Tražim devojku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi treba li vama da se crta da sa njim nema rasprave?
То јесте јер имам јако аналитичко размишљање, буквално све преиспитујем, и тешко ме је разуверити клишеима и разним устаљеним стварима са којима се не слажем а да ми се не објасни и зашто је то тако, ако ми неко аналитички објасни нешто, то могу да прихватим. Мени ни психолог не би могао да помогне, то стоји. То су чари изолованог самотњачког живота где имам само свој свет у глави.

On neće da prihvati da mu treba pomoć
Која помоћ, девојка? Дружење? Ја се растурих ових недеља да нађем друштво за Аду а немам никога за викенд(е) да ту идемо (радним данима не могу), двоје ме било претходних недеља испаљивало и то пар пута, а дружење би ми значило. Код доктора сам ишао три пута, измењао сам и не знам колико лекова, ни даље нисам срећан, а изгледа да ћу морати поново.. Али увек делујем као да ништа не чиним, најлакше је то рећи.

Ја не знам када сам икад критиковао недужне људе, али ако мене неко критикује а сматрам да нисам заслужио наравно да ћу да се буним. Многи савети су у ствари критике, код мене је битан начин на који ми се нешто каже, ако ме неко саветује а има надмен став то је за мене но но. У крајњу руку, мени више треба разумевање него савети, презасит сам критика и прегладан разумевања.

Гањам људе пар викенАда да се видимо на Ади, никог нема ко може викендом, немам никога. Волео бих да се с неким видим или у недељу или следећи викенд (ако не буде кише) јер стварно немам с ким :'(

Одавде познајем само једног и никог више, ако овде на форуму има секташа и разноразних чудних људи, кад се видимо у реалу отмите ме ако сам баш толики баксуз да налетим на такве, није ме брига, ужасно сам усамљен...

:eek::bljuc:
Pa ti si skroz disfunkcionalna osoba ! Ko tebe trpi tako metiljavog na poslu ?
Ja bi ti predložio da se rokneš ! :aha:

Jesi svestan, druze, da ovo sto si uradio moze da ima posledice po tebe ako te ovaj tip, npr. prijavi? Podstrekivanje na samoubistvo nije gotivna stvar, ni ljudski, ni zakonski.

Da stavimo na stranu to sto se lik ocigledno dobro sprda, niti trazi javno temom forumasicu jer jasno da se niti jedna nece javiti ako iole mozga ima, niti planira sebi da naudi, ali malo imajte obzira kad na forumu prepunom ljudi na lekovima izjavljujete ovako nesto.

Гањам људе пар викенАда да се видимо на Ади, никог нема ко може викендом, немам никога. Волео бих да се с неким видим или у недељу или следећи викенд (ако не буде кише) јер стварно немам с ким :'(

Одавде познајем само једног и никог више, ако овде на форуму има секташа и разноразних чудних људи, кад се видимо у реалу отмите ме ако сам баш толики баксуз да налетим на такве, није ме брига, ужасно сам усамљен...
Nemoj da ganjas devojke po autobusu.

Vidi sta se desava.

Jesi svestan, druze, da ovo sto si uradio moze da ima posledice po tebe ako te ovaj tip, npr. prijavi? Podstrekivanje na samoubistvo nije gotivna stvar, ni ljudski, ni zakonski.

Da stavimo na stranu to sto se lik ocigledno dobro sprda, niti trazi javno temom forumasicu jer jasno da se niti jedna nece javiti ako iole mozga ima, niti planira sebi da naudi, ali malo imajte obzira kad na forumu prepunom ljudi na lekovima izjavljujete ovako nesto.

Kad se rokne neka me hapse ! Ili neka me prijavi ovaj bolesnik da sam ga podstrehivao na ubistvo ! :rotf: Pacijenata na svakom ćošku :fdlan:
Upoznat sam ja vrlo dobro sa zakonom !
Ne boj se takvi se ne ubijaju

..за блискост. Можда постоји нека форумашица из Београда, мој чет је отворен 😶

Бар нешто чиним, на једини начин како умем и могу, да не испада како ништа не чиним.
zvučiš ko da si ovo učinio čisto da bi umirio svoju savest...
neš s tu pamet u evropu

Nemoj da ganjas devojke po autobusu.

Vidi sta se desava.

Čitao sam da su neke ovom liku davale broj i ništa od toga nije bilo više, već im je pisao kako treba da se čuvaju, kako je svet zao i okrutan, kako ima ovakvih i onakvih, tralala, očigledno lik ne zna šta dalje kad dobije broj, defoltuje se na funkciju očinske figure i tu prestaje svaka dalja komunikacija. Možda misli da će one njega da muvaju jer je toliko zaštitnički nastrojen prema njima nežnim, krhkim i ranjivim laticama cvetića.

