Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Pa dobro to mu dodje oko 15 miliona evra. Toliko isto nudi i Benfika

- - - - - - - - - -

Milan doveo nekog anonimusa za 20 miliona evra a Bajern jos veceg anonimusa za 35. Izneverovo sam

- - - - - - - - - -

A ovi u Realu jos ludji.. Oce da prodaju Serhia Ramosa Mancesteru. Ejj legendu tima i jednog od 2 najvaznija igraca ti prodajes . . Sramota.. on nema ni 30 godina jos.. sad se samo cenkaju.Mancester nudi 50 a ovi traze 60 miliona.

On je spas za Junajted tu nema sta ali ovi u Realu su djonovi da nema dalje..

A svi engleski mediji bruje o Mitrovicevom prelasku u Celzi za 20 i kusur miliona evra i to na insistiranje Murinja !!!!!!

Celzi nijednog mladog napadaca nije upropastio svi su se razvili u zverine Lukaku,Staridz,De Brujne . . . al se niko od njih nije naigrao u Celziju.

Drogba otisao i Remi odlazi 100 posto tako da ostaje Kosta ali stize Falkao ! Pored njih dvojice Mitar se ne moze naigrati. Videcemo ishod

A svi engleski mediji bruje o Mitrovicevom prelasku u Celzi za 20 i kusur miliona evra i to na insistiranje Murinja !!!!!!

Celzi nijednog mladog napadaca nije upropastio svi su se razvili u zverine Lukaku,Staridz,De Brujne . . . al se niko od njih nije naigrao u Celziju.

Drogba otisao i Remi odlazi 100 posto tako da ostaje Kosta ali stize Falkao ! Pored njih dvojice Mitar se ne moze naigrati. Videcemo ishod

Ako Falkao bude igrao kao u Mancesteru bice minutaze za Mitra sigurno.

Ako Falkao bude igrao kao u Mancesteru bice minutaze za Mitra sigurno.

Pa dobro ima i toga a i skloni su povredama i Falkao i Kosta.

Mada opet ja mislim da bi trebao Mitrovic preci u neki klub poput Njukasla,Sevilje ili Porta.
Sve su jace lige od belgijske,svi ti klubovi zele da ga dovedu i bio bi im spic broj 1 pa onda za 2 godine kada postane jos bolji igrac i stekne vise iskustva neka ide u Celsi.
Ne bi voleo da se provede kod njih kao Kezman.

Mitar u Chelziju neznam sta da vam kazem nisam fan ovakvih transfera odmah u veliki klub..Ali ako te oce licno Murinjo...to se tesko odbija...iskreno ja bih otiso dobices sansu posle utakmice sa hrvatima je izjavio da je Mitar nova zvezda evropskog fudbala da je sjajan...Znaci dobice sansu ima tu jedna prednost koji mnogi nevide...ako ode u Njukastl recimo lako moze umisliti da je prva zvezda ekipe jer je otiso u manji klub pa da zabusava i glumi ludilo...i tako ostane prosek...a u Chelziju je svestan da mora da zapne vise nego ikad...nece biti lako mora proci i period adaptacije kao i svi...ali...Nemoze se praviti poredjenje sa Kezmanom jer Kezman jednostavno nije imo taj kvalitet za Chelzi nije njega Chelzi 'upropastio' nije bio standardan ali je opet dobijao sansu cak je imo i 'ulogu' u tom timu Chelzija ali se videlo da nije kvalitet za takvu ekipu i tacka.

