Tranzitni Saturn i Jupiter

• Začetnik teme Začetnik teme Abraksas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sade sati, u la la garage crem de al crem...

To je samo Saturn. Jeste, Saturn te drnda i uništava na nekom polju i boli te, ali šta sad da se radi. Najbezbolnije da se prevaziđe taj period jeste da se sačeka sedam-osam godina. Srećno.

Do duse, sad nesto kontam da mi je mesec u skorpiji u cetvrtoj kuci i prosle godine u novembru sam potkopavao temelje i ojacavao kucu, takodje, bio sam i prilicno bolestan. Od prosle godine pa do ovog leta, svakog meseca me zeludac ubijao.
Na faksu se jesam oduzimao od rada, sada piskaram zavrsni rad, ali nista to nije na sta se vec nisam navikao. Bukvalno je sve uradi sam, oduzimaj se i uradi na misice.
Da ovo ne procitah ne bi ni znao sta se desava. Sta ce mi biti kad saturn udje u strelca, moju petu kucu? Tu imam merkur i mars. :sad2: I zaboravio sam veneru na 00 strelca.

Poslednja izmena:
Da, intezivni bolovi stomaka. I ja sam ih imao. Ja baš želeo da te pitam za želudac, ali nisam hteo da se namećem.
Moraćeš da se paziš pri rukovanju s noževima ugl. možeš postati oholoji prema ljudima koji ti se mešaju u posao. Drugi ne mogu da me prepoznaju od kako je Saturn došao na 4 stepena od Strelca. Tu već počinje da radi intezivno. Saturn 6 isto kao tebi. Gledaj da radiš sa inostranstvom kako bi se taj aspekt upotpunio solidno. Tu ti leži kinta. A zdravlje, nadaj se da će svaka intervencija da prođe u dobrim rukama.

Bome, morao sam da ga izazivam. Poceo je da ulazi u konjukciju sa venerom (0.11 stepen strelca) i logicno, udario je u moje "prijateljske" veze i sinoc sam imao jednu neprijatnu scenu.
Dosao sam do zakljucka sinoc da mogu da izbrisem kompletan imenik iz telefona jer me svi ti ljudi zovu samo kada im nesto treba ili kada bukvalno nemaju sta da rade. Ispada da sam ja njima veci drug nedo sto su ti ljudi meni drugari. :( Bukvalno mi komunikacija uopste ne ide sa ljudima,a pocela je i neka depra da me hvata. Da li neko zna kada ce venera otici na 8-9 stepen strelca?

Ono sto sam ja primetila je raspolozenje koje me tera da sve menjam posao....sve me muci. A sto je najbitnije necete verovati koliko ljudi koje vise ne zovem prva vise niti vidjam niti se javljaju...bice da je saturn resio da mi da do znanja ko mi je pravi prijatelj a o raznim udarcima nekvalitetnih ljudiako ih tako mogu nazvati i da vam ne govorim. Eto mog iskustva inace sam jedan jarac sa podznakom u strelcu koji bi za prijateljstvo i te kako zrvovao sve. Ali izgleda da me sad uci tome ali vam mogu reci da me i te kako iz dana u dan zna ugisiti zaj saturn prosto ga osetim a o neraspolozenju i da vam ne pricam.

Ono sto sam ja primetila je raspolozenje koje me tera da sve menjam posao....sve me muci. A sto je najbitnije necete verovati koliko ljudi koje vise ne zovem prva vise niti vidjam niti se javljaju...bice da je saturn resio da mi da do znanja ko mi je pravi prijatelj a o raznim udarcima nekvalitetnih ljudiako ih tako mogu nazvati i da vam ne govorim. Eto mog iskustva inace sam jedan jarac sa podznakom u strelcu koji bi za prijateljstvo i te kako zrvovao sve. Ali izgleda da me sad uci tome ali vam mogu reci da me i te kako iz dana u dan zna ugisiti zaj saturn prosto ga osetim a o neraspolozenju i da vam ne pricam.

