Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

To je Murinjo, mora da se radi kako se kaze, mora da se trci i pokriva, a za tehniku ako se nadje vremena... ali zato rezultati su zagarantovani... pa Murinjo je i Mikela zeznuo i pretvorio ga u koljaca, malo ljudi zna da je on pre nego sto je dosao u Celsi bio ofanzivni vezni...

A to sto se tice Barse, Turana, Pogbe, i sledeceg leta, njima vazi jos ona kazna zbog koje ne mogu da registruju igrace do januara, tako da koga i dovedu, ne moze da im igra bar prvu polusezonu...

Da znam da je Mikel bio ofanzivni vezni...pre Chelzija...Nego secas se Andersona sto je u Manchester doso u paketu sa Nanijem prica novi Ronaldinjo itd...Ferugson od njega napravio nekog box to box igraca...ili ovaj stvarno nikad nije ni imo nikakve kreativnost pa kad je Fergi vidio da se provalio kao neka ga nek trci pokusacemo od njega nesto napraviti nek igra ipak sam ga tolko platio mozda i izadje na nesto...meni enigma jer ja od njega lika nisam nikada video nikakav brazilski potez tu nemislim na neki nauceni trik to moze svako ali da vidim neki mekan pas dribling celim telom onaj fudbalski cug...nego brate covek doso kao novi ronaldinjo a na terenu pitbull samo trci ko navijen trudio se u redu ali bila je druga prica kad si dolazio plus kolko je placen...

ČUVAJTE SE, VRATIO SE PSŽ: Veoma važna vest stiže iz sedišta UEFA! Naime, Pari Sen Žermenu ukinut je limit od 60.000.000 evra, koliko je samo mogao da potroši u prošlom prelaznom roku zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Svecima su sada ponovo odrešene ruke i ovog leta moći će da pazare koliko im volja. Nema sumnje da će ovakva odluka učiniti prelazni rok još zanimljivijim...

na kraju ima ovi ludaci da dovedu pogbu i ko zna koga jos

Da znam da je Mikel bio ofanzivni vezni...pre Chelzija...Nego secas se Andersona sto je u Manchester doso u paketu sa Nanijem prica novi Ronaldinjo itd...Ferugson od njega napravio nekog box to box igraca...ili ovaj stvarno nikad nije ni imo nikakve kreativnost pa kad je Fergi vidio da se provalio kao neka ga nek trci pokusacemo od njega nesto napraviti nek igra ipak sam ga tolko platio mozda i izadje na nesto...meni enigma jer ja od njega lika nisam nikada video nikakav brazilski potez tu nemislim na neki nauceni trik to moze svako ali da vidim neki mekan pas dribling celim telom onaj fudbalski cug...nego brate covek doso kao novi ronaldinjo a na terenu pitbull samo trci ko navijen trudio se u redu ali bila je druga prica kad si dolazio plus kolko je placen...

Secam se naravno, mislim nisam ga nesto gledao u Portu ali znam koliko je bio najavljivan kao igrac kad je dolazio u Junajted, Fergi ga platio 30 miliona evra... i ja mislim da se on tu zeznuo i da je sam kasnije to skontao, a i inace imao je Ferguson takvih ispada, Veron, Bebe, Obertan, neki ce reci i Berbatov i Forlan ali njih dvojica su imali i dobrih partija...

Berbatov je prica za sebe...tehnika znaci doktor elegenacija...ali covek se setka na terenu e sad nebi ni to bio tako veliki problem nego njegova zelja i zedj za pobedom strast za igrom je u junajtedu bila nula...recimo Dejo jeste bio lelemud ali je imo najvecu zelju i strast u velikim utakmicama dok je Berbatov prica za sebe...kao da ga cimaju da igra on u fazonu momci vi ovo previse ozbiljno svatate...mrzi me...Forlan se dokazo kasnije...Bebe i Obertan su notorni promasaji gde ih nadje...ali njih nije nesto puno platio...tu je bio i Kleberson od njega je i beka pokuso da napraviti makar nesto od njega da bude ali jok ovaj se prodo kao deo ekipe Brazila 2002...i to mu je bilo dosta...Veron je bio greska jednostavno se nije snaso i tad je Engleska bila drugacija nego danas...doso je sa reputacijom najboljeg veznjaka Serije A uz Zidana...tu gresku je Chelzi ispravio kupio ga za masne pare pa se isto zajebali tu je izgubio 3 godine fudbala sve ukupno kasnije igro u Interu ali i godine su vec bile tu vise to nikad nije bio isti Veron...E da Dzemba Dzemba je bio jedan od tezih promasaja...
Secate se Rejesa kako je trpo kad je doso u Arsenal secam se jedno vreme svaka utakmica gol...kasnije je samo potonuo...imo je dobru karijeru ozbiljan igrac bio ali nikad nije posto 'taj' igrac kao sto se ocekivalo....