Mitar u Chelziju neznam sta da vam kazem nisam fan ovakvih transfera odmah u veliki klub..Ali ako te oce licno Murinjo...to se tesko odbija...iskreno ja bih otiso dobices sansu posle utakmice sa hrvatima je izjavio da je Mitar nova zvezda evropskog fudbala da je sjajan...Znaci dobice sansu ima tu jedna prednost koji mnogi nevide...ako ode u Njukastl recimo lako moze umisliti da je prva zvezda ekipe jer je otiso u manji klub pa da zabusava i glumi ludilo...i tako ostane prosek...a u Chelziju je svestan da mora da zapne vise nego ikad...nece biti lako mora proci i period adaptacije kao i svi...ali...Nemoze se praviti poredjenje sa Kezmanom jer Kezman jednostavno nije imo taj kvalitet za Chelzi nije njega Chelzi 'upropastio' nije bio standardan ali je opet dobijao sansu cak je imo i 'ulogu' u tom timu Chelzija ali se videlo da nije kvalitet za takvu ekipu i tacka.

Nema ni Mitrovic kvalitet za Celzi,bolje mu je da ode u Njukasl,Svonsi,Porto....

Kezman mozda nikad nije bio kvalitet za tako veliki klub al je pokazo da je doktor i objasnio neke stvari kad je u PSV na 120 utakmica dao 105 golova. Takvu statistiku retko ko ima u ligi koja je medju 10 najjacih u Evropi uvek bila i ostala.

Petre Petrovicu Mitar mozda u ovom trenutku nema kvalitet da bude napadac broj jedan u Celziju ali to ne znaci da ga nece imati za 2,3 godine.

Da je on Hrvat ili crnogorac svi Srbi bi ga hvalili a ovako ga pljuje i unizava ga 70 posto ljudi-jedan od najboljih madih napadaca Evrope i 2 godine za redom najboljeg strelca prve belgijske lige. - 94 godiste !!!!!

U sto to ne volim kad se tako ponasate da su Jovetic,Mandzukic i Dzeko nasi vi bi vikali da su prevare od igraca a ovako ih kujete u zvezde jer su tudji

Ja ipak mislim da bi mu savrseno legao neki od ova 3 kluba koje sam spomenuo a pogotovo Porto jer bi ponovo igrao u ligi u kojoj njegov klub dominira,u timu gde je najbolji spic i prvi izbor i gde ima ko da mu pakuje sanse da postize opet po 20,30 golova u sezoni kao i prethodne 2 u Anderlehtu stim sto je portugalska liga jaca od belgijske i samim tim bolji protivnici ali i bolji saigraci, on napreduje stice jos iskustva a pritom ponovo igra LS ali ovaj put sa klubom koji ima vece ambicije i dosta je bolji tim od Anderlehta. Pa onda kad se tu dokaze jedno 2 do 3 godine a nesumnjivo poseduje talenat za to e onda moze u Celzi da mu Kosta greje klupu.

Sto je najvaznije Porto ga zeli.

Zeli ga i Njukasl, i Benfika koja bi isto bila odlican izbor i Sevilja ga trazi a Svonsi nema para za njega juce su potpisali nekog drugog napadaca za 7 miliona

Poslednja izmena:
Petre Petrovicu Mitar mozda u ovom trenutku nema kvalitet da bude napadac broj jedan u Celziju ali to ne znaci da ga nece imati za 2,3 godine.

Da je on Hrvat ili crnogorac svi Srbi bi ga hvalili a ovako ga pljuje i unizava ga 70 posto ljudi-jedan od najboljih madih napadaca Evrope i 2 godine za redom najboljeg strelca prve belgijske lige. - 94 godiste !!!!!

U sto to ne volim kad se tako ponasate da su Jovetic,Mandzukic i Dzeko nasi vi bi vikali da su prevare od igraca a ovako ih kujete u zvezde jer su tudji

Bas me briga sta je ko po nacionalsnosti,Mandzukic je dud kao i Mitrovic zato je i oteran iz Bajerna i Atletika,Jovetic je imao talenat ali ga je procerdao kao i vecina igraca koja dolazi sa Balkana..Po meni Dzeko bi jedini imao sanse da nesta uradi u Celziju.
Za Mitrovica bi bilo bolje da odabere neki manji klub,u Celziju jedan Staridz nije uspeo koji se u Liverpulu pokazao kao odlican igrac,

