Tražim devojku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma stvarno.

Narcisoidni psihopata- ajde ne drami
Cekaj. Znaci zena ne treba da pokazuje saosecajnost da mu kojim slucajem ne bi ispalo da mu je dala zbog sazaljenja? Ono fazon kao detetu cokoladu?
Uz to da ne komentarisem u opste: dala. Da neko nekome da.
I sad ti skaces na mene kao sta ja pricam?
Dakle: nema da se zalis bu huu i plus ja tebi dam, ne ti meni. To je narcis ponasanje.

Cekaj. Znaci zena ne treba da pokazuje saosecajnost da mu kojim slucajem ne bi ispalo da mu je dala zbog sazaljenja? Ono fazon kao detetu cokoladu?
Uz to da ne komentarisem u opste: dala. Da neko nekome da.
I sad ti skaces na mene kao sta ja pricam?
Dakle: nema da se zalis bu huu i plus ja tebi dam, ne ti meni. To je narcis ponasanje.
Tako je. Za likove koji imaju pogled na žene kao na stvar - 'dala' je najbolji izraz.
On svojim ponašanjem nije učinio ništa da ga devojka poželi.

A možda je tebi njegov pristup ok 🤷‍♀️

Tako je. Za likove koji imaju pogled na žene kao na stvar - 'dala' je najbolji izraz.

P barem je iskren jbga. Fazon- puko sam ljudi, isfrustriran sam, ne ide nista i to. Ok, ne kazem, niko ne zeli da mu se nakaci neko s tolikim tegobama. Ali pruzis sansu. Svima to moze da se desi. I ako iz toga procveta i od zabe postane princ super, ako ne..Treba biti cool nash?

:lol:
Ozbiljno
Jel bi ćerki ili sestri prepuručio da budu dobrotvorne ustanove za stidljive, ogorčene, nemušte.
Ono, redom da daju...ovaj pruže šansu
Ne nego bih cerku ucio da svi ljudi imaju kompletne emocije, nekad ispoljavaju vise jedne nekad druge. I da treba ljude gledati tako a ne kao na vruc krompir ako neko ispolji nesigurnost ili frustraciju.
Sigurno ih ne bih ucio: cero Daj samo onom zlatni osmeh sve super stas popiti pojesti
I opet. Ne bih je ucio da Daje, vec da Deli. Nije crvenkapa pa da dam ti dam ti dam. Uzasavlo bi me to kod nje.

Ne nego bih cerku ucio da svi ljudi imaju kompletne emocije, nekad ispoljavaju vise jedne nekad druge. I da treba ljude gledati tako a ne kao na vruc krompir ako neko ispolji nesigurnost ili frustraciju.
Sigurno ih ne bih ucio: cero Daj samo onom zlatni osmeh sve super stas popiti pojesti
I opet. Ne bih je ucio da Daje, vec da Deli. Nije crvenkapa pa da dam ti dam ti dam. Uzasavlo bi me to kod nje.

Ispada da sve žene tipa za koga nisu zainteresovane - nagrde.
Ima i toga ali da su sve kuccke...daj bre
E nisam zainteresovana- ako joj se nimalo ne sviđa je dovoljno za površne masovne kontakte na mrežama za upoznavanje čiji je koncept u svojoj srži retardiran jer se zasniva na pijačnoj ponudi i 'prilaženju', smišljanju priče, montiranju, što je u svojoj suštini na ljudskom nivou obostrano ponižavajuće.
Tako da kako god da ga odbije - ispada površno, a opet i muškarci prilaze na osnovu površnih kriterijuma tako da...ko hoće takav tip upoznavanja treba da očekuje svašta, malo da očvrsne i ne padne u očaj
U RL, tek ne verujem da devojke tako surovo nagrđuju

Ispada da sve žene tipa za koga nisu zainteresovane - nagrde.
Ima i toga ali da su sve kuccke...daj bre
E nisam zainteresovana- ako joj se nimalo ne sviđa je dovoljno za površne masovne kontakte na mrežama za upoznavanje čiji je koncept u svojoj srži retardiran jer se zasniva na pijačnoj ponudi i 'prilaženju', smišljanju priče, montiranju, što je u svojoj suštini na ljudskom nivou obostrano ponižavajuće.
Tako da kako god da ga odbije - ispada površno, a opet i muškarci prilaze na osnovu površnih kriterijuma tako da...ko hoće takav tip upoznavanja treba da očekuje svašta, malo da očvrsne i ne padne u očaj
U RL, tek ne verujem da devojke tako surovo nagrđuju
Nisam rekao da su sve kuchke, nisam ni pomenuo tu rec.
Ne znam koliko te u opste interesuje ova tema. Imas gomilu ovakvih likova. U rl su jos surovije situacije. Net je poprilicno lagodno mesto po toj kategoriji.
Moja poenta je da samo treba pruziti sansu i sebi i drugima kroz tu prizmu kompletnosti. Dakle ne na prvu- aj pali ti si mali isfrustrirani chater, ili si mali nesigurni lik koji trese predamnom u kaficu, na ulici ili gde vec.
Sto se postavljaca tice, on gusla svoju pricu i to je to. Ne znam jel mu tako komfornije, jel tako naucio, jel tako zapravo nahvatava upravo na sasoecanje ili nesto peto...ne tice me se toliko. Sirim pricu na nesto opstije.
I jeste prilazak povrsna stvar. ALi bas zato obe strane treba covecno da ucestvuju. Jos povrsnije je ako ti neko na pr pridje da kompliment na frizuru ili sta vec a ti dignes nos u fazonu nisi mi prodro u dusu. Neka realnost nista drugo. To ti je to. Posle kako se nadjemo kroz pricu.
Lule, izgleda da su ljudi izgubili osecaj za komunikaciju. Pravu..

