- Poruka
- 130.815
I jel si upecao nesto![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jel si upecao nesto![]()
Takodje..a ja se kao sve nešto poturam da mi plate a oni ništa ili da mi priprete pa da dignem dževu a oni opet niko ništa...brate meni nikad niko niti je pretio niti mi nudio pare.
Gledala očima svojim, pri zdravoj pameti, širom otvorenih očiju i usta!...po mogućnosti u pčelinjaku.![]()
Hm, rekao bih da je ovo posao za Autentičnog Maria!Evo one teme sto mi je juce pala na pamet ali nisam hteo da gusim forum sa 3 nove teme
Stalno se prica da ce sns varati na izborima.
Kako se to vara na izborima?
Ako svaka stranka ima svog predstavnika u birackom odboru, ako svaki clan potpise zapisnik da su listici pravilno ubaceni u kutiju i pravilno prebrojani posle, kako onda kazu da se varalo kad njihov covek potpisom kaze da je sve u redu?
Koje su tehnike varanja na izborima?
Ма,бјежи, ба, шејтане, Аллаха ти...A smrtna tišina ,,pobjednika,, dan nakon izbora? Šta li nam govori?
Oni ,,značajni,, pogledi? Nestanak stuje na biračkom mjestu obezbjeđenom kamerama?
Ja jednom u Maksiju, i jedan lik se ispred mene dere: 'Ma kazi mu da necu da glasam dok ne uplati pare!!!'.brate meni nikad niko niti je pretio niti mi nudio pare.
pametan covek ... cast svakom, veresija nikomJa jednom u Maksiju, i jedan lik se ispred mene dere: 'Ma kazi mu da necu da glasam dok ne uplati pare!!!'.
Evo one teme sto mi je juce pala na pamet ali nisam hteo da gusim forum sa 3 nove teme
Stalno se prica da ce sns varati na izborima.
Kako se to vara na izborima?
Ako svaka stranka ima svog predstavnika u birackom odboru, ako svaki clan potpise zapisnik da su listici pravilno ubaceni u kutiju i pravilno prebrojani posle, kako onda kazu da se varalo kad njihov covek potpisom kaze da je sve u redu?
Koje su tehnike varanja na izborima?