Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upravo je obrnuto. Na primer masovna ubistva u Americi, slika ispod.

Da li to znači da ja treba da se klonim tebe jer si belac? Shvataš li koji je debilizam klasifikacija krivičnih dela po boji kože, barem na osnovu ovog dijagrama.

Pogledajte prilog 1783810
У ових убедљиво првих 84 ''белих'' уличних тероризама, бар је пола ЦИА државно спонзорисани тероризам, ако не и више...

Вероватно и за друге расне боје важи исто

Sasvim uobičajeno za današnje američko društvo.
Zamisli da se to desilo u Japanu.
Nemamo baš toliko bujnu maštu.
Јапан Амерички Цијонери нису успели да колонизују издајницима и страним идеологијама, јер према њима ни породица нема милости, а камо ли држава, која их на време шаље ван земље

On nije napao nikoga zato što je crnac nego zato što je mentalno bolestan. Postoje ustanove gde je on trebao da bude pre nego u ovom vozu, ali to je greška države koju je neko bez potrebe platio životom.

Деинституционализација. Пројекат који траје више од пола века, затварање психијатријских болница, care in the community. Нема кревета, неге ни буџета за тако нешто сад.

Третман у болницама је често био лош, а и болнице су биле скупе. Међутим јасно је да постоји читава поткласа људи која не треба да буде слободна, на улицама, често без куће, често под утицајем алкохола и дрога, и да њихово присуство озбиљно и непоправљиво урушава живот у градовима.

Кад год идем возом из Лондона у Париз морам прво до Јустона, па пешке до станице Св Пакраса. Јустон роуд никад није нека посебно лепа шетња, али задњих пар година је још много гори јер је из неког разлога постао стециште људи са дна. Тетурају друмом између кола, спавају уза зидове тих стварно лепих зграда, окружени отпадом, иглама, флашама, мокрим картоном, људском и свакаквом прљавштином. Мршави, потхрањени или болесни, незамисливо прљави, трулих зуба, дивљачних погледа, бизарних гестова и покрета. Не говоре већ вичу, као и многи људи који нису психички нормални, често на велике раздаљине, језиком који је једва препознатљив као енглески иако су већина сасвим сигурно Британци, физиономијом, фразеологијом.

Лако их је отписати као девијанте, као дегенерике, као људе који на сваком рачвању путева непогрешиво изаберу онај лошији. Сваки од њих, међутим, има неку врло лошу историју, у сваком случају цео живот без љубави, без помоћи, без будућности. Трудим се да их се не гадим, са варирајућим успехом. Вероватно би било боље и за мене, и за њих, и за оне које повремено убију у некој психотичној епизоди када би друштво одлучило да их опет све принудом закона институционализује. То је једна од долазећих битки у културним ратовима.

Crna ovca porodice

irzirglq6tof1.jpeg

Деинституционализација. Пројекат који траје више од пола века, затварање психијатријских болница, care in the community. Нема кревета, неге ни буџета за тако нешто сад.

Третман у болницама је често био лош, а и болнице су биле скупе. Међутим јасно је да постоји читава поткласа људи која не треба да буде слободна, на улицама, често без куће, често под утицајем алкохола и дрога, и да њихово присуство озбиљно и непоправљиво урушава живот у градовима.

Кад год идем возом из Лондона у Париз морам прво до Јустона, па пешке до станице Св Пакраса. Јустон роуд никад није нека посебно лепа шетња, али задњих пар година је још много гори јер је из неког разлога постао стециште људи са дна. Тетурају друмом између кола, спавају уза зидове тих стварно лепих зграда, окружени отпадом, иглама, флашама, мокрим картоном, људском и свакаквом прљавштином. Мршави, потхрањени или болесни, незамисливо прљави, трулих зуба, дивљачних погледа, бизарних гестова и покрета. Не говоре већ вичу, као и многи људи који нису психички нормални, често на велике раздаљине, језиком који је једва препознатљив као енглески иако су већина сасвим сигурно Британци, физиономијом, фразеологијом.

