Ma Bane je godinama najbolji desni bek na svetu...jedina prava konkurencija mu je bio Lam proteklih godina...ima onaj iz Bajerna levi bek spanac sto je doso iz Valensije zaboravio sam mu ime bruka kolko je dobar bek pojavilo se sad par...Sve je to super nego brate dobro je da smo poceli da pravimo i ofanzivne igrace dosta vise sa bekovima kad oni vode glavnu rec onda igras kao Srbija
Dani Alves je bolji od Baneta.
Za levog beka ne moramo da brinemo Antonov moze lako biti jaci igrac nego sto je Kolarov ikad bio samo da polako gradi karijeru da se ne zalece sa velikim klubom par godina na primer da igra u Rusiji onda je savrsena za nase defanzivne igrace a za desnog ne znam sta ce biti..
Mada je i glupo uopste i pricati bilo sta o A selekciji . . . . . . .. .. . ..
Uvek smo imali dobre napadace Kezamn,Pantelic, ali nikad nekog bas bas vrhunskog poput Benzeme ili Aguera da kazes da je medju 3,4 najbolja na svetu na svojoj poziciji kao sto imamo na primer na nekim drugim pozicijama. Na primer Ivanovica,Matica ili Vidica do skoro.
Gotovo sam ubedjen da ce Mitar to da promeni. A treba istaci da se veliki potencijal krije i u Jovicu,Saponjicu,Mandicu- likovi koji imaju po 18 godina
Nego ne znam da li ste culi kad vec spominjem Antonova da treba da predje u Grashoper iz Svajcarske? Ne znam dal je taj tim sada postao drugoligas? To bi bio u najmanju ruku jako cudan potez
A Genk je odbio prvo 7 miliona za Sergeja od Lacija a zatim i 8. Insistiraju na 10. Danas je predsednik Lacija izaso i izjavio da ce posao oko Sergeja biti gotov za par dana. Vide ga u Laciju kao dugorocno resenje i nosioca igre.
Sad vi vidite kolko miliona pada u vodu Zvezdi i Partizani. Pa i OFKi,Vosi samo zato sto su u dugovima,sto ih jedu razni menadzeri puleni Hasima Tacija.
Porto ponudio milion i po za Grujica Zvezda odbila trazi dva i po, Milan ponudio za Rajkovica tri i po Zvezda trazi 4 (30 posto ide Jagodini), 75 posto Jovicevog ugovora prodali smo za milion i nesto evra, 80 posto Risticevog za milion i nesto... smesne cifre
Partizan prosle godine prodo nekom menadzeru Zivkovica za milion i po sad pre neki dan Dortmund ponudio tom istom menadzeru sest i po miliona ovaj odbio kaze neda ga ispod 10. Bruka.
Rajkovica ako pustimo ispod 5 do 6 miliona sramota.