Ja sam jarac-lav. :zag: Mi, deca saturna, oduvek smo u nekoj muci, bas smo izvukli bzvze znak. :/

Ja sam jarac-lav. :zag: Mi, deca saturna, oduvek smo u nekoj muci, bas smo izvukli bzvze znak. :/
Ja sam Strelac - Jarac a udata sam za Lava - Jarca:D
Postoji nešto što se zove ''Saturnovi darovi'' da bi se umilostivio - davati prosjacima, pomagati stare i povremeno raditi neke teške ili prljave poslove, poželjno u subotu koja je njegov dan (Satur-day) naravno uz posvetu Gospodaru Vremena
Nije zgoreg nabaviti onix ili opsidijan, ali oprez - samo mi Saturnovci treba da nosimo crno kamenje

saturn61.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam trenutno u tom nekom periodu koji astrolozi nazivaju Sade sati i ima veze sa Saturnom...kazu da ko to prezivi blago njemu...ako neko zna vise o tome bila bi mu zahvalna da mi objasni kako najbezbolnije prevazici taj period

jaoo sade sati ...otkad za to nisam cula :lol:

- - - - - - - - - -

Do duse, sad nesto kontam da mi je mesec u skorpiji u cetvrtoj kuci i prosle godine u novembru sam potkopavao temelje i ojacavao kucu, takodje, bio sam i prilicno bolestan. Od prosle godine pa do ovog leta, svakog meseca me zeludac ubijao.
Na faksu se jesam oduzimao od rada, sada piskaram zavrsni rad, ali nista to nije na sta se vec nisam navikao. Bukvalno je sve uradi sam, oduzimaj se i uradi na misice.
Da ovo ne procitah ne bi ni znao sta se desava. Sta ce mi biti kad saturn udje u strelca, moju petu kucu? Tu imam merkur i mars. :sad2: I zaboravio sam veneru na 00 strelca.

ma opusteno
previse se cimate :mrgreen:

Ja sam Strelac - Jarac a udata sam za Lava - Jarca:D
Postoji nešto što se zove ''Saturnovi darovi'' da bi se umilostivio - davati prosjacima, pomagati stare i povremeno raditi neke teške ili prljave poslove, poželjno u subotu koja je njegov dan (Satur-day) naravno uz posvetu Gospodaru Vremena
Nije zgoreg nabaviti onix ili opsidijan, ali oprez - samo mi Saturnovci treba da nosimo crno kamenje
:cmok:
Ne znam, nekako ne verujem u magijske moci kamenja, ali vidim na netu da ima mocnih prstenova sa tim kamenjem.

Fenomenalno
Kao i onaj na prethodnoj slici
Pa tebi kao Jarcu i jeste simbol kamen - najčvršća zemlja - Devica je pesak to jest šljunak - morsko žalo, dok je Bik ona prava zemlja - plodni busen
Ja od mog Jarca i imam sposobnost da raspoznajem kamenje
mada naravno kad ga držim u ruci, na slici to teže ide
ali je pravilo da se u nakit od plemenitog metala ne umeće plastika ili staklo, dakle mora da bude dragi ili poludragi kamen
Mada je opsidijan vulkansko staklo
U Jermeniji postoje planine od opsidijana

Poslednja izmena:
ma nemoj, e ja ga nosim vec godinama...:p
Imaš Mesec u Jarcu
Očigledno ti ne smeta
nije isključivo pravilo ali je ipak pravilo
Uostalom i to je prilično lično - ako ti neki metal ili mineral ne odgovara, vrlo brzo ćeš na svojoj koži to osetiti, na razne načine i nećeš to nositi
Isto je i u obrnutom slučaju
Koral mogu svi da nose iako NIJE kamen
Mnogo je lekovit

Imaš Mesec u Jarcu
Očigledno ti ne smeta
nije isključivo pravilo ali je ipak pravilo
Uostalom i to je prilično lično - ako ti neki metal ili mineral ne odgovara, vrlo brzo ćeš na svojoj koži to osetiti, na razne načine i nećeš to nositi
Isto je i u obrnutom slučaju
Koral mogu svi da nose iako NIJE kamen
Mnogo je lekovit

meni se najvishe svidjaju safiri, ali ovaj crni furam vec dugo... lepa je i kombinacija sa sve smaragdima i rubinima, verovatno ih vishe volim od brilijanata zato shto su u boji...:p

meni se najvishe svidjaju safiri, ali ovaj crni furam vec dugo... lepa je i kombinacija sa sve smaragdima i rubinima, verovatno ih vishe volim od brilijanata zato shto su u boji...:p
Apsolutno je u tome najvažniji tvoj subjektivni doživljaj
Ja nosim ametist i oniks
imam i veliku ogrlicu od neobrađenog smaragda iz indije
Mada imam zbilja veliku kolekciju ogrlica od raznog poludragog kamenja
Tebi prija i biser zbog Raka u podznaku kao i srebro
Jer vaša Merkurovska Živa i nije baš zdrava
Gorski kristal takođe mogu svi da nose kao i Žad
a možeš i oko vrata ili u novčaniku držati neki kamen

