gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
opiro se, ne opiro biće onako kako on kaže, samo će manje boleti ako se ne opireš...
i nije on nikakav učitelj, on je tiranin.
i nije on nikakav učitelj, on je tiranin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nego ako može meni još jedan, ovaj jedan ni da me takne 

Ne, nije to kao kada roditelj maltretra decu, jer nisam pobornik te ideje, niti pravim tu paralelu. Uostalom, reč je ipak o ravnoteži i dobro je ako pojedinac osvesti u sebi neke stvari.
Ne msm da astrologija služi za plašenje ljudi Saturnom, to mi uvek liči na one pompezne izjave...
Mada, eto lepo je što različito poimamo pojmove i pojave, ja i tome vidim lepotu![]()

još sada ide retrogradno![]()
posebno obratiti pažnju i protumačiti između redova značenje za crveni bold. 
) pojedinca-uslovljena je stepenom samospoznaje i odlučuje da li će Saturn biti olovo ili zlato ( ne opominjite me da je kamen, ubacila sam malo umetničke metafore),a uobičajeno je da je međustanje. Njegova natalna pozicija se može tumačiti na oba načina, pa i istovremeno.Saturnovi kontakti sa drugim planetama se mogu javiti u dva prividno protivrečna oblika.Saturn se približio mom Marsu i Plutonu koji su u već nezgodnom polju i konjukciji, i zanima me šta da očekujem od Saturna. Čini mi se da već osećam njegov uticaj i ne znam kako sa njim da se izborim.Pogledajte prilog 288522
Transcendenti pruzaju mogucnost da se intuitivno oseti pre ulaska u aspekt jer prevazilaze prostor i vreme. Kod Saturna to nije slucaj. On u toku samog odnosa sa drugim telom ili kad prodje aspekt. Strah je Neptun Merkur, Saturn Mars ne poznaje isti, daje snagu rusenja i vuce u stradanje.Danas sam pretražujući o aspektu Mars-Saturn prepoznala trenutni osećaj straha i manjka ambicije i energije.
možeš ga okrenuti u svoju korist.
donosi dugoročne promene, može značiti i ispunjenje nekih ambicija. pogledaj aspekte natalnog saturna i fokusiraj se na ono što traži.
SATURN U KONJUNKCIJI SA NATALNIM SATURNOM - Ovaj tranzit vam može pomoći da bolje upoznate sebe i ukazati na trenutak kada bi trebalo da se pripremite za novu životnu fazu. Osim toga, može vam pomoći u tome da se oslobodite loših navika i da se suprotstavite svojim unutrašnjim strahovima.
posebno obratiti pažnju i protumačiti između redova značenje za crveni bold.
![]()
možeš ga syebati samo tako što ćeš ići korak ispred i pripremiti se.
a ni to nije garancija da će manje boleti.