Код доктора сам ишао три пута, измењао сам и не знам колико лекова, ни даље нисам срећан, а изгледа да ћу морати поново
Ovo pokazuje da si svestan da postoji problem i da priznaješ da ti je ipak potrebna pomoć, samo rešenje problema i pomoć tražiš na pogrešnom mestu, a istovremeno onu pomoć koja ti jeste potrebna i koju ti evidentno mnogi nude i godinama pružaju odbijaš.

Antidepresivi ne služe da usrećuju nesrećne niti mogu to. Psihijatar ti ih prepisuje jer isprobava da vidi da li imaš problem s kojim će lekovi pomoći jer drugačije ne može da utvrdi, ide sistemom eliminacije. Pogađam, probao je Zoloft, Pakston, Seroxat, eventualno Ksalol ili neki dijazepam ako si i socijalno anksiozan. Pošto kažeš da ne pomažu, a tri puta si već išao kod lekara, skoro pa je jasno da problem nije fizičke nego psihičke prirode.

Kad se rokne neka me hapse ! Ili neka me prijavi ovaj bolesnik da sam ga podstrehivao na ubistvo ! :rotf: Pacijenata na svakom ćošku :fdlan:
Upoznat sam ja vrlo dobro sa zakonom !
Ne boj se takvi se ne ubijaju

Pa baš zato što pacijenata ima na svakom ćošku, a ovde srećem dosta ljudi koji su prilično u ćorsokaku sa psihičkim stanjem, mislim da nije mudro ubacivati ovakve želje i pozdrave, a ti najbolje znaš šta i kako. Moje je da drugarski posavetujem, jer ovo može da našteti i tebi i onome koga savetuješ. :)

Pa baš zato što pacijenata ima na svakom ćošku, a ovde srećem dosta ljudi koji su prilično u ćorsokaku sa psihičkim stanjem, mislim da nije mudro ubacivati ovakve želje i pozdrave, a ti najbolje znaš šta i kako. Moje je da drugarski posavetujem, jer ovo može da našteti i tebi i onome koga savetuješ. :)
lepa je ta tvoja briga i za dotičnog i mene !
Mene ne treba tvoja briga i savet. Posveti se bezimenom1 upravo peca takve
Videću tebe i ovog iznad tebe kad vas Bezimeni 1 bude izvozao ovde kao majmune .
Lik je opšte poznat decenijama po drugim forumima da piše u istom fazonu
Videće se vrlo brzo ko je čiji pacijent !?

Poslednja izmena:
lepa je ta tvoja briga i za dotičnog i mene !
Mene ne treba tvoja briga i savet. Posveti se bezimenom1 upravo peca takve
Videću tebe i ovog iznad tebe kad vas Bezimeni 1 bude izvozao ovde kao majmune .
Lik je opšte poznat decenijama po drugim forumima da piše u istom fazonu
Videće se onda ko je čiji pacijent !?

Lično mislim da se bezimeni samo sprda, mene nit' je upecao, nit' ću se baviti njegovim "problemima". Lično, nemam ovde nikoga ko me je upecao ili koga znam da bih se bavio tom osobom.

Tuđa ruka svrab ne češe, samo smatram da nije ljudski bilo kome predlagati samoubistvo, bio to bezimeni ili sa imenom ili kome god jer ovde pacijenata ima prilično mnogo i nikad ne znaš.

Slusaj spremi jedno soma €vrica, da te neki dan picnemo kupimo neku fensi garderobu a 10og te vodim na exit da ti nabacim neke ribe,malo cirnes,malo te uduvamo ,naucis par koraka i ludilo laseri ima sve da prsti

zvučiš ko da si ovo učinio čisto da bi umirio svoju savest...
neš s tu pamet u evropu
Моје је да покушам где могу а то шта ће се десити не могу да бирам.

Da stavimo na stranu to sto se lik ocigledno dobro sprda, niti trazi javno temom forumasicu jer jasno da se niti jedna nece javiti ako iole mozga ima
Не спрдам се уопште, немам где да тражим, поред овог још ми остаје фејсбук и ништа више, реални живот немам, немам контакте и немам никог блиског преко кога бих се упознавао. Да прилазим девојкама по кафанама или на улици нема шансе. То што ме нико не разуме није до мене.

Pacijenata na svakom ćošku
Ја тебе никад нисам заебавао, јел тако, први си ми се накачио, чисто да знаш. Мене ћеш да правиш будалом и да ме називаш разним именима мислећи да сам неко који ће да ти ћути? Мора да си као дете давио мачке, уместо вас ми морамо да се лечимо због таквих као ви који сте опасни по околину.

