Transferi u domaćem i inostranom fudbalu

Covek je promasio zicer sa dva metra glavom sutirao je pravo u golmana,iako ja kao amater znam da se lopta u takvim situacijama udara da ide prema dole a ne u visinu.
Slaba mu je tehnika to ce ti recu svako ko se imalo razume u fudbal...Savremeni fudbal trazi kompetne napadace zato su Latino Americki napadaci na ceni,dobri su u svakom segmentu igre....
Malo ekipa vise bazira igru samo na skoku ili na pas igri,cak je i Stouk odustao od skok igre a npr.Baraselona je pocela da ubacuje loptu iz kornera u 16 metara iako su uvek igrali neku pomocnu igru,....

Pa dobro ja ti kazem da ce 99 posto biti najjaci napadac na ovim prostorima u zadnjih 20 godina jedino ako ga slucajno ne zeznu Saponjic,Mandic ili Jovic mada tesko. Mitar je TAJ.

On trpa brate i glavom a i nogom. Pravi napadac koji uvek zeli vise, ambiciozan,agresivan,mlad,perspektivan,snalazljiv,jak u duelu,dobar u skoku,odlicno kretanje,sut sve bolji jednom recju Mitar ima pravi napadacki njuh za gol

Pogledaj jos jednom taj udarac glavom pa onda ovo reci... jel vidis da se on bacio na tu loptu pogledaj njegovu reakciju glavom cak je i pokuso da tuce ka dole...ali nije bilo izvodljivo da potpuno iskontrolise udarac tj skolski da tuce ka dole jer kao sto kazem moro je da se baci na tu loptu da bi doso do nje...Mitrovicu tehnika nije nista posebno ali ume on da napravi neki potez gledo sam ga dosta dugo iznanadices se kad budes imo prilku da ga stalno gledas...neide mu u prilog sto igra u ligi poput belgijske gde nije ozbiljan tempo izgledace to mnogo bolje kad stekne iskustva u nekoj jacoj ligi...Za Mandzukica i slicne sidrase da zavrsim... i ja gledam fudbal zbog drugih stvari i neuzivam u Mandzukicevoj igri ali cenim iako gotovo da nema nikakav talenat posto je ozbiljan igrac jer radi konkretne stvari pogledaj kako je razneo stopere Juventusa za Bajern kad je igro nisu duela moglu dobiti i tresne im dva komada a celu sezonu je odigro fanstasticno...jel mozes da svatis da Mandzukic nije nikakav talenat ali da je posto ozbiljan igrac velikog fudbala zahvaljujuci svom trudu i radu i zeljom...za svaki respekt...ruku na srce malo je igraca sa tako malo talenta napravilo toliko toga i postali tako ozbiljni igraci pa kolko je samo bitnih golova zabio...

Inace Arda Turan prelazi u Barselonu !!!!!!!

Barsa i Atletiko su sve dogovorili iako je klauzula 41 milion docice za za 35 ili 36 stim sto ce prvo 6 meseci provesti na pozajmici u Galati.

Ostalo je jos samo da se Turan dogovori sa Barsom oko plate.

Takodje danas potvrda od Marote da Barsa kidise da dovede Pogbu nudi im 80 miliona al u Juveu nece ni da cuju.

Znaci kolko su mi gadni vise i Atletiko i Real i Barsa ! ! ! ! ! ! ! ! Ne mogu ocima da ih gledam ali pogotovo Barselona !!!!

Sve zivo oce da kupe i svi zivi za njih da igraju. Znaci ne znam sta bi sve dao samo da vidim sledecih 10 godina kako Juve,Celzi,Milan,Inter,Arsenal uzimaju LS.. Samo ne Spanci. A Barsa pogotovo.

Znaci gade mi se

Hype je gore sve objasnijo da neponavljam ja sam naveo konkretno utakmicu protiv Juvea gde mi stoperi juventusa nisu mogli parirati nikako...

- - - - - - - - - -

Barsa i Atletiko su sve dogovorili iako je klauzula 41 milion docice za za 35 ili 36 stim sto ce prvo 6 meseci provesti na pozajmici u Galati.

Takodje danas potvrda od Marote da Barsa kidise da dovede Pogbu nudi im 80 miliona al u Juveu nece ni da cuju.

Znaci kolko su mi gadni vise i Atletiko i Real i Barsa ! ! ! ! ! ! ! ! Ne mogu ocima da ih gledam ali pogotovo Barselona !!!!

