Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Medvedići sa Majčekinjine spavaćice su sišli sa svojih tricikala i skroz se sneveselili. Meni se strašno pripišalo, ali sam osećao da ne bi bilo u redu da kvarim njeno raspoloženje, pa sam trpeo. Došlo mi je da joj kažem: "Je'be mi se što misliš da sam se ulenjio, upišah se!". Ali sam ćutao.

Pokušao sam da se prisetim da li je kod mojih šećera bila prihvaćena ONA priča, pri čijem sam stvaranju imao istovetne muke?

Hvala ti, šećeru. Ljubim i ja tebe. :P

donkey_kissing_hg_clr-1.gif

Ili ona tema o pacifizmu i militarizmu... Eno, lepo je elaborirano da nas treba slati da mremo za otadzbinu. Dosla Katarina iz RS, pa argumentovano objasnila. I meni je doslo da uzmem pusku pa razdrljenih grudi krenem u juris