Лако их је отписати као девијанте, као дегенерике, као људе који на сваком рачвању путева непогрешиво изаберу онај лошији. Сваки од њих, међутим, има неку врло лошу историју, у сваком случају цео живот без љубави, без помоћи, без будућности. Трудим се да их се не гадим, са варирајућим успехом. Вероватно би било боље и за мене, и за њих, и за оне које повремено убију у некој психотичној епизоди када би друштво одлучило да их опет све принудом закона институционализује. То је једна од долазећих битки у културним ратовима.
Strašno.

Nego, nisi primetio mentalne bolesnike koji nisu Britanci?

левица у уса је партија убица
крволочна машинерија која мозгове претвара у убице и лудаке

треба растурити комплет партију демократа у уса

да би уса могла на ѕдравим основама да се реорганиѕује и подигне
што је свакако добро за опстанак човечанства

имаче убиствима крви никад краја...

Strašno.

Nego, nisi primetio mentalne bolesnike koji nisu Britanci?

Интересантно, углавном не. Не видиш Сике са турбанима, на пример. У Америци је прича другачија, и велика већина бескућника, просјака, умоболних су у граду где сам ја провео највише времена, Филаделфији, били црнци.

левица у уса је партија убица
крволочна машинерија која мозгове претвара у убице и лудаке

треба растурити комплет партију демократа у уса

да би уса могла на ѕдравим основама да се реорганиѕује и подигне
што је свакако добро за опстанак човечанства

имаче убиствима крви никад краја...
Друже Стаљине, није 1917та, већ 2025та...

Интересантно, углавном не. Не видиш Сике са турбанима, на пример. У Америци је прича другачија, и велика већина бескућника, просјака, умоболних су у граду где сам ја провео највише времена, Филаделфији, били црнци.
Yes, samo što ja nemam toliko razumevanja i empatije za takve odabire i načine života. Zašto bi svi morali da budu mentalni bolesnici, a ne, prosto, ološi.

Da li to znači da ja treba da se klonim tebe jer si belac? Shvataš li koji je debilizam klasifikacija krivičnih dela po boji kože, barem na osnovu ovog dijagrama.

То је сигурно тачан број, али донекле води на странпутицу. Смишљенији преглед је онај који узме у обзир удео тих етничких група у становништву; бели мушкарац вероватно има процентуално мање шансе да неког убије него латино мушкарац или чак и црна жена.

Има разлога зашто.

Повукли смо погрешну паралелу. Али суштина је да се ниједном белцу не мили да живи у црначком гету.
Исто и у исламским четвртима у Француској или Немачкој. Вероватно слично и ти мислиш иако не смеш овде да признаш.

То је сигурно тачан број, али донекле води на странпутицу. Смишљенији преглед је онај који узме у обзир удео тих етничких група у становништву; бели мушкарац вероватно има процентуално мање шансе да неког убије него латино мушкарац или чак и црна жена.

Има разлога зашто.
Ок, ти живиш у Енглеској. Ајде реци да ли у Лондону или Паризу постоје неке четврти муслимана где белци хришћани не смеју да дођу јер свашта може да им се деси?

Ок, ти живиш у Енглеској. Ајде реци да ли у Лондону или Паризу постоје неке четврти муслимана где белци хришћани не смеју да дођу јер свашта може да им се деси?

Не. Можеш да прошеташ Ст Денисом и одеш да видиш мошти француских краљева, на пример, или Вајтчапелом, или Депфордом, и неће ти се десити ништа. Можеш да користиш јавни превоз и неће ти се десити ништа. Мени се никад није десило ништа.

Трпећеш можда психички удар ако не желиш да гледаш много Арапа или људи са Потконтинента, њихове одоре, њихов језик, њихове радње.

Pogledajte prilog 1783810Ta
Naravno da je pogrešno.S druge strane u Srbiji deo opozicije odgovornost za masarke pripisuje vladajućima odnsno konkretno predsedniku.Ne postoji ništa što je Srbinu u borbi za vlast ispod časti.Mahanje žrtvama je kao dobar dan.

Трпећеш можда психички удар ако не желиш да гледаш много Арапа или људи са Потконтинента, њихове одоре, њихов језик, њихове радње.
Сад сам морао да гуглам шта је Потконтинент.
Лепо да научим нешто ново.:ok:
Морам да признам да ми је у јавном у Београду у последње време непријатно с времена на време.
Могуће је да сам ксенофоб, али можда се и навикнем.

Back