Sve zivo oce da kupe i svi zivi za njih da igraju. Znaci ne znam sta bi sve dao samo da vidim sledecih 10 godina kako Juve,Celzi,Milan,Inter,Arsenal uzimaju LS.. Samo ne Spanci. A Barsa pogotovo.

Znaci gade mi se

35 miliona pa pozajmicu u galatu a covek na pragu 30te...kakavo je ovo pranje para...Inace Turan strava igrac zbog takvih volim fudbal...

Ma Bane je godinama najbolji desni bek na svetu...jedina prava konkurencija mu je bio Lam proteklih godina...ima onaj iz Bajerna levi bek spanac sto je doso iz Valensije zaboravio sam mu ime bruka kolko je dobar bek pojavilo se sad par...Sve je to super nego brate dobro je da smo poceli da pravimo i ofanzivne igrace dosta vise sa bekovima kad oni vode glavnu rec onda igras kao Srbija :D

Hype je gore sve objasnijo da neponavljam ja sam naveo konkretno utakmicu protiv Juvea gde mi stoperi juventusa nisu mogli parirati nikako...

- - - - - - - - - -

35 miliona pa pozajmicu u galatu a covek na pragu 30te...kakavo je ovo pranje para...Inace Turan strava igrac zbog takvih volim fudbal...

Mitrovic je isti tip igraca kao Mandzukic samo sto je daleko veci talenat i posto je mladji jedno 7,8 godina moze biti duplo bolji. Uz svo postovanje Mandzukicu ali budimo realni. De je bio Mandzukic u njegovim godinama i koliko je na primer on vredeo para u 21 godini i sta je do tad postigao a sta je vec Mitar.

A ako smo se vec raspisali meni se licno dopada i napadac takvog tipa a opet volim da gledam te napadace sto ti kazes juzno americkog tipa kao sto su Tevez i Aguero koji imaju tehniku,nizi su i brzi.

Ubedljivo najlepsi tip igraca mi je Ronaldinjo znaci covek koji ce da izvodi carolije i da se zafrkava po terenu da nikad ne znas koju ce fintu da izvede i kad ce da posalje neki nemoguc pas.Mesiju svaka cast na sjajnim pasovima i fenomenalnom kretanju i tim varkama telom ali on f od finte nije video. Greota je velika sto toga vise nema sto je ovaj moderan fudbal mnogo ostriji od danasnjih igraca najslicniji tom tipu mog omiljenog fudbalera je Neimar !!! Eto prvi koji mi pada na pamet koji makar malo podseca na Ronaldinja,Dzej Dzej Okocu . . . .

Mozda je sad nezahvalno staviti Okocu u isti kos sa Ronaldinjom jer je Ronaldinjova karijera puno jaca i nalazi se u istom kosu sa Ronaldom Brazilcem,Zidanom,Maradonom i ostalim legendama ali konkretno sto se tice driblinga Okoca je posle Ronaldinja bio najveci car iako nikad nije imao takvu karijeru i nije davao tolike golove i asistencije kao Ronaldinjo.

Jos jedna stvar. Kristijano dok je igrao u Mancester je bio igrac po mom ukusu uvek neki lep dribling,super asistencija,golcina sa 30 metara a otkad je presao u Real skroz je promeio stil igre samo skace u vis po 3 metra i trci kao Bolt.. kao kiborg.. cista atleta..eto Bejla prave da bude isti fazon to mi se ne svidja nikako

Pogledaj jos jednom taj udarac glavom pa onda ovo reci... jel vidis da se on bacio na tu loptu pogledaj njegovu reakciju glavom cak je i pokuso da tuce ka dole...ali nije bilo izvodljivo da potpuno iskontrolise udarac tj skolski da tuce ka dole jer kao sto kazem moro je da se baci na tu loptu da bi doso do nje...Mitrovicu tehnika nije nista posebno ali ume on da napravi neki potez gledo sam ga dosta dugo iznanadices se kad budes imo prilku da ga stalno gledas...neide mu u prilog sto igra u ligi poput belgijske gde nije ozbiljan tempo izgledace to mnogo bolje kad stekne iskustva u nekoj jacoj ligi...Za Mandzukica i slicne sidrase da zavrsim... i ja gledam fudbal zbog drugih stvari i neuzivam u Mandzukicevoj igri ali cenim iako gotovo da nema nikakav talenat posto je ozbiljan igrac jer radi konkretne stvari pogledaj kako je razneo stopere Juventusa za Bajern kad je igro nisu duela moglu dobiti i tresne im dva komada a celu sezonu je odigro fanstasticno...jel mozes da svatis da Mandzukic nije nikakav talenat ali da je posto ozbiljan igrac velikog fudbala zahvaljujuci svom trudu i radu i zeljom...za svaki respekt...ruku na srce malo je igraca sa tako malo talenta napravilo toliko toga i postali tako ozbiljni igraci pa kolko je samo bitnih golova zabio...

