Nikoga. Jedino se dovode u vezu sa Abumejanom iz Dormunda pisao sam o tome vec ovde navodno treba da dodje za neke grdne pare.
Sto je najgore oni imaju para a non stop neke klince dovode.Aj za Volkota im svaka cast od njega su napravili igraca al brate sta drzis vise tog Rosickog i Artetu teraj ih u djavola brate.Isprsi se jednom razbi kasu.
Imaju oni dobre igrace i uvek im to malo fali evo pretprosle godine kad je siti osvojio Arsenal bio prvi skoro celu sezonuo i na kraju ih stiglo brdo povreda i nista.Presisa ih i Celzi i Liverpul.Sad u prosloj ista situacija samo kontra.Poceli su ocajno vremenom mu ga davali po gasu i usli u jezivu formu al dzabe, nedovoljno. lepo je Murinjo porucio Vengeru premier liga se igra cele sezone.
To si potpuno upravu za povrede to ih najvise i koci. Dobar posao su napravili proslo leto Sanceza za 50 miliona pun pogodak a pretproslo Ozila za istu sumu.Ako dovedu Abumejana za 40 m i ne ode niko od bitnijih igraca kao sto su Sancez,Ozil,Kazorla,Vilsir,Remzi,Volkot,Debisi,Kosjelni,Mertresaker,Gibs mogu biti konkurentni za titulu.
Al naravno pod uslovom da malo olade s tim povredama.Evo sad u prosloj sezoni ja ne znam dal su Volkot i Gibs uopste igrali.Mozda Volkot par utakmica pred kraj.To su im 2 standardna prvotimca.. to je strasan hendikep jos Ziru sto je bio povredjen vise od pola sezone..
Posle Celzija njih najvise gotivim iz Engleske voleo bi da naprave i neki iskorak u LS.Ispravi me ako gresim ali mislim da od onog finala sa Barsom 2005 nisu uspeli nijednom uci u polufinale?
PS Sa Arsenalom inace igram master ligu na pesu znas koji haos od tima sad sam na pola trece sezone.U prvoj nista nisam osvojio zavrsio peti u ligi i ispo od Bajerna u cetvrtfinalu LS.
Zato u drugoj osvojio Premier Ligu,Ligu Evrope i FA kup i na pocetku trece u superkupu pobedio Barsu 3:1.Sad treba da igram osminu finala u LS protiv Sevilje,u ligi sam drugi siti mi bezi 2 boda doveli Kristijana,Cavija i Lazara Markovica.
A pazi tim koji imam. Vilsira sam uvalio Romi za 80 miliona evra.Doveo Esli Kola i Kabaljera na pozajmice godinu dana.Tauzend mi bio na pozajmici 6 meseci i vratio ga Totenhemu.Abiati mi isto bio na pozajmici proslu sezonu i vratio ga u Milan. Rasprodo sam za 2 i po dine brda igraca Rosickog,Artetu,Ospinu,Scesnog,Cemberlejna,Monreala,Diabija,Vilsira,Velbeka i Zirua u Sent Etjen za 30 miliona tu sam ih zaebo za sve pare lik je uzas proslu sezonu na 40 utakmica 11 golova dao .
A pazi koga sam doveo ne racunam pozajmice : odma na pocetku Ceha za 40 miliona, Ivanovica za 45 miliona(igra vise stopera jer Debisi kida na beku), Markizija iz Juventusa isto za 45. Pa onda dovedem Teveza odma posle prve sezone za 50 m znaci baja je brutalan nema milosti najbolji strelac lige prosle sezone dinara ne zalim, Najngolana iz Rome za 26 i Kavanija za 40 i nesto.
Za Suareza sam se ispalio mogo da ga dovedem i istripovo se da nemam pare trazila mi Barsa 90 miliona i godisnju platu 10 m posle kad sam prodo Vilsira i naso kes on odbio nudili mi Pedra nisam hteo da ga uzmem.Za Kejna sam onda nudio Totenhemu 70 miliona on ode u Bajern ispred nosa mi ga uzmu dali mu platu 12 miliona evra godisnje. Haos. Na kraju dovedem Kavanija al dobro se pokazo za sad na pola sezone 12 golova dao i par asistencija
On mi igra levo a Sancez desno i Tevez u sredini.Matica sam hteo Celzi ga nije dao nudili mi Ramiresa za 40 miliona ja nisam hteo i dovedem Najngolana kao zamenu za Vilsira nije los mada ni ne igra puno pored Ozila,Kazorle,Markizija i Remzija tu mi je bas jaka konkurencija u sredini za nedaj Boze imam i Flaminija i onaj Kokelin moze tu da mi igra dok napred na klupi ovoj trojici imam samo Volkota,Sanoga i onog Kembela doduse on nikad ni ne igra.
I tako inace igram na superstar, pes 2013 je u pitanju al imam onaj patch v7 svi igraci su mi iz 2015.
Hhahahaha