Poslednja izmena:
Mia i ako ovako nastavi da se razvija kao do sad bice sigurno bolji igrac od njega
trovic je talentovaniji od Staridz
Al tebi je bolji Staridz zato sto je crnac i englez :)

:rotf:

Mitrovic zna da igra samo glavom,slaba mu je tehnika....
U Engleskoj stoperi odlicno skacu i igraju glavom a na zemlji igraju muski,videli smo kod Mitrovica kako je igrao protiv Danaca prvo poluveme nije posteno ni primio loptu...zato sto su ga dva stopera sve vreme udarali....
Te boranja lige Belgija,Holandija .......ne mogu da se mere sa 4 najace lige na svetu,tamo se ne igra ozbiljna odbrana.....

Hehehehhe Mandzukic oteran iz Atletika u Juventus za 19 miliona? Dabogda svako moj tako bio oteran...al ovo je legendarno Sotir lik nekapira razliku izmedu Jovetica i pantelica hehehehe...Dok Petar Petrovic neyebe moderan fudbal dva posto bezobzira ako neko odigra maestralnu sezonu zaije gol u finalu LS...ode u Atletiko za velike pare jos vece predje u jos veci klub on je dud za njega...jer nije romantik za loptom...brate jedno je veliki fudbal a drugo je umetnost sa loptom...

:rotf:

Mitrovic zna da igra samo glavom,slaba mu je tehnika....
U Engleskoj stoperi odlicno skacu i igraju glavom a na zemlji igraju muski,videli smo kod Mitrovica kako je igrao protiv Danaca prvo poluveme nije posteno ni primio loptu...zato sto su ga dva stopera sve vreme udarali....
Te boranja lige Belgija,Holandija .......ne mogu da se mere sa 4 najace lige na svetu,tamo se ne igra ozbiljna odbrana.....

Au brate hahaha al si se nalupeto :D

Nije mi jasno kako mozes da ga meris na osnovu ucinka u reprezentaciji ????

On protiv Danske nista lose nije uradio jer jednostavno nije imao ko da mu stvara sanse i da mu daje lopte. Cak je sam morao da se vraca po loptu da zapocinje napad.

Eto toliko.

Ne mozes omalovazavati neciji uspeh brate koji se vidi crno na belo.

Ko sto sam vec kazo jedan od najboljih mladih napadaca na svetu, ima 21 godinu a vec 2 sezone je najbolji strelac prve lige Belgije,traze ga svi zivi po Evropi i nece otici za manje od 20 miliona evra..

Al slaba mu je tehnika :hahaha:

Hehehehhe Mandzukic oteran iz Atletika u Juventus za 19 miliona? Dabogda svako moj tako bio oteran...al ovo je legendarno Sotir lik nekapira razliku izmedu Jovetica i pantelica hehehehe...Dok Petar Petrovic neyebe moderan fudbal dva posto bezobzira ako neko odigra maestralnu sezonu zaije gol u finalu LS...ode u Atletiko za velike pare jos vece predje u jos veci klub on je dud za njega...jer nije romantik za loptom...brate jedno je veliki fudbal a drugo je umetnost sa loptom...

Mandzukic je uspeo u fudbalu i svaka mu cast na tome,zato sto je uvek imao dobre igrace pored sebe plus dobar menadzer,za mene licno prosecan igrac.Kao sto su Mesi i Inijesta napravili od Gvardiole i Enrike dobre trenere.
Mandzukic se nadmeno a ponekad i prljavo ponasa na terenu ja takve igrace ne volim kao i one koji simuliraju faulove.Fudbal se gleda zbog dobrog poteza,driblinga,pasa,duel igra.....mora da postoji lucidnost kod igraca.Ja npr, tog Mandzukica nikada nisam video da je postigao neki spektakularan gol na nekoj utakmici.
Ako se fudbal svodi na ``ja djuri,djura meni``kao sto igraju neke ekipe npr. u Italiji,Spaniji hebes takav fudbal.Zato je po meni Nemacka liga najlepsa za gledanje igra se brzo,lepi potezi dosta golova...........nekad je toga bilo i kod Engleza sada su poceli previse da taktiziraju.....Juzno Americke lige su isto fenomenalne za gledanje sve prsti na sve strane.

