Tražim devojku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам послао. Нико мене не тражи, ником нисам потребан, не допадам се ником, одговор знам 100%, нећу да се брукам за џабе.

Ја немам нигде шанси уопште. Ни мене не привлаче све жене, раније сам био на "дај шта даш", ето имао сам и период када нисам имао никакве стандардне па ни тад нисам нашао девојку, а сад како сам разочаран и имам неке критеријуме тек нећу наћи. А девојке још имају и високе критеријуме. Тако да умрећу сам, кад будем стар стварно нећу да будем са госпођама средњих година, кад никад нисам имао младалачки и ватрени секс не треба ми онда ни то.

Мислим да свако ко је толико усамљен са супротним полом и ко никад неће наћи никога треба да постане небинарна особа. Шта имам од тога што припадам мушком роду, скроз ништа. Није било девојака да то одрже. Сви који су у оваквој ситуацији треба то да постану, макар из ината, народ се као нешто љути на то а у ствари све време су ти одмагали, ја сам пуно хтео секс са девојкама, јел тако, народ није дао. Немаш секс - ниси мушко. Треба да нас је што више.

Zayebani su takvi ko ti. Sto pricaju: svi su zli, svi su losi, svet je pun zla, a ja andjeo. Ah aaam.
Kupis robota lepo.
Ja cu cim skupim lovu. Iskalicu traume iz srednje. Programiracu je da kako me vidi da me moli da joj dam. A ja necu. Oces ovo? Da, molim vas. Ovo a? Daaaa. E ne moze.

Нисам никад питао отворено да ме не би нападале и вређале. Али зар то није било приметно.

Ја сам једно 100 сношаја изгубио зато што нисам питао. Али временом научиш да треба да питаш, ма колико непријатно да поставиш директно питање.

Наравно, имаш гомилу предрадњи пре питања, али док не затражиш, нећеш да добијеш.

Ја сам једно 100 сношаја изгубио зато што нисам питао. Али временом научиш да треба да питаш, ма колико непријатно да поставиш директно питање.

Наравно, имаш гомилу предрадњи пре питања, али док не затражиш, нећеш да добијеш.
Ја који сам стидљиви интроверт, који би умро да доживи увреду, који је некој 1 од 1000, који је неискусан, да пита неку која је екстровертнија, склонија вређају, којој су други мушкарци већ изградили самопоуздање, док ја ниједну девојку не бих увредио због њеног приласка или конкретног таквог питања чак и да нисам заинтересован, нисам вређао чак ни гејеве који су ми јединиш прилазили по фејс групама. Толика будала нисам. Ја отворено кажем да сам отворен за то да ми приђе нека девојка из Београда, чак бих и јавно у реалу то показао али не знам како а да то не буде чудно.

Планирао сам да једном почнем да негде седим по граду али не у кафићу него напољу где је прометно, да се баш лепо дотерам, да с једне стране поред мене буде ружа а с друге стране да држим неупадљиви летак са "Тражим девојку". И тако сваки други дан. И да се надам да ће ми нека прићи. Само се плашим да то не буде чудно или да ме неко не сними што не желим. Ја други начин за упознавање немам.

Планирао сам да једном почнем да негде седим по граду али не у кафићу него напољу где је прометно, да се баш лепо дотерам, да с једне стране поред мене буде ружа а с друге стране да држим неупадљиви летак са "Тражим девојку". И тако сваки други дан. И да се надам да ће ми нека прићи. Само се плашим да то не буде чудно или да ме неко не сними што не желим. Ја други начин за упознавање немам.
Bolje stavi privezak bmwa na sto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back