Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.179
Sasvim uobičajeno za današnje američko društvo.Pa se nasao pojedinac delija da mu oduzme zivot.
Nema opravdanja prosto.
Zamisli da se to desilo u Japanu.
Nemamo baš toliko bujnu maštu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sasvim uobičajeno za današnje američko društvo.Pa se nasao pojedinac delija da mu oduzme zivot.
Nema opravdanja prosto.
Stvarno? A Shinzo AbeSasvim uobičajeno za današnje američko društvo.
У ових убедљиво првих 84 ''белих'' уличних тероризама, бар је пола ЦИА државно спонзорисани тероризам, ако не и више...Upravo je obrnuto. Na primer masovna ubistva u Americi, slika ispod.
Da li to znači da ja treba da se klonim tebe jer si belac? Shvataš li koji je debilizam klasifikacija krivičnih dela po boji kože, barem na osnovu ovog dijagrama.
Pogledajte prilog 1783810
Јапан Амерички Цијонери нису успели да колонизују издајницима и страним идеологијама, јер према њима ни породица нема милости, а камо ли држава, која их на време шаље ван земљеSasvim uobičajeno za današnje američko društvo.
On nije napao nikoga zato što je crnac nego zato što je mentalno bolestan. Postoje ustanove gde je on trebao da bude pre nego u ovom vozu, ali to je greška države koju je neko bez potrebe platio životom.
Значи Чарли био против рата са Ираном и фасово мормона?
Strašno.Деинституционализација. Пројекат који траје више од пола века, затварање психијатријских болница, care in the community. Нема кревета, неге ни буџета за тако нешто сад.
Третман у болницама је често био лош, а и болнице су биле скупе. Међутим јасно је да постоји читава поткласа људи која не треба да буде слободна, на улицама, често без куће, често под утицајем алкохола и дрога, и да њихово присуство озбиљно и непоправљиво урушава живот у градовима.
Кад год идем возом из Лондона у Париз морам прво до Јустона, па пешке до станице Св Пакраса. Јустон роуд никад није нека посебно лепа шетња, али задњих пар година је још много гори јер је из неког разлога постао стециште људи са дна. Тетурају друмом између кола, спавају уза зидове тих стварно лепих зграда, окружени отпадом, иглама, флашама, мокрим картоном, људском и свакаквом прљавштином. Мршави, потхрањени или болесни, незамисливо прљави, трулих зуба, дивљачних погледа, бизарних гестова и покрета. Не говоре већ вичу, као и многи људи који нису психички нормални, често на велике раздаљине, језиком који је једва препознатљив као енглески иако су већина сасвим сигурно Британци, физиономијом, фразеологијом.
Лако их је отписати као девијанте, као дегенерике, као људе који на сваком рачвању путева непогрешиво изаберу онај лошији. Сваки од њих, међутим, има неку врло лошу историју, у сваком случају цео живот без љубави, без помоћи, без будућности. Трудим се да их се не гадим, са варирајућим успехом. Вероватно би било боље и за мене, и за њих, и за оне које повремено убију у некој психотичној епизоди када би друштво одлучило да их опет све принудом закона институционализује. То је једна од долазећих битки у културним ратовима.
Strašno.
Nego, nisi primetio mentalne bolesnike koji nisu Britanci?
Друже Стаљине, није 1917та, већ 2025та...левица у уса је партија убица
крволочна машинерија која мозгове претвара у убице и лудаке
треба растурити комплет партију демократа у уса
да би уса могла на ѕдравим основама да се реорганиѕује и подигне
што је свакако добро за опстанак човечанства
имаче убиствима крви никад краја...
usaТо је неко био љут на Путина што је напао Украјину.
Или је Дубока Држава™
Треће нема.
Yes, samo što ja nemam toliko razumevanja i empatije za takve odabire i načine života. Zašto bi svi morali da budu mentalni bolesnici, a ne, prosto, ološi.Интересантно, углавном не. Не видиш Сике са турбанима, на пример. У Америци је прича другачија, и велика већина бескућника, просјака, умоболних су у граду где сам ја провео највише времена, Филаделфији, били црнци.
Upravo je obrnuto. Na primer masovna ubistva u Americi, slika ispod.
Da li to znači da ja treba da se klonim tebe jer si belac? Shvataš li koji je debilizam klasifikacija krivičnih dela po boji kože, barem na osnovu ovog dijagrama.
Upravo je obrnuto. Na primer masovna ubistva u Americi, slika ispod.
Ок, ти живиш у Енглеској. Ајде реци да ли у Лондону или Паризу постоје неке четврти муслимана где белци хришћани не смеју да дођу јер свашта може да им се деси?То је сигурно тачан број, али донекле води на странпутицу. Смишљенији преглед је онај који узме у обзир удео тих етничких група у становништву; бели мушкарац вероватно има процентуално мање шансе да неког убије него латино мушкарац или чак и црна жена.
Има разлога зашто.
Ок, ти живиш у Енглеској. Ајде реци да ли у Лондону или Паризу постоје неке четврти муслимана где белци хришћани не смеју да дођу јер свашта може да им се деси?
Naravno da je pogrešno.S druge strane u Srbiji deo opozicije odgovornost za masarke pripisuje vladajućima odnsno konkretno predsedniku.Ne postoji ništa što je Srbinu u borbi za vlast ispod časti.Mahanje žrtvama je kao dobar dan.Upravo je obrnuto. Na primer masovna ubistva u Americi, slika ispod.
Pogledajte prilog 1783810Ta
Сад сам морао да гуглам шта је Потконтинент.Трпећеш можда психички удар ако не желиш да гледаш много Арапа или људи са Потконтинента, њихове одоре, њихов језик, њихове радње.
Nego čemu
14 puta oslobađan, a evo i kako:
Кад си Алаховог силоватеља Тејта пуштили из затвора? Опет изгара за правду пророковог подвођења неверница у робљеEndru Tejt je ovom Morganu postavio vrlo legitimna pitanja u vezi sa Rasnim ubistvima na Zapadu.
Iako je Endru po ocu Crnac.