Ubedjen sam da bi tu loptu Benzema,Kavani pa i npr.Luka Toni zabili u gol sa sve golmanom.Ima i sidrasa koje izuzetno cenim Luka Toni po meni bio je strasan igrac u najboljim godinama,Dzeko,Ziru......

Ma Bane je godinama najbolji desni bek na svetu...jedina prava konkurencija mu je bio Lam proteklih godina...ima onaj iz Bajerna levi bek spanac sto je doso iz Valensije zaboravio sam mu ime bruka kolko je dobar bek pojavilo se sad par...Sve je to super nego brate dobro je da smo poceli da pravimo i ofanzivne igrace dosta vise sa bekovima kad oni vode glavnu rec onda igras kao Srbija :D

Dani Alves je bolji od Baneta.

Za levog beka ne moramo da brinemo Antonov moze lako biti jaci igrac nego sto je Kolarov ikad bio samo da polako gradi karijeru da se ne zalece sa velikim klubom par godina na primer da igra u Rusiji onda je savrsena za nase defanzivne igrace a za desnog ne znam sta ce biti..

Mada je i glupo uopste i pricati bilo sta o A selekciji . . . . . . .. .. . ..

Uvek smo imali dobre napadace Kezamn,Pantelic, ali nikad nekog bas bas vrhunskog poput Benzeme ili Aguera da kazes da je medju 3,4 najbolja na svetu na svojoj poziciji kao sto imamo na primer na nekim drugim pozicijama. Na primer Ivanovica,Matica ili Vidica do skoro.

Gotovo sam ubedjen da ce Mitar to da promeni. A treba istaci da se veliki potencijal krije i u Jovicu,Saponjicu,Mandicu- likovi koji imaju po 18 godina

Nego ne znam da li ste culi kad vec spominjem Antonova da treba da predje u Grashoper iz Svajcarske? Ne znam dal je taj tim sada postao drugoligas? To bi bio u najmanju ruku jako cudan potez

A Genk je odbio prvo 7 miliona za Sergeja od Lacija a zatim i 8. Insistiraju na 10. Danas je predsednik Lacija izaso i izjavio da ce posao oko Sergeja biti gotov za par dana. Vide ga u Laciju kao dugorocno resenje i nosioca igre.

Sad vi vidite kolko miliona pada u vodu Zvezdi i Partizani. Pa i OFKi,Vosi samo zato sto su u dugovima,sto ih jedu razni menadzeri puleni Hasima Tacija.

Porto ponudio milion i po za Grujica Zvezda odbila trazi dva i po, Milan ponudio za Rajkovica tri i po Zvezda trazi 4 (30 posto ide Jagodini), 75 posto Jovicevog ugovora prodali smo za milion i nesto evra, 80 posto Risticevog za milion i nesto... smesne cifre

Partizan prosle godine prodo nekom menadzeru Zivkovica za milion i po sad pre neki dan Dortmund ponudio tom istom menadzeru sest i po miliona ovaj odbio kaze neda ga ispod 10. Bruka.

Rajkovica ako pustimo ispod 5 do 6 miliona sramota.

Znaci gade mi se

Fudbal je postao ogromna industrija za stvaranje novca,licno po meni su Spanci unistili ne samo fudbal sa tika-takom nego i kosarku....

Meni je Dani Alves teska prevara od igraca kao i taj Ikardi teski sminker...plus da nekazem kolki je ljigavac ruku na srce jako slabo pratim Seriju A to nesto malo od Ikardija sto sam video deluje mi kao prevara...
Tevez kralj se vratio u Boku...Sergej ide u Lacio to mi se nesvidja bolje da je otiso u Nemacku negde...

Ubedjen sam da bi tu loptu Benzema,Kavani pa i npr.Luka Toni zabili u gol sa sve golmanom.Ima i sidrasa koje izuzetno cenim Luka Toni po meni bio je strasan igrac u najboljim godinama,Dzeko,Ziru......

Dzeko ?? ... pa da lepo sam ja reko.

Eeej bre pa Mitar ima 21 godinu samo gde su bili Mandzukic i Dzeko u njegovim godinama sta su oni do tad postigli?

