loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.445
Mislim na ovo što pišeš. Pa i nisi tako opakhu ar ju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim na ovo što pišeš. Pa i nisi tako opakhu ar ju
Cekaj. Znaci zena ne treba da pokazuje saosecajnost da mu kojim slucajem ne bi ispalo da mu je dala zbog sazaljenja? Ono fazon kao detetu cokoladu?Ma stvarno.
Narcisoidni psihopata- ajde ne drami
Pa ne znam kakav utisak ostavljam. Koncetrisem se na teme. Vecina tema je takvo. Mada priznajem, dosadno mi je cesto o neznostima, obicno su povrsne.Mislim na ovo što pišeš. Pa i nisi tako opak
Tako je. Za likove koji imaju pogled na žene kao na stvar - 'dala' je najbolji izraz.Cekaj. Znaci zena ne treba da pokazuje saosecajnost da mu kojim slucajem ne bi ispalo da mu je dala zbog sazaljenja? Ono fazon kao detetu cokoladu?
Uz to da ne komentarisem u opste: dala. Da neko nekome da.
I sad ti skaces na mene kao sta ja pricam?
Dakle: nema da se zalis bu huu i plus ja tebi dam, ne ti meni. To je narcis ponasanje.
P barem je iskren jbga. Fazon- puko sam ljudi, isfrustriran sam, ne ide nista i to. Ok, ne kazem, niko ne zeli da mu se nakaci neko s tolikim tegobama. Ali pruzis sansu. Svima to moze da se desi. I ako iz toga procveta i od zabe postane princ super, ako ne..Treba biti cool nash?Tako je. Za likove koji imaju pogled na žene kao na stvar - 'dala' je najbolji izraz.
On svojim ponašanjem nije učinio ništa da ga devojka poželi.
A možda je tebi njegov pristup ok![]()
Ali pruzis sansu.
Ne nego bih cerku ucio da svi ljudi imaju kompletne emocije, nekad ispoljavaju vise jedne nekad druge. I da treba ljude gledati tako a ne kao na vruc krompir ako neko ispolji nesigurnost ili frustraciju.
Ozbiljno
Jel bi ćerki ili sestri prepuručio da budu dobrotvorne ustanove za stidljive, ogorčene, nemušte.
Ono, redom da daju...ovaj pruže šansu
Ne nego bih cerku ucio da svi ljudi imaju kompletne emocije, nekad ispoljavaju vise jedne nekad druge. I da treba ljude gledati tako a ne kao na vruc krompir ako neko ispolji nesigurnost ili frustraciju.
Sigurno ih ne bih ucio: cero Daj samo onom zlatni osmeh sve super stas popiti pojesti
I opet. Ne bih je ucio da Daje, vec da Deli. Nije crvenkapa pa da dam ti dam ti dam. Uzasavlo bi me to kod nje.
Nisam rekao da su sve kuchke, nisam ni pomenuo tu rec.Ispada da sve žene tipa za koga nisu zainteresovane - nagrde.
Ima i toga ali da su sve kuccke...daj bre
E nisam zainteresovana- ako joj se nimalo ne sviđa je dovoljno za površne masovne kontakte na mrežama za upoznavanje čiji je koncept u svojoj srži retardiran jer se zasniva na pijačnoj ponudi i 'prilaženju', smišljanju priče, montiranju, što je u svojoj suštini na ljudskom nivou obostrano ponižavajuće.
Tako da kako god da ga odbije - ispada površno, a opet i muškarci prilaze na osnovu površnih kriterijuma tako da...ko hoće takav tip upoznavanja treba da očekuje svašta, malo da očvrsne i ne padne u očaj
U RL, tek ne verujem da devojke tako surovo nagrđuju
Nisi spomenuo, ja sam, ali nije ni bitna precizna reč za onog ko odhebe bilo koga bez razloga na takav način.Nisam rekao da su sve kuchke, nisam ni pomenuo tu rec.
P ja brate ceo zivot startovao redom. Nesto se nisam preterano udubljivao u profilisanje.Nisi spomenuo, ja sam, ali nije ni bitna precizna reč za onog ko odhebe bilo koga bez razloga na takav način.
A kakva god da je reč, nemoguće da ih je većina takva.
Ili vi startujete neke čudno napucane gde se verovatnoća za takvim ishodom povećava.
То је зато што девојке не знају да воле, ни оне нису ништа лепо учиниле па их желим.Tako je. Za likove koji imaju pogled na žene kao na stvar - 'dala' je najbolji izraz.
On svojim ponašanjem nije učinio ništa da ga devojka poželi.
A možda je tebi njegov pristup ok![]()
Какве то има везе, јер те родитеље срамота на који начин су добили кћерку, што су стењали док су је правили? Исте те родитеље није срамота што им кћерка променила 10 партнера и што се везује за неког због материјалне ситуације.
Ozbiljno
Jel bi ćerki ili sestri prepuručio da budu dobrotvorne ustanove za stidljive, ogorčene, nemušte.
Ono, redom da daju...ovaj pruže šansu
Sa aplikacijom će se usreći.Samo, ja ne verujem da je ovo jedini način da upozna devojku. Ovako bezimen..
Koje aplikacije za upoznavanje bi mu preporučili?
Jeste, u pravu je Corvus.I to - bez definicija, - to mi se sviđa - bezimeni!
Da, da. To je prava formula, da ne mogu da te definišu!
Da si I'm nepoznanica i misterija.
Nema druge.
Kada te provale - shebo si se.
Na pravom so putu, samo ti treba podstrek da nastaviš.
Sva sreća - eto mene.![]()
Ја сам ту кренуо пре пар година али увек се преиспитујем јер кад нешто урадим хоћу да будем у праву. Мсм, у MGTOW-у сам али сам и даље отворен за девојке, само да их јурим нећу, понашам се реципрочно и све од њих зависи.Nego ode i bezimeni u migtau a?
Ja mislim da je taj mgtow kolektivni poslednji izdah teranja muskarca u nekakvu suludu principijalnost i tako ga i definisati. Kao odok- otisao sam- i tmurno okrene ledja nadajuci se da ce druga strana da kaze: p ta je bubo moja mawa..Ја сам ту кренуо пре пар година али увек се преиспитујем јер кад нешто урадим хоћу да будем у праву. Мсм, у MGTOW-у сам али сам и даље отворен за девојке, само да их јурим нећу, понашам се реципрочно и све од њих зависи.