Kako se vara na izborima?

I jel si upecao nesto :mrgreen:
Happy Chicago Fire GIF by NBC

Evo one teme sto mi je juce pala na pamet ali nisam hteo da gusim forum sa 3 nove teme :D

Stalno se prica da ce sns varati na izborima.
Kako se to vara na izborima?
Ako svaka stranka ima svog predstavnika u birackom odboru, ako svaki clan potpise zapisnik da su listici pravilno ubaceni u kutiju i pravilno prebrojani posle, kako onda kazu da se varalo kad njihov covek potpisom kaze da je sve u redu?
Koje su tehnike varanja na izborima?
Hm, rekao bih da je ovo posao za Autentičnog Maria!

Ni meni niko nije pretio ni nudio mi pare, doduše varanje na izborima ne izvodi se na izbornim mestima, nego mi malo pretili ubijanjem Srba, malo mi prete danas, sad pljačkom koje sprovodi sud, izvršitelji i neki pristojni gradjani na ulici.
Istina čemu služe sankcije? A čemu služe bugarski bajkeri? Možda nije pretnja kada celom narodu neke institucije čine zlo, kao što rade državne službe kojim rukovode bivši žuti kriminalci. Kao sad su kriminalci, a oni vladaju Srbijom umesto demokratske vlasti.
Da li se vlada poplavom najgore holivudske produkcije u srpskim filmovima koji stvaraju otpor prema vlasti, jer su kriminalci u državnim organima zastićeni komorama i ambasadama.
Da li je korupcija plaćanje CNN, Politika, Gardijana i ostale novinske gamadi? A ko plaća ulične manijake? Procurelo na slučaju Jaćimović ko finansira krezubu elitnu Srbiju....
I onda se u tim plaćenim servisima pojave "pristojni" "elitni" profesori, novinari i doktori nauka kao podrška tim krezubima, da ne pominjem glumce režisere poznate hirurge, pisce, naučnike koji sve što su ikad radili, a možda su samo krali, stave u funkciju uličnih manijaka....
Kako se lečimo, kako dobijamo plate i radna mesta? Od nekih "stručnjaka" koji "treba da se pitaju", a koji su sposobni samo u masi, kao pacovi.

Da li se plašite sankcija 90tih i nemanja budžeta? Pljačke imovine srbije po engleskim i američkim lukama? Da li se to zove varanje na izborima? Pa onda je valjda jasno zašto stalno gore neki delovi gradova i stalni zahtevi uličnih manijaka iz redova srpske intelegencije, doduše i oksfordske i kembridž intelegencije, da se uvedu sankcije. Da neko brine o jadnim uličnim manijacima....

Evo one teme sto mi je juce pala na pamet ali nisam hteo da gusim forum sa 3 nove teme :D

Stalno se prica da ce sns varati na izborima.
Kako se to vara na izborima?
Ako svaka stranka ima svog predstavnika u birackom odboru, ako svaki clan potpise zapisnik da su listici pravilno ubaceni u kutiju i pravilno prebrojani posle, kako onda kazu da se varalo kad njihov covek potpisom kaze da je sve u redu?
Koje su tehnike varanja na izborima?
1000008375.jpg

Back