Ma svi su bili extra ekipa koja je sezonu zavrsla bez poraza..a od Vijere nisu doveli gazdu na sredini...Pires oko 20 golova kao krilni igrac sto je u to vreme bilo nepojmivo...Berkamp doktor :worth: Ljumberg isto brdo golova..odbrana adams i kembel...na Anrija netreba reci torisiti...WIltord kao dzoker pravi inpakt igrac...strasna ekipa...svaka cast Wengeru ali red je se Arsenal pozdravi snjim...samo zbog njegove sujete i tvrdoglavosti svi vide da mu fali godinama holding midfilder jos od Vijere i dobar par stopera ali on sve **** u zdrav mozak i inprovizuje jos kad mu neko skrene paznju na to ljudski ga iznapusava ko one nesretne novinare kad su ga pitali zasto igrate zonsku odbranu kod prekida a primate dosta golova iz prekida...jos jedna stvar negde sam cito da mu je neki trener skrenuo paznju na neki pogresan rad na trenenzima i da zbog toga imaju veliki broj povreda st mi je prvo cudno zvucalo al kad covek pogleda svake sezone bolnia u timu opste me nebi cudilo da je tako a on sujetna budala se drzi svoga ko pijan plota...Nekako mi zao ovih igraca koji dolaze u Arsenal tamo ides znas da ces igrati dobar fudbal bice uzivancije to je super ali sa druge strane znas da nemas sta da trazis u borbi za trofeje zbog ove sujetne budale koja se inati...Uzgred jeli Arsenal doveo ikoga?..

Nikoga. Jedino se dovode u vezu sa Abumejanom iz Dormunda pisao sam o tome vec ovde navodno treba da dodje za neke grdne pare.

Sto je najgore oni imaju para a non stop neke klince dovode.Aj za Volkota im svaka cast od njega su napravili igraca al brate sta drzis vise tog Rosickog i Artetu teraj ih u djavola brate.Isprsi se jednom razbi kasu.

Imaju oni dobre igrace i uvek im to malo fali evo pretprosle godine kad je siti osvojio Arsenal bio prvi skoro celu sezonuo i na kraju ih stiglo brdo povreda i nista.Presisa ih i Celzi i Liverpul.Sad u prosloj ista situacija samo kontra.Poceli su ocajno vremenom mu ga davali po gasu i usli u jezivu formu al dzabe, nedovoljno. lepo je Murinjo porucio Vengeru premier liga se igra cele sezone.

To si potpuno upravu za povrede to ih najvise i koci. Dobar posao su napravili proslo leto Sanceza za 50 miliona pun pogodak a pretproslo Ozila za istu sumu.Ako dovedu Abumejana za 40 m i ne ode niko od bitnijih igraca kao sto su Sancez,Ozil,Kazorla,Vilsir,Remzi,Volkot,Debisi,Kosjelni,Mertresaker,Gibs mogu biti konkurentni za titulu.

Al naravno pod uslovom da malo olade s tim povredama.Evo sad u prosloj sezoni ja ne znam dal su Volkot i Gibs uopste igrali.Mozda Volkot par utakmica pred kraj.To su im 2 standardna prvotimca.. to je strasan hendikep jos Ziru sto je bio povredjen vise od pola sezone..

Posle Celzija njih najvise gotivim iz Engleske voleo bi da naprave i neki iskorak u LS.Ispravi me ako gresim ali mislim da od onog finala sa Barsom 2005 nisu uspeli nijednom uci u polufinale?

PS Sa Arsenalom inace igram master ligu na pesu znas koji haos od tima sad sam na pola trece sezone.U prvoj nista nisam osvojio zavrsio peti u ligi i ispo od Bajerna u cetvrtfinalu LS.

