gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
opiro se, ne opiro biće onako kako on kaže, samo će manje boleti ako se ne opireš...
i nije on nikakav učitelj, on je tiranin.
i nije on nikakav učitelj, on je tiranin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nije to kao kada roditelj maltretra decu, jer nisam pobornik te ideje, niti pravim tu paralelu. Uostalom, reč je ipak o ravnoteži i dobro je ako pojedinac osvesti u sebi neke stvari.
Ne msm da astrologija služi za plašenje ljudi Saturnom, to mi uvek liči na one pompezne izjave...
Mada, eto lepo je što različito poimamo pojmove i pojave, ja i tome vidim lepotu![]()
još sada ide retrogradno![]()
Saturn se približio mom Marsu i Plutonu koji su u već nezgodnom polju i konjukciji, i zanima me šta da očekujem od Saturna. Čini mi se da već osećam njegov uticaj i ne znam kako sa njim da se izborim.Pogledajte prilog 288522
Transcendenti pruzaju mogucnost da se intuitivno oseti pre ulaska u aspekt jer prevazilaze prostor i vreme. Kod Saturna to nije slucaj. On u toku samog odnosa sa drugim telom ili kad prodje aspekt. Strah je Neptun Merkur, Saturn Mars ne poznaje isti, daje snagu rusenja i vuce u stradanje.Danas sam pretražujući o aspektu Mars-Saturn prepoznala trenutni osećaj straha i manjka ambicije i energije.
možeš ga okrenuti u svoju korist.
donosi dugoročne promene, može značiti i ispunjenje nekih ambicija. pogledaj aspekte natalnog saturna i fokusiraj se na ono što traži.
SATURN U KONJUNKCIJI SA NATALNIM SATURNOM - Ovaj tranzit vam može pomoći da bolje upoznate sebe i ukazati na trenutak kada bi trebalo da se pripremite za novu životnu fazu. Osim toga, može vam pomoći u tome da se oslobodite loših navika i da se suprotstavite svojim unutrašnjim strahovima.
posebno obratiti pažnju i protumačiti između redova značenje za crveni bold.
![]()
možeš ga syebati samo tako što ćeš ići korak ispred i pripremiti se.
a ni to nije garancija da će manje boleti.