Mitar ima pravi napadacki njuh za gol bice za par godina medju top 3 najbolja spica na svetu

- - - - - - - - - -

Meni je Dani Alves teska prevara od igraca kao i taj Ikardi teski sminker...plus da nekazem kolki je ljigavac ruku na srce jako slabo pratim Seriju A to nesto malo od Ikardija sto sam video deluje mi kao prevara...
Tevez kralj se vratio u Boku...Sergej ide u Lacio to mi se nesvidja bolje da je otiso u Nemacku negde...

Au brale ne slazem se nikako Dani Alves strasan igrac isto ko Bane dobar pozadi napred kad krene nemos da ga uvatis.

Ikardija sam i ja slabo gledo ali po brojkama je super. Mlad igrac a nadavo se golova samo tako u prosloj sezoni i to u timu koji je bio raspad.

Tevez igracina .

Sergej pun pogodak Lacijo. Ozbiljan igrac i ozbiljna ekipa.

Dzeko ?? ... pa da lepo sam ja reko.

Eeej bre pa Mitar ima 21 godinu samo gde su bili Mandzukic i Dzeko u njegovim godinama sta su oni do tad postigli?

Mitar ima pravi napadacki njuh za gol bice za par godina medju top 3 najbolja spica na svetu

Dzeko je sa 21 bio u Wolfsburg.
Ne moze nikako da bude u prva tri,zato sto sada njegovih godina ima barem 20 boljih napadaca...mada u fudbalu ne moze nista da se zna unapred...

- - - - - - - - - -

Ikardi mi deluje kao da se uopste ne trudi na terenu mada mislim da moze da postan strasan napadac ima `` tu zicu``za napadaca...

Inace za Pogbu su osim Barse zagrizli i Celzi i Siti. Pise se po novinama da je Real ispao iz trke jer Pogba oce u Barsu.A navodno nude 50 miliona i Iska

Dok Celzi daje 50 miliona evra i Oskara !

A Siti nudi 100 miliona evra ? !

Ja bi najvise voleo da ostane u Juventusu a ako vec mora negde da predje onda da to bude Celzi.

On,Matic i Fabregas bi bili pakleni vezni red.

Neznam kazem slabo sam jako gledo Seriju A tj ocu reci Inter najvise sam gledo Romu zbog Ljajica da vidim sta on igra tamo...i Mihinu Sampdoriju kad uhvatim...Ono sto sam uhvatio od Serije A najvise mi se svidjalo kako igra Fiorentina oni ljudi igraju fudbal za razliku od velike vecine Serije A...E sta napravise od kalcha a kad se setim 90tih ko klinac od Serije A se nisam odvajo...

Dzeko je sa 21 bio u Wolfsburg.
Ne moze nikako da bude u prva tri,zato sto sada njegovih godina ima barem 20 boljih napadaca...mada u fudbalu ne moze nista da se zna unapred...

- - - - - - - - - -

Ikardi mi deluje kao da se uopste ne trudi na terenu mada mislim da moze da postan strasan napadac ima `` tu zicu``za napadaca...

Nikako. Da je Ikardi Srbin ti bi reko da nije nista posebno i da ima 30 boljih mladih napadaca.

Mitar je vec sad jeziv fudbaler ukoliko ovako nastavi ima da zgazi sve redom fantazija od igraca.

Kojih 20? Mozda su jedino bolji od njega trenutno Ikardi i Lukaku i sa Origijem se kida i nema vise ko. Sterling i Kejn nisu klasicni napadaci a starije vec od 93 ne racunamo. preko 22,23 godine vise i nije bas bas mlad igrac

Inace za Pogbu su osim Barse zagrizli i Celzi i Siti. Pise se po novinama da je Real ispao iz trke jer Pogba oce u Barsu.A navodno nude 50 miliona i Iska

Dok Celzi daje 50 miliona evra i Oskara !

A Siti nudi 100 miliona evra ? !

Ja bi najvise voleo da ostane u Juventusu a ako vec mora negde da predje onda da to bude Celzi.

On,Matic i Fabregas bi bili pakleni vezni red.

Malopre procitah kao ide u Barsu ali sledece sezone...Meni je bio shok kad je Nejmar zavrsio u Barsi pre par sezona bio sam ubedjen da ce ga dovesti Real kao pokusaj da 'pariraju' Messiju...
A te cifre su smesne...taj Oskar otkad je doso Murinjo igra skroz neki drugi fudbal ni nenazire se ona lucidnost i kreativnost zbog kojeg sam ga zgotivio kad je tek doso u Chelzi...