Zato u drugoj osvojio Premier Ligu,Ligu Evrope i FA kup i na pocetku trece u superkupu pobedio Barsu 3:1.Sad treba da igram osminu finala u LS protiv Sevilje,u ligi sam drugi siti mi bezi 2 boda doveli Kristijana,Cavija i Lazara Markovica.

A pazi tim koji imam. Vilsira sam uvalio Romi za 80 miliona evra.Doveo Esli Kola i Kabaljera na pozajmice godinu dana.Tauzend mi bio na pozajmici 6 meseci i vratio ga Totenhemu.Abiati mi isto bio na pozajmici proslu sezonu i vratio ga u Milan. Rasprodo sam za 2 i po dine brda igraca Rosickog,Artetu,Ospinu,Scesnog,Cemberlejna,Monreala,Diabija,Vilsira,Velbeka i Zirua u Sent Etjen za 30 miliona tu sam ih zaebo za sve pare lik je uzas proslu sezonu na 40 utakmica 11 golova dao .

A pazi koga sam doveo ne racunam pozajmice : odma na pocetku Ceha za 40 miliona, Ivanovica za 45 miliona(igra vise stopera jer Debisi kida na beku), Markizija iz Juventusa isto za 45. Pa onda dovedem Teveza odma posle prve sezone za 50 m znaci baja je brutalan nema milosti najbolji strelac lige prosle sezone dinara ne zalim, Najngolana iz Rome za 26 i Kavanija za 40 i nesto.

Za Suareza sam se ispalio mogo da ga dovedem i istripovo se da nemam pare trazila mi Barsa 90 miliona i godisnju platu 10 m posle kad sam prodo Vilsira i naso kes on odbio nudili mi Pedra nisam hteo da ga uzmem.Za Kejna sam onda nudio Totenhemu 70 miliona on ode u Bajern ispred nosa mi ga uzmu dali mu platu 12 miliona evra godisnje. Haos. Na kraju dovedem Kavanija al dobro se pokazo za sad na pola sezone 12 golova dao i par asistencija

On mi igra levo a Sancez desno i Tevez u sredini.Matica sam hteo Celzi ga nije dao nudili mi Ramiresa za 40 miliona ja nisam hteo i dovedem Najngolana kao zamenu za Vilsira nije los mada ni ne igra puno pored Ozila,Kazorle,Markizija i Remzija tu mi je bas jaka konkurencija u sredini za nedaj Boze imam i Flaminija i onaj Kokelin moze tu da mi igra dok napred na klupi ovoj trojici imam samo Volkota,Sanoga i onog Kembela doduse on nikad ni ne igra.

I tako inace igram na superstar, pes 2013 je u pitanju al imam onaj patch v7 svi igraci su mi iz 2015.

Hhahahaha :D

Al na stranu sad pes kad se govori o Arsenalu vazno je napomenuti da su u poslednjih 10 godina bukvalno stvorili mnoge igrace koji su pa nekako mi se cini lako otisli tu pre svih mislim na Fabregasa,Van Persija,Nasrija,Sanju,Klisija,Songa......

Jedan Anri je otisao iz Arsenala tek kada su ga vec malo stigle godine dok su svi ovi spomenuti na vrhuncu karijere napustali.Pogotovo ova prva trojica koji su postali bas bas veliki igraci..Dok je bilo Anrija i dok je ta njegova generacija bila ajde da kazem verna bilo je i trofeja i onda posle nista. Oni nisu osvojili premier ligu vec 12,13 godina..

A najgore sto su te najbolje igrace prodavali direktnim konkurentima i sami sebe kanalili
-van persija u mancester junajted
-nasrija,sanju i klisija u siti
-fabregasa su u barsu al on sad u celziju

gun__1435589401_cech_signs2.jpg.jpeg

CI2TIiPWwAAR-0-.jpg

Sta je ovo suncaja nisam upucen

Czech international goalkeeper Petr Cech joined Arsenal from Chelsea in June 2015.

The 33-year-old keeper made over 400 appearances during 11 years at Stamford Bridge, winning multiple club and personal honours.
Domestically, Cech helped Chelsea to four Premier League titles, four FA Cups and three League Cups, winning the Premier League Golden Glove award on three occasions.
He also played a pivotal role in the Blues’ 2012 Champions League victory, making three penalty saves in the final against Bayern Munich, and also won the Europa League in 2013.

