Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Supruga ubijenog Charlieja Kirka: "Nemate pojma kakvu ste vatru zapalili u ovoj ženi"​

Piše: B. R.
Erika Kirk, supruga ubijenog Charlieja Kirka (Screenshot: YouTube Charlie Kirk)

Erika Kirk, supruga ubijenog Charlieja Kirka (Screenshot: YouTube Charlie Kirk)

Erika Kirk, supruga ranije ove sedmice ubijenog američkog konzervativca Charlieja Kirka, obratila se javnosti nakon ubistva.

U organizaciji za promicanje konzervativnih vrijednosti Turning Point USA, čiji je osnivač upravo Kirk, njeno su obraćanje nazvali obraćanje naciji. Naime, Erika je obećala da će, kako je izjavila, ispuniti njegovu misiju te je pozvala mlade da se pridruže njegovoj organizaciji, kao i na oživljavanje kršćanstva.

"Zločincima odgovornim za ubistvo" je poručila da ako su prije mislili da je misija njenog supruga bila moćna, onda nemaju pojma šta su upravo oslobodili širom Sjedinjenih Američkih Država i ostatka svijeta.

"Nemate pojma kakvu ste vatru zapalili u ovoj ženi. Krici ove udovice će odjekivati svijetom poput bojnog pokliča. Neće umrijeti pokret koji je izgradio moj suprug", poručila je, prenosi list Guardian.
Ne može to tako, Charlie je rekao da žena treba biti doma i odgajati djecu.
Evo već ga je izdala

To što je neko u totalnom konzervativnom okruženju ne znači da neće skrenuti u skroz drugom pravcu. U principu mladja populacija je većinski u USA bliža levici. Kirk je jedva privukao neke mlade Trampu i to je morao da radi godinama. Ako je na primer osećao odbojnost prema ocu, babi i uopšte čitavoj porodici ne bi bilo ništa čudno da krene u drugom pravcu. Zapravo takvih primera ima mnogo širom sveta i zove se jaz generacija.
Ово су мормони, верна чеда деснице и Израела...

скретање у левицу код таквих богаташких ухлебљеника у социјалу левице је домен научне фантастике и нетфликс филмова

"Gospodine predsjedniče, izražavam vam sućut. Moja sućut zbog gubitka vašeg prijatelja Charlieja Kirka. Kako se držite posljednjih dan i pol, gospodine?", pitao je novinar Trumpa.

"Mislim, vrlo dobro. Usput, vidite li tamo sve one kamione? Upravo su započeli izgradnju nove plesne dvorane za Bijelu kuću, što je nešto što pokušavaju dobiti, znate, već otprilike 150 godina. I to će biti prekrasno. Apsolutno veličanstvena gradnja. Tek smo počeli, tako da će biti vrlo lijepo dovršeno. I zapravo će biti jedna od najboljih na svijetu", odgovorio je

:hahaha:

"Gospodine predsjedniče, izražavam vam sućut. Moja sućut zbog gubitka vašeg prijatelja Charlieja Kirka. Kako se držite posljednjih dan i pol, gospodine?", pitao je novinar Trumpa.

"Mislim, vrlo dobro. Usput, vidite li tamo sve one kamione? Upravo su započeli izgradnju nove plesne dvorane za Bijelu kuću, što je nešto što pokušavaju dobiti, znate, već otprilike 150 godina. I to će biti prekrasno. Apsolutno veličanstvena gradnja. Tek smo počeli, tako da će biti vrlo lijepo dovršeno. I zapravo će biti jedna od najboljih na svijetu", odgovorio je

Доживљава његову смрт, одушевљењем грађења дворане за журке :hahaha: ВРЛО ДОБРО:hahaha:

А Бајдена прозивао за излапитс

Јеретици богохуле на Христа кога устима хвале, својим саблажњивим животом...

Увек било тако у УСА и не чуди се, то је земља курварства, пљачке и фарисејства на десници, а апатије, бунта и отворене хуле на Бога због таквих опозитних квазиХришћана на левици

Ne znam za religijska neubedjenja neuvaženog, ali, znam za ovo:

1000017983.jpg

Nikad se nije dogodilo da se jedinka koja je toliko društveno neprilagođena popne na tako visoku poziciju u hijerarhiji moći kao što je slučaj sa Donaldom.
Ovako odaje počast poginulim američkim vojnicima
https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fed0df323-4e38-44b1-8839-d73c0b389ebf_2062x1560.jpeg

nije on izlapetis nego ga poli patka za čarlija
Да... Само ће раја оптерећена моралом да жваче коску кривице, а богаташи стандардно од уживања немају времена за морал... Милина од државног вођства, ал у лудницу

Ne postoji nikakav "sistematski teror" etničkih grupa.

Postoje samo zločini koje čine pojedinci koji imaju svoje ime i prezime, i toga ima svugde, negde više a negde manje.

Čovek koji je izvršio zločin u Charlotte-u je bolestan od šizofrenije, a ta bolest nažalost ne bira koga će da napada, ima je svugde u svetu.
"I got that White girl"

A okolo sve crnci. Ne, uopšte nije rasno motivisano ubistvo.

Back