Jedno je ko se nama svidja a ko ne ali uspesi se moraju priznati svakome ne moze se negirati nesto sto je ocigledno i opste poznato. Sto svako zna i svako vidi.

Ja na primer ne podnosim Mesija,njegov stil igre ma nista sto ima veze sa njim ni ponasanje njegovo nista ali ne mogu da osporim da je medju 10 najboljih igraca u istoriji fudbala.

- - - - - - - - - -

Pa koja je razlika izmedju Pantelica i Jovetica?

Au brate hahaha al si se nalupeto :D

Nije mi jasno kako mozes da ga meris na osnovu ucinka u reprezentaciji ????

On protiv Danske nista lose nije uradio jer jednostavno nije imao ko da mu stvara sanse i da mu daje lopte. Cak je sam morao da se vraca po loptu da zapocinje napad.

Eto toliko.

Ne mozes omalovazavati neciji uspeh brate koji se vidi crno na belo.

Ko sto sam vec kazo jedan od najboljih mladih napadaca na svetu, ima 21 godinu a vec 2 sezone je najbolji strelac prve lige Belgije,traze ga svi zivi po Evropi i nece otici za manje od 20 miliona evra..

Al slaba mu je tehnika :hahaha:

Covek je promasio zicer sa dva metra glavom sutirao je pravo u golmana,iako ja kao amater znam da se lopta u takvim situacijama udara da ide prema dole a ne u visinu.
Slaba mu je tehnika to ce ti recu svako ko se imalo razume u fudbal...Savremeni fudbal trazi kompetne napadace zato su Latino Americki napadaci na ceni,dobri su u svakom segmentu igre....
Malo ekipa vise bazira igru samo na skoku ili na pas igri,cak je i Stouk odustao od skok igre a npr.Baraselona je pocela da ubacuje loptu iz kornera u 16 metara iako su uvek igrali neku pomocnu igru,....

Mandzukic se nadmeno a ponekad i prljavo ponasa na terenu ja takve igrace ne volim kao i one koji simuliraju faulove.Fudbal se gleda zbog dobrog poteza,driblinga,pasa,duel igra.....mora da postoji lucidnost kod igraca.Ja npr, tog Mandzukica nikada nisam video da je postigao neki spektakularan gol na nekoj utakmici.

Sta se tebi svidja a sta je kvalitet su dve razlicite stvari. Moras uzeti u obzir da fudbal samo nisu lepi potezi i pas igra nego i sve ostalo sto cini tu igru. Mandzukic je ubica u sesnaestercu uvek bio, ima taj instikt za gol slicno kao Inzagi uvek zna gde da se nadje i gde ce se lopta odbiti i on je tamo svaki put, zato ga covek mora postovati. U Hejnkesovom Bajernu je bio jedna od glavnih karika, ekstremno radan i vredan igrac, jurice svaku loptu, pritiskati stopera, golmana... to sto je Gvardiola duduk pa ga zamenio za Levandovskog je vec nesto drugo, isto zasto je uzeo i Gecea koji mu pola utakmica ne igra, hteo je da oslabi Borusiju da bi osigurao prvenstvo sebi, jer on bi i kevu dao samo da mu se doda jos jedna titula na konto... zato je na kraju krajeva i otisao u Bajern, posle toga ce verovatno u PSG...

- - - - - - - - - -

Poenta je da je Mandzukic ubica i da bez takvih igraca nema ni fudbala, ne mogu svi biti Mesi i Nejmar, neki klubovi igru svode na fizicku dominaciju, a ako takav igrac, kao npr. Mandzukic ima i zicu za gol pa i ponesto od tehnike, a usput nevidjen radnik, to mora da se ceni...

Back