Баш мене чека... Али ако нисмо из истог места онда тешко. Чек да видим..Jesi li poslao pp @loptica doskocica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баш мене чека... Али ако нисмо из истог места онда тешко. Чек да видим..Jesi li poslao pp @loptica doskocica
А чиме бих их привукао и зашто би оне пристале да буду са мном?Lepo sam ti reko na exit i navatas dok su tako omamljene
Pozajmi mu tvoju pudlicu da je šeta, devojke vole pse. Ništa onlajn, to je traćenje vremenaJesi li poslao pp @loptica doskocica
Koliko su tebe istraumirali ovde xDPozajmi mu tvoju pudlicu da je šeta, devojke vole pse. Ništa onlajn, to je traćenje vremena
Pozajmi mu tvoju pudlicu, devojke vole pseJesi li poslao pp @loptica doskocica
NisuKoliko su tebe istraumirali ovde xD
Uginula je pudlica, stara slika.Pozajmi mu tvoju pudlicu, devojke vole pse
Od trazim decka na forumu do nikad vise online za nekoliko dana xD
Nisam rekla nikad više, ohooo, nikad se ne znaUginula je pudlica, stara slika.
Od trazim decka na forumu do nikad vise online za nekoliko dana xD
Nikovi talas dikpikova stize.Nisam rekla nikad više, ohooo, nikad se ne zna
Ma ne, i to je prevaziđeno.Nikovi talas dikpikova stize.
Јеси питао некад неку?ја сам пуно хтео секс са девојкама, јел тако, народ није дао.
Нисам никад питао отворено да ме не би нападале и вређале. Али зар то није било приметно.Јеси питао некад неку?
Нисам никад питао отворено да ме не би нападале и вређале. Али зар то није било приметно.
Ја који сам стидљиви интроверт, који би умро да доживи увреду, који је некој 1 од 1000, који је неискусан, да пита неку која је екстровертнија, склонија вређају, којој су други мушкарци већ изградили самопоуздање, док ја ниједну девојку не бих увредио због њеног приласка или конкретног таквог питања чак и да нисам заинтересован, нисам вређао чак ни гејеве који су ми јединиш прилазили по фејс групама. Толика будала нисам. Ја отворено кажем да сам отворен за то да ми приђе нека девојка из Београда, чак бих и јавно у реалу то показао али не знам како а да то не буде чудно.Ја сам једно 100 сношаја изгубио зато што нисам питао. Али временом научиш да треба да питаш, ма колико непријатно да поставиш директно питање.
Наравно, имаш гомилу предрадњи пре питања, али док не затражиш, нећеш да добијеш.
Bolje stavi privezak bmwa na stoПланирао сам да једном почнем да негде седим по граду али не у кафићу него напољу где је прометно, да се баш лепо дотерам, да с једне стране поред мене буде ружа а с друге стране да држим неупадљиви летак са "Тражим девојку". И тако сваки други дан. И да се надам да ће ми нека прићи. Само се плашим да то не буде чудно или да ме неко не сними што не желим. Ја други начин за упознавање немам.