Apsolutno je u tome najvažniji tvoj subjektivni doživljaj
Ja nosim ametist i oniks
imam i veliku ogrlicu od neobrađenog smaragda iz indije
Mada imam zbilja veliku kolekciju ogrlica od raznog poludragog kamenja
Tebi prija i biser zbog Raka u podznaku kao i srebro
Jer vaša Merkurovska Živa i nije baš zdrava
Gorski kristal takođe mogu svi da nose kao i Žad
a možeš i oko vrata ili u novčaniku držati neki kamen

u, mora da ti je ta ogrlica vredna, smaragd je skuplji od safira i rubina...
uf, nikako, bisere ne mogu ochima da vidim...:confused:
jok, oko vrata pogotovo nishta ne volim, a o novchaniku da ne pricham...:roll:

u, mora da ti je ta ogrlica vredna, smaragd je skuplji od safira i rubina...
uf, nikako, bisere ne mogu ochima da vidim...:confused:
jok, oko vrata pogotovo nishta ne volim, a o novchaniku da ne pricham...:roll:
jeste kad je brušen
a u Indiji ima puno smaragda
samim tim i nije toliko vredna
inače zlato a ni žut metal ne volim
a retko u srebro umeću baš skupoceno kamenje kao što su brilijanti
Ni belo zlato mi nije lepo kao srebro
od njega mi je samo burma, da ne šljašti žuto

Fenomenalno
Kao i onaj na prethodnoj slici
Pa tebi kao Jarcu i jeste simbol kamen - najčvršća zemlja - Devica je pesak to jest šljunak - morsko žalo, dok je Bik ona prava zemlja - plodni busen
Ja od mog Jarca i imam sposobnost da raspoznajem kamenje
mada naravno kad ga držim u ruci, na slici to teže ide
ali je pravilo da se u nakit od plemenitog metala ne umeće plastika ili staklo, dakle mora da bude dragi ili poludragi kamen
Mada je opsidijan vulkansko staklo
U Jermeniji postoje planine od opsidijana

Da li je istina da ovaj kamen godi i Lavovima? Pronasao sam na internet neke tvrdnje da godi i Jarcu i Lavu. :)

jeste kad je brušen
a u Indiji ima puno smaragda
samim tim i nije toliko vredna
inače zlato a ni žut metal ne volim
a retko u srebro umeću baš skupoceno kamenje kao što su brilijanti
Ni belo zlato mi nije lepo kao srebro
od njega mi je samo burma, da ne šljašti žuto

nije sve u zutom, neshto je i u kamenju...:p
ne volim ni ja preterano zuto ali ovaj prsten sa crnim kamenom mi je mnogo drag pa ga zato nosim...
lepa je kombinacija zutog i belog zlata...
srebro sam kao klinka volela, sad moja cera obozava isto, pa joj svako malo kupim nov privezak od pandore za narukvicu...;)

Poznavao sam ljude koji su kamenje čuvali kao pokemone i sa njima su pričali, to jest, pokušavali da komuniciraju. Najozbiljnije.

Ne tako davno kada je postojala neka akcija gde je bilo moguće sakupiti kolekciju kamenčića je ta pomava počela i obuhvatila ne samo osnovce već i dosta starije ljude. Kao da su sličice skupljali.
Ne čudi, to je postalo veoma rasprostranjeno u Srbiji nakon što je Pluton ušao u znak Jarca (magijsko kamenje).

Jedan sam od protivnika toga da se duhovnost i ''magijska'' moć pripisuje poludragim kamenjima, ali generacije sa neptunom u Jarcu su apstraktno privučene k tome tako da sam odustao.

Poznavao sam ljude koji su kamenje čuvali kao pokemone i sa njima su pričali, to jest, pokušavali da komuniciraju. Najozbiljnije.

Ne tako davno kada je postojala neka akcija gde je bilo moguće sakupiti kolekciju kamenčića je ta pomava počela i obuhvatila ne samo osnovce već i dosta starije ljude. Kao da su sličice skupljali.
Ne čudi, to je postalo veoma rasprostranjeno u Srbiji nakon što je Pluton ušao u znak Jarca (magijsko kamenje).

Jedan sam od protivnika toga da se duhovnost i ''magijska'' moć pripisuje poludragim kamenjima, ali generacije sa neptunom u Jarcu su apstraktno privučene k tome tako da sam odustao.

Ja itekako znam moć kamenja a skupljam ga pre svih pomodnosti
Mene pomodnost može samo da odbije

Back