Trampov plan na ivici pucanja: Odbijeno

E moj Ljuljzi, da je Tramp progurao svoje, ti bi napisao "Srpski brat Putin na ivici pucanja!" :lol:
Bitno ti je da bilo šta što može da se poveže sa Srbima - propada!

Ali znaš da smo mi energičan narod, da nam duh ne možeš lako slomiti. Ne bih bio u koži Bošnjama, kad dođe trenutak... :cool:
Trampara ce polako da se izvlaci a sva sranja uvali Eu

Još jedan fail Trampa Srbina.

Trampov plan na ivici pucanja: Odbijeno​

Donald Tramp ocenio je razgovore u Moskvi kao "razumno dobre"

Njih dvojica su ranije danas izvestili Trampa o sastanku, nakon čega je Tramp izjavio da je razgovor u Moskvi prošao ''razumno dobro'', ali da "ostaje da se vidi šta će biti dalje".

Američki predsednik rekao je da "Putin želi da se rat završi".

https://www.blic.rs/vesti/svet/vitkof-i-kusner-u-cetvrtak-na-sastanku-sa-umerovim/xp3qqp3

Врло си поуздан у беспућу повијести.

Putin otkantao Trumpove ljude, primirja nema na vidiku. Trump: Za tango treba dvoje

1764825594672.png

AMERIČKI predsjednik Donald Trump izjavio je večeras da njegov ruski kolega Vladimir Putin želi okončati rat u Ukrajini.

“On bi želio završiti rat,” rekao je predsjednik SAD-a novinarima u Bijeloj kući.

Trumpov komentar stigao je dan nakon što je Putin u Moskvi primio američkog posebnog izaslanika Stevea Witkoffa i Trumpova zeta te neformalnog savjetnika Jareda Kushnera, koji su s ruskim predsjednikom razgovarali o revidiranom američkom nacrtu mirovnog plana za Ukrajinu.

Trump o pregovorima: Za tango je potrebno dvoje​

Razgovor nije donio nikakav napredak jer Rusija ne želi popustiti oko ključnih zahtjeva, koji između ostalog uključuju ukrajinsku predaju dijela teritorija koji Moskva nije osvojila.

Trump je potvrdio da je s Witkoffom i Kushnerom razgovarao sinoć. “Mogu vam reći da su imali prilično dobar sastanak s predsjednikom Putinom. Vidjet ćemo,” rekao je.

Dodao je da zasad ne može govoriti o ishodu: “Što će proizaći iz tog sastanka, ne mogu vam reći.”

Na dodatno pitanje novinara o navodima da je Kremlj čvrsto odbio kompromis, Trump je uzvratio: “Ne znam što radi Kremlj. Mogu vam reći da su imali prilično dobar sastanak s predsjednikom Putinom. Vidjet ćemo što će iz toga izaći. Ne mogu vam reći jer za tango ipak treba dvoje.”

Back