Nisi spomenuo, ja sam, ali nije ni bitna precizna reč za onog ko odhebe bilo koga bez razloga na takav način.
A kakva god da je reč, nemoguće da ih je većina takva.
Ili vi startujete neke čudno napucane gde se verovatnoća za takvim ishodom povećava.
P ja brate ceo zivot startovao redom. Nesto se nisam preterano udubljivao u profilisanje.

То је зато што девојке не знају да воле, ни оне нису ништа лепо учиниле па их желим.

:lol:
Ozbiljno
Jel bi ćerki ili sestri prepuručio da budu dobrotvorne ustanove za stidljive, ogorčene, nemušte.
Ono, redom da daju...ovaj pruže šansu
Какве то има везе, јер те родитеље срамота на који начин су добили кћерку, што су стењали док су је правили? Исте те родитеље није срамота што им кћерка променила 10 партнера и што се везује за неког због материјалне ситуације.

Pušti ti Lule, ona je neozbiljna.
Nemušti dobijaju najbolje ribe.
Veruj, kada ti čika C. kaže.
Što manje pričaj I otvaraj što manje tema ovde - i uvetićeš se i sam.
Tako I u RL, I bićeš i prava misterija.

Postojala je mudrost ovde:
Ako ne pohebeš u prvih sto poruka ovde - ni nečeš...
Tako nešto. Možda nije pravi citat.
Ovo koji su duže ovde, tek, alatkama mlate praznu slamu.
No:
Uvek postoji izlaz.
Trenutno je to Exit, ali Bože moj, biće još festivala na kojim se može zaplesati?

I što ih manje primećuješ - to si im zanimljivih.
Nemoj da se pevaš I da im odgovaraš.
Vodi monologe!
Ti si jedina uzdanica i pravo merilo sveta, svi ostali žele da te ubede u njihovo.
Eto. Ne moraš mi se zahvaljuvati, jer I nije tu da ti pomogne.
Samo ti možeš pomoći sebi.
Ovo je više monolog, kao i uvek. :D

I to - bez definicija, - to mi se sviđa - bezimeni!
Da, da. To je prava formula, da ne mogu da te definišu!
Da si I'm nepoznanica i misterija.
Nema druge.
Kada te provale - shebo si se.
Na pravom so putu, samo ti treba podstrek da nastaviš.
Sva sreća - eto mene. :D

Poslednja izmena:
I to - bez definicija, - to mi se sviđa - bezimeni!
Da, da. To je prava formula, da ne mogu da te definišu!
Da si I'm nepoznanica i misterija.
Nema druge.
Kada te provale - shebo si se.
Na pravom so putu, samo ti treba podstrek da nastaviš.
Sva sreća - eto mene. :D
Jeste, u pravu je Corvus.
Ja sam se zeznuo ovde sto sam stavio Napokon.fazon napokon eto me. Kad ono eto te.

Nego ode i bezimeni u migtau a?
Ја сам ту кренуо пре пар година али увек се преиспитујем јер кад нешто урадим хоћу да будем у праву. Мсм, у MGTOW-у сам али сам и даље отворен за девојке, само да их јурим нећу, понашам се реципрочно и све од њих зависи.

Ја сам ту кренуо пре пар година али увек се преиспитујем јер кад нешто урадим хоћу да будем у праву. Мсм, у MGTOW-у сам али сам и даље отворен за девојке, само да их јурим нећу, понашам се реципрочно и све од њих зависи.
Ja mislim da je taj mgtow kolektivni poslednji izdah teranja muskarca u nekakvu suludu principijalnost i tako ga i definisati. Kao odok- otisao sam- i tmurno okrene ledja nadajuci se da ce druga strana da kaze: p ta je bubo moja mawa..
Jedinu vrednost koju moze da ima je otvoreno deljenje iskustva sa zenama. Principijalnost? trrrrt. Radi sta je za tebe dobra stvar. Hoces da yebanje bez obaveza - sasvim legitimno.

I muskarac je jedino tu budala. Sto pokusava da resi probleme zena. I na sebe preuzima nekakve uloge - zastitnik, pricnipijelna moralna stena, provajder, romeo, let me explain, psiholog bla bla bla.
PS - zato i ne yebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back