A
Abraksas
Gost
Da li neko mozda zna kako djeluje opozicija tranzitnog Saturna (VIII kuca) sa natalnom Venerom (II kuca)?
etotako:već ga dugo ne pratim... od kada je izašao iz Blizanaca i pustio moj Mars na miru
btw, te dve godine u Blizancima... totalno me je ugnjetavao i nisam uspela da diplomiram dok nije izašao
eh... ja sam se for extra fun i razbolelaChiara:etotako:već ga dugo ne pratim... od kada je izašao iz Blizanaca i pustio moj Mars na miru
btw, te dve godine u Blizancima... totalno me je ugnjetavao i nisam uspela da diplomiram dok nije izašao
Da.. Provali kad ja tri godine ne mogu da dam dva ispita. Tj. dala samo jedan... i sad cekam taj jul pa da skinem i ovaj s dnevnog reda i konacno zavrsim.
Dark, ne pratisDarkEternal:Moguce je polagati i sa saturnom u devetoj kuci, samo sto je jedini moguci nacin za studiranje: ucenje, ucenje i samo ucenje a negde izmedju ucenja ubaciti i muchenje... Eh, blago vama, vi Rakovi (ili sta god vec da imate u Raku) ste prebrinlui brigumeni sa planetama u lavu i skorpiji tek poredstoji prava muka
.
JA MISALIM DA JE RAK NAJBOLJI HOROSKOPSKI ZNAK PA ME BAS BRIGA ZA SATURNChiara:Heh, divno :? ... Ja sam podznak Rak, a na 25. stepenu mi je Mars. Zamisli samo tu lepotu. A sad Saturn po drugi put prelazi preko njega. Da ti ne pricam.... Poslednje tri godine sam polu-ziva, nemam snage ni za sta...
I tako...zivim za jul :wink: .
Mady:Definitivno i jedno i drugo i sve ostalo što se odnosi na imovinu...
Nećeš biti usamljena u tom osećanju, možda nam bude lakšeops: jer smo zajedno...