Hrvati gube supstancu i još su i međusobno posvađani.Republika Srpska korak po korak izvlači se iz te sumanute i nikome potrebne asocijacije zvane BiH.
Znaju to i stranci.Jedno vreme su penili zbog iseljevanja Hrvata i Musliama,Sad su i to prestali.

Nije u pitanju bila zamka, svaki predsjednik bi branio svoju instituciju.

To što ti nekog plašiš sukobom ništa ne znači, ne može se sila provoditi pod prijetnjom jer to izlazi van prava.

Mi ne želimo sukob ali nećemo ni sjediti skrštenih ruku. Mađarska je već izjavila da će poslati svoje trupe da brane Srpsku.
Srbija će uraditi isto.
Pa što bi rekli turci "bujrum"

Back