A
Abraksas
Gost
Da li neko mozda zna kako djeluje opozicija tranzitnog Saturna (VIII kuca) sa natalnom Venerom (II kuca)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
etotako:već ga dugo ne pratim... od kada je izašao iz Blizanaca i pustio moj Mars na miru
btw, te dve godine u Blizancima... totalno me je ugnjetavao i nisam uspela da diplomiram dok nije izašao
eh... ja sam se for extra fun i razbolelaChiara:etotako:već ga dugo ne pratim... od kada je izašao iz Blizanaca i pustio moj Mars na miru
btw, te dve godine u Blizancima... totalno me je ugnjetavao i nisam uspela da diplomiram dok nije izašao
Da.. Provali kad ja tri godine ne mogu da dam dva ispita. Tj. dala samo jedan... i sad cekam taj jul pa da skinem i ovaj s dnevnog reda i konacno zavrsim.
Dark, ne pratisDarkEternal:Moguce je polagati i sa saturnom u devetoj kuci, samo sto je jedini moguci nacin za studiranje: ucenje, ucenje i samo ucenje a negde izmedju ucenja ubaciti i muchenje... Eh, blago vama, vi Rakovi (ili sta god vec da imate u Raku) ste prebrinlui brigumeni sa planetama u lavu i skorpiji tek poredstoji prava muka
.
JA MISALIM DA JE RAK NAJBOLJI HOROSKOPSKI ZNAK PA ME BAS BRIGA ZA SATURNChiara:Heh, divno :? ... Ja sam podznak Rak, a na 25. stepenu mi je Mars. Zamisli samo tu lepotu. A sad Saturn po drugi put prelazi preko njega. Da ti ne pricam.... Poslednje tri godine sam polu-ziva, nemam snage ni za sta...
I tako...zivim za jul :wink: .
Mady:Definitivno i jedno i drugo i sve ostalo što se odnosi na imovinu...
Nećeš biti usamljena u tom osećanju, možda nam bude lakšeops: jer smo zajedno...