Neznam kazem slabo sam jako gledo Seriju A tj ocu reci Inter najvise sam gledo Romu zbog Ljajica da vidim sta on igra tamo...i Mihinu Sampdoriju kad uhvatim...Ono sto sam uhvatio od Serije A najvise mi se svidjalo kako igra Fiorentina oni ljudi igraju fudbal za razliku od velike vecine Serije A...E sta napravise od kalcha a kad se setim 90tih ko klinac od Serije A se nisam odvajo...

Pa i ja isto samo ne 90ih.. Jos kad sam bio u nizim razredima kod uciteljice krenuo da picim tikete sa burazerom od strica naucio me Italijani u 3 bili njih najvise voleo da gledam.

Dida,Kafu,Nesta,Maldini,Stam,Pirlo,Sedorf,Kaka,Gatuzo,Sevcenko,Inzagi,Kaladze,Djilardino,Krespo au sta je to bilo sunce ti kalaisano neprevazidjen tim i neprevazidjena liga.

Ovamo Nedved,Del Piero,Trezege,Kamonarezi,Kanavaro,Bufon..

A u Interu Stankovic,Obarfemi Martins njega sam obozavao, pa Alvaro Rekoba,Kambiaso,Zaneti,Figo....

Al je to bilo ludilo kad se setim samo.......

Sad sam bas slabo pratio Seriju A . Kakav je Ljajic tamo ima li neke vajde od njega? Kolko sam vido splavovi ga pojedose onaj Radonjic se uvatio s njim svaki dan po kafanama kaci slike po instagramu ja i moj buraz adem . . haha

Malopre procitah kao ide u Barsu ali sledece sezone...Meni je bio shok kad je Nejmar zavrsio u Barsi pre par sezona bio sam ubedjen da ce ga dovesti Real kao pokusaj da 'pariraju' Messiju...
A te cifre su smesne...taj Oskar otkad je doso Murinjo igra skroz neki drugi fudbal ni nenazire se ona lucidnost i kreativnost zbog kojeg sam ga zgotivio kad je tek doso u Chelzi...

Ma nece ga dati Juve.Aj da su ekipa u najavi poput Milana i Intera ali Juve je vec godinama dominantan u Italiji,sad finalista LS vec imaju preozbiljnu pricu,jeziv tim,imaju i para, sve ful nema potrebe da ga prodaju.Ostaje on ja mislim makar jos 2 godine. Mada.... opet s druge strane.. ako on oce u Barsu a Barsa pojaca ponudu... ne znam ja bi voleo da ostane.. novinari ga sele jos otkad je doso....

Nisu smesne brate .. sto su smesne? smesni su ovi nasi.. sto im nude milion i po evra za Grujica i tri po za Rajkovica pa Mamic bi za Gruju lagano uzo 5 milki a za Rajka 10. Al realno bez preterivanja.

Nemci ne vidim da su izbacili nekog vrh mladog napadaca. Do 22,23 godine Mitar i jos dvojica trojica i to je to. Bice on zverina od napadaca kakvu ex yu nije videla samo da ga ne ureknem sad pu pu

taj Oskar otkad je doso Murinjo igra skroz neki drugi fudbal ni nenazire se ona lucidnost i kreativnost zbog kojeg sam ga zgotivio kad je tek doso u Chelzi...

To je Murinjo, mora da se radi kako se kaze, mora da se trci i pokriva, a za tehniku ako se nadje vremena... ali zato rezultati su zagarantovani... pa Murinjo je i Mikela zeznuo i pretvorio ga u koljaca, malo ljudi zna da je on pre nego sto je dosao u Celsi bio ofanzivni vezni...

A to sto se tice Barse, Turana, Pogbe, i sledeceg leta, njima vazi jos ona kazna zbog koje ne mogu da registruju igrace do januara, tako da koga i dovedu, ne moze da im igra bar prvu polusezonu...

Poslednja izmena:
Ma brate on tamo gura na sirovi talenat i dokle ce moci tako pitanje je vidis da nepocinje puno utakmica...Ima on neke lucidnosti u igri ali je neupozdan i neodgovaran u pm ima utakmica gde se nevidi na terenu...nekad ga nista neide a nekad mu krene dobro prvi potez pa na tom samopouzdanju odigra dobru utakmicu...ali generalno imam utisak da njega boli ***** i da mu je svejedno...trenutno on nije ozbiljan fudbaler nit ce ikada biti sa ovakvim pristupom a da samo na talenat moze igrati protiv najboljih nemoze jer nije ni 4ti dio Deje Savicevica recimo...Ovo za Ljajica...

Back