pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.999
Eh. Sa ovim predznanjem gde bi mi bio kraj.Sta ce ti to?
Da se zlopatis.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh. Sa ovim predznanjem gde bi mi bio kraj.Sta ce ti to?
Da se zlopatis.

Nema ovde ženski.MrNapokon nisi od juce, kakve bre zenske na forumu, forum je pukao skroz.
Nema, ovde ima samo forumasice, ja zensko nisam video...pa ne secam se.Nema ovde ženski.
Moguće. Nisam proverilaMa zayebavam se.
Pa sta vam bi sa zenskama? Otisle na tinder i instagram?
P neka ih. Nek se usecere tamo.Moguće. Nisam proverila
Ko ih...P neka ih. Nek se usecere tamo.

Tako je.Ko ih...
Da smo mi živi i zdravi.
Nije.Tako je.
Jel ti i dalje hakovan nalog?

E sta si ono tela da mi kaesh?

Znaš ti vrlo dobro.E sta si ono tela da mi kaesh?

Ne zaebavaj aj da se svadjamo malo da ne propadne forum. Vidis da su zenske otisle.Znaš ti vrlo dobro.
Važi. Hajde za dve nedelje, a ti smisli razlog.Ne zaebavaj aj da se svadjamo malo da ne propadne forum. Vidis da su zenske otisle.
Sad mi je jasno sto su prsli odnosi izmedju m i z.Važi. Hajde za dve nedelje, a ti smisli razlog.
Evo red su napravileU stvari mozda je lik provalio foru kako da kupi zenske s foruma na konto sazaljenja
Nah bad nah bad at all brou
Moram da učimSad mi je jasno sto su prsli odnosi izmedju m i z.
Pa ti si skroz disfunkcionalna osoba ! Ko tebe trpi tako metiljavog na poslu ?
Ja bi ti predložio da se rokneš !
pitalje br. 47Moram da učim
Hej , još malo je ostalo sa tim i više slovo neću pročitati u životu !pitalje br. 47

Ocekujem deset cevapa i pomfrit i kafa i neki sok.Hej , još malo je ostalo sa tim i više slovo neću pročitati u životu !
Za tebe uvek. Podržavaš me od početka.Ocekujem deset cevapa i pomfrit i kafa i neki sok.
Da, ja odavno sumnjam da nas lik troluje samo tako.Time je i pretio dok nije dobio trajni ban na Ani pa je prešao ovde.
Ko ga zna sa roze foruma ovde ga ne shvata za ozbiljno jer je u najboljem slučaju trol.
U svojoj utrobi noseci svaki vecni tracak nade od zlatne prasine i tolike buke dalekih svetova da se ni jedan ne cuje.Moram da učim
Otkud ti znas? Mozda ovde cute a tamo pp prsti.Evo red su napravile
Aha, ne postoji zena koja se seksa iz sazaljenja.Otkud ti znas? Mozda ovde cute a tamo pp prsti.