Ја тебе никад нисам заебавао, јел тако, први си ми се накачио, чисто да знаш. Мене ћеш да правиш будалом и да ме називаш разним именима мислећи да сам неко који ће да ти ћути? Мора да си као дете давио мачке, уместо вас ми морамо да се лечимо због таквих као ви који сте опасни по околину.
:hahaha1::vudu::rida:
Хипохондар , погледај горнји клип можеш научити нешто

Да обично је тако синовац ,неки ликови пију лекове због оних који би морали да пију лекове , али их они не пију :D:per:

Не спрдам се уопште, немам где да тражим, поред овог још ми остаје фејсбук и ништа више, реални живот немам, немам контакте и немам никог блиског преко кога бих се упознавао. Да прилазим девојкама по кафанама или на улици нема шансе. То што ме нико не разуме није до мене.

Sprdaš se ti, druže i to fino.

Ako te niko ne razume, to onda jeste do tebe. Ako ikad budeš u dilemi da li su svi ludi ili samo ti, statistički nije moguće da su svi ludi.

Sprdaš se ti, druže i to fino.

Ako te niko ne razume, to onda jeste do tebe. Ako ikad budeš u dilemi da li su svi ludi ili samo ti, statistički nije moguće da su svi ludi.
Чим мислиш да се спрдам ти ме не разумеш. Не спрдам се, и тачка. А и не занима ме шта ко мисли. То да ли ме неко разуме није до мене, ја се трудим да будем што јаснији али ја не могу другима да уђем у мозак.

Већина људи и јесте луда, ирационалан = луд, шта друго значи 'луд' кад је то релативно. Већини људи су се раније привиђале виле и змајеви па се они не сматрају лудима у правом смислу речи али данас би се неко такав сматрао лудим. Људи нису роботи него ирационална жива бића, али лудим се сматра само онај чија се лудост не поклапа са лудошћу већине. Ја се само не поклапам са већином а сигуран сам да сам рационалнији од просека. Јел су људи који загађују животну средину од које зависе, који пуше и који сами себи изазивају рак плућа, који скоро једини у живом свету ратују једни против других, да не набрајам сад, јел су они мерило неке нормале? Ма ајде. И још се мени ти исти људи смеју.

Чим мислиш да се спрдам ти ме не разумеш. Не спрдам се, и тачка. А и не занима ме шта ко мисли. То да ли ме неко разуме није до мене, ја се трудим да будем што јаснији али ја не могу другима да уђем у мозак.

Већина људи и јесте луда, ирационалан = луд, шта друго значи 'луд' кад је то релативно. Већини људи су се раније привиђале виле и змајеви па се они не сматрају лудима у правом смислу речи али данас би се неко такав сматрао лудим. Људи нису роботи него ирационална жива бића, али лудим се сматра само онај чија се лудост не поклапа са лудошћу већине. Ја се само не поклапам са већином а сигуран сам да сам рационалнији од просека. Јел су људи који загађују животну средину од које зависе, који пуше и који сами себи изазивају рак плућа, који скоро једини у живом свету ратују једни против других, да не набрајам сад, јел су они мерило неке нормале? Ма ајде. И још се мени ти исти људи смеју.

Ako na forumu tražiš devojku, onda je bolje da se sprdaš.

Ne kažem ja da na forumu nema normalnih ljudi, gotivnih, ali takvi ne traže partnere, takvi su došli iz xy razloga.

I najčešće što čujem je ovo ne zanima me ko šta misli... Važi. :D

Треба да умрем чак иако понекад заборавим на то. То је моја религија којој се само због страха од непознатог и мањка сабраће углвном не приближавам екстремно пуно, али имам наду да хоћу, никад ме није изневерила. Свака, ама баш свака прича од стране других је, не бесмислена, него је агресија. Свако ко је противник тога је противник религије којој припадам, а њен сам поприлични фанатик. Углавном одвратни, лицемерни, насилни, себични, неемпатични људи (у ствари већина људи) су противници 🤢🤢 Само они су ми препрека али против које се треба борити а не тек тако повући, а оно што је најбитније треба и да имамо што више браће, не треба само ми појединачно и одвојено/самотњачки да се спасимо него да рационално и аргументовано и друге учинимо мање несрећним или више срећним, треба свима нама подршка истомишљеника да и ми имамо друштво за спасење од зла.

U Bg, auuu, tamo ces se dobrano preznojiti da nadjes. Godine mozes provesti u dejtanju.
Дејтање је губљење времена, ништа конктетно. И да после пар година нађеш нешто можете лако да раскинете и опет си исто тако сам годинама. Све је то требало на време да се почне, још у средњој школи, да се стекне самопоуздање са супротним полом, сада нема шансе, нико се не хвата сад са ду*пе у 30-им годинама на послу као што се то ради у школи, у тим годинама су људи искварени и гледају паре уместо хемије и љубави, нико је то пропустио никад неће надокнадити, касније ће умрети сам јер нико није будала да тотално спушта критеријуме и да се труди да буде савршен према неком ко је далеко од савршенства. Ја са бабама које су се иживеле а које би неког господина поред себе тек онако само за кафу или да јој буде финансијер, нећу да будем. Спас је у хемији, нераду, бежању од стреса, и смрти.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back