Tražim devojku

Планирао сам да једном почнем да негде седим по граду али не у кафићу него напољу где је прометно, да се баш лепо дотерам, да с једне стране поред мене буде ружа а с друге стране да држим неупадљиви летак са "Тражим девојку". И тако сваки други дан. И да се надам да ће ми нека прићи. Само се плашим да то не буде чудно или да ме неко не сними што не желим. Ја други начин за упознавање немам.
nemoj brate, zavrsices u nekoj emisiji zajedno sa onom:
https://voca.ro/16Ru5u5O7rZG

Планирао сам да једном почнем да негде седим по граду али не у кафићу него напољу где је прометно, да се баш лепо дотерам, да с једне стране поред мене буде ружа а с друге стране да држим неупадљиви летак са "Тражим девојку". И тако сваки други дан. И да се надам да ће ми нека прићи. Само се плашим да то не буде чудно или да ме неко не сними што не желим. Ја други начин за упознавање немам.

Јако лош план.

Пасивност је женска особина. Женска енергија.

А ти покушаваш искључиво пасивним начинима да нађеш девојку. Девојке желе да покажеш мужевну, а не женску енергију. Да ти будеш проактиван, а не пасиван у том односу.

Ma jok. To je nekad bilo, danas si automatski napusen od 99 posto nekim tako aktivnim prilaskom, osim ako si strvina koja ne razmislja o posledicama i kurcevito hvatas za strukove po diskotekama. Ne umeju one da odreaguju na to. Odmah se bacaju u beton mod. Ne treba to da radi. Budes upravo u svom svetu. Gde god da si pricinjavas sebi zadovoljstvo a ne zenama okolo. Mesta gde se placa ufur muski a zene besplatno, tamo ne idi. I nek one tebe zavode. Tako ce ti i uzbudljivije i pametnije zene prilaziti. Ovako naleces na malo paglu devojke koje cekaju pitje dok fejzbuche kraj moravu.

Јако лош план.

Пасивност је женска особина. Женска енергија.

А ти покушаваш искључиво пасивним начинима да нађеш девојку. Девојке желе да покажеш мужевну, а не женску енергију. Да ти будеш проактиван, а не пасиван у том односу.
Е па ја сам пасиван. Онда да тражим доминантну лезбејку, не знам.. Можда треба да постанем небинарна личност јер ионако никад нећу наћи девојку.

Али достојанственост је више мушка особина а ако бих ја прилазио онда бих био вређан и понижаван. Као мушкарац ваљда треба више да држим до себе.

Ја ако бих пришао девојци био бих перципиран као манијак или паћеник, док ако би нека девојка мени пришла сматрао бих је дивном особом. Ја не желим да ме нека оправдано сматра манијаком, својим приласком бих јој дао дозволу за вређање јер сам сам крив што сам пришао, испао бих тешка бу*дала где сам сам крив.

Жене не знају да воле мушкарце и још ће правдати зашто је то тако и само то потврђивати. А ми мушкарци их много више волимо. Оне само узимају од мушкараца а ништа не дају. То су чињенице.

Жене не знају да воле мушкарце и још ће правдати зашто је то тако и само то потврђивати. А ми мушкарци их много више волимо. Оне само узимају од мушкараца а ништа не дају. То су чињенице.

Pročitaj pažljivo ovu rečenicu. Ovako odbijaš devojke od sebe.

Ја који сам стидљиви интроверт, који би умро да доживи увреду, који је некој 1 од 1000, који је неискусан, да пита неку која је екстровертнија, склонија вређају, којој су други мушкарци већ изградили самопоуздање, док ја ниједну девојку не бих увредио због њеног приласка или конкретног таквог питања чак и да нисам заинтересован, нисам вређао чак ни гејеве који су ми јединиш прилазили по фејс групама. Толика будала нисам. Ја отворено кажем да сам отворен за то да ми приђе нека девојка из Београда, чак бих и јавно у реалу то показао али не знам како а да то не буде чудно.
Stidljivost je problem koji je trebalo odavno da rešiš. Zvučiš ko mali dečak, a devojkama to nije privlačno. Mislim, vole kad rode dečake ali ne da se hebu sa njima. To je bolesno, shvataš.
To što dečaci požele devojčicine sise i pitcke nije dovoljno da one daju. Nije to igračka nego osoba. Prvo treba da znaš da bekneš i uspostaviš neku priču a ne da kukaš i dramiš jer je devojčica malo digla nos ili te zezala.