Read more at http://www.arsenal.com/first-team/players/petr-cech#PRfeKHp0u6Dlp7cp.99

Martín Montoya joins Inter Milan on loan

The FC Barcelona player Martín Montoya Torralbo has been loaned to the Italian club FC Internazionale Milano for one season.
The two clubs have agreed that the loan contract shall be automatically renewed for a further season if the player appears in a certain number of games. At the end of the second season, Inter shall retain an option to sign the player on a permanent basis.
The Managing Commission has approved the player loan to FC Internazionale Milano after receiving a positive report from the Club’s Technical Committee.

Problem je u tome sto Juve ima najbolju klupu i najboljeg menadzera...Napoli isto ima odlican sastav ali Benitez je bio promasaj kao i Mancini u Interu

Ma nema spora oko prve pozicije. Juve ce biti dominantan

Ali ce da puca od dobrog fudbala u Kalcu ko nikad u zadnjih 10 godina..

Milan, Lacio, Inter, Roma 4 tima ujednacenog kvaliteta.. Napoli i Fiorentina ce verovatno biti nesto slabiji ali ocekujem i od njih dvoje da kidisu na ligu evrope.. ne znam kolko ide iz Kalca al mislim da je do sestog mesta..

Jos ako oni iznenade mada ne ocekujem al ako se desi imacemo 5 ili 6 klubova koji ce se cele sezone boriti za 2 mesta koja vode u Ligu Sampiona !!!!!!!!

U zadnjih 10 godina stvarno nikad nije bilo ovoliko vrhunskih igraca u Seriji A . Bice pravo ludilo .

- - - - - - - - - -

Sotire ti pratis Seriju A? Jel onaj stromaconi idalje vodi Udineze a Stankovic pomocnik...Pitam jer kad sam gledo udinese par puta on je tamo bilo a ima od tad i godinu i jace hehehhe al mi je uvek izgledo da udinese igra dobar fudbal...moracu poceti da pratim Seriju A...treba mi veliki update...

- - - - - - - - - -

ps Luis Muriel strasan igrac vidim nema neku staitituku neznam dal su povrede ili sta je...Miha ga doveo u sampodriju gupo bi bilo sad da ga odmah vodi u Milan...ali neznam on je igrac za veike klubove svaka cast Ibaki i Dzeksonu Martinezu odlicni napadaci daju pregrst golova...ali ovaj Muriel ako ga ukrotis moze biti nesto posebno jedan od najboljih na svetu...bas igrac kakavog volim..

Pa vidi bas slabo je pratim po neki put u kladzi kad zablejim pa ako uvatim po nesto..

Sad sam se bas zainteresovao otkad su se Milan i Inter aktivirali na pijaci..vidim da ne mlate u prazno ko zadnjih par godina. vec su doveli fantasticne igrace a tek se ocekuje jos pojacanja. Lacio mi se nekako cini posebno interesantan nekako su mi simpaticni.. i Juve me zaintrigiro strasan tim imaju..ne mislim nikako da je slucajno sto su usli u finale LS. . . Moze Serija A vrlo lako opet biti kao nekad..

Po onome sto znam sa tiketa iz liste i ovako tu su negde kao Djenova sta znam... mislim da nisu losi..

Ne znam za tog Muriela.. mislim cuo sam za njega ali ga nikad nisam gledao..

Nego sad bas razmisljam nesto.. onaj klip tamo sto si okacio od Dejana Savicevica.. brate kolko se fudbal izmenio... pre 10, 20 godina je bio mnogi lepsi za gledanje.. sad nemas prostora da izvedes dribling odma ti ulece u meso..

Sve vise su na ceni atlete.. citao sam pre par meseci mnogo dobat tekst ne znam dal bi sad uspeo da ga pronadjem.. o tome kako je sedmica ubila desetku... kaze naslov kako su Nemci ubili desetku.. e sad ne znam bas dal su samo Nemci.. al otkad se sa 4-4-2 preslo na 4-2-3-1 bekovi su dobili mnogo vecu ofanzivnu ulogu,krila su postala najvaznija a desetka-plej vise nema onu funkciju koju je imala do pre 8.9 godina mozda.. znam kad sam bio klinac ronaldinjo,rikelme,zidan to je bila ta osnovna pozicija koja pokrece celu ofanzivu .......

Back