Pročitaj pažljivo ovu rečenicu. Ovako odbijaš devojke od sebe.
Али у праву сам, то је тачно, ништа нисам погрешио. Девојке нисам одбијао због ове реченице него због тога што је то тако.

Stidljivost je problem koji je trebalo odavno da rešiš. Zvučiš ko mali dečak, a devojkama to nije privlačno. Mislim, vole kad rode dečake ali ne da se hebu sa njima. To je bolesno, shvataš.
To što dečaci požele devojčicine sise i pitcke nije dovoljno da one daju. Nije to igračka nego osoba. Prvo treba da znaš da bekneš i uspostaviš neku priču a ne da kukaš i dramiš jer je devojčica malo digla nos ili te zezala.
Требало је да то решим одавно. Али то је до девојака, никада ништа лепо нисам доживео од девојака да бих изградио самопоуздање уз њих, само сам доживљавао вређања. То није до мене пуно, да сам био са девојкама имао бих самопоуздања, то све време и причам. Јел бих ја вређао неку девојку са којом бих био у контакту, не бих.

Али у праву сам, то је тачно, ништа нисам погрешио. Девојке нисам одбијао због ове реченице него због тога што је то тако.

Требало је да то решим одавно. Али то је до девојака, никада ништа лепо нисам доживео од девојака да бих изградио самопоуздање уз њих, само сам доживљавао вређања. То није до мене пуно, да сам био са девојкама имао бих самопоуздања, то све време и причам. Јел бих ја вређао неку девојку са којом бих био у контакту, не бих.
Pa šta ti uradiš pa te one vređaju? Misliš u školi, na faxu, negde u grupi? Sigurno ima i dobrih, saosećajnih devojaka, nego ti to nw vidiš.

Pa šta ti uradiš pa te one vređaju? Misliš u školi, na faxu, negde u grupi? Sigurno ima i dobrih, saosećajnih devojaka, nego ti to nw vidiš.
Једна ме је вређала само јер сам тражио девојку у некој групи за упознавање, скроз пристојно, она коментарисала увредљиво и кренула да се свађа, нисам јој уопште чак ни пришао нити је познајем. То је скоро било, и тако слично је било много пута.

Једна, са којом јесам раније имао нормалан чет, после неког времена сам је питао одакле је, она каже "из п* м*", и блок.

Већина је таква. А иначе велика већина жена мушкарце сматра неспособњаковићима, маминим синовима, и слично, ако мушкарац остане без посла он је скоро па за каменовање, то је мишљење велике вечине жена, ја то знам јер сам нон-стоп на интернету па имам увид у њихово мишљење. 90% жена су мизандричне, мрзе мушкарце, и у праву сам кад то кажем.

Једна ме је вређала само јер сам тражио девојку у некој групи за упознавање, скроз пристојно, она коментарисала увредљиво и кренула да се свађа, нисам јој уопште чак ни пришао нити је познајем. То је скоро било, и тако слично је било много пута.

Једна, са којом јесам раније имао нормалан чет, после неког времена сам је питао одакле је, она каже "из п* м*", и блок.

Већина је таква. А иначе велика већина жена мушкарце сматра неспособњаковићима, маминим синовима, и слично, ако мушкарац остане без посла он је скоро па за каменовање, то је мишљење велике вечине жена, ја то знам јер сам нон-стоп на интернету па имам увид у њихово мишљење. 90% жена су мизандричне, мрзе мушкарце, и у праву сам кад то кажем.
Pa dobro, jesu agresivnije, uglavnom. Ali ima ih i normalnih. Možda si malo spor pa udaviš, izvini ako nije istina, pa one polude. Ali kreni na neko pitomije mesto gde ima devojaka.

I promeni to bezimeni, samog sebe stavljaš u neku rupu. Pa ne mogu neke nevaspitane da ti to urade. Ima devojaka kojima se ne svidiš ali te neće vređati. Hajde polako kreni da radiš šta treba. Baš zvučiš očajno. Poslala sam ti nešto u inbox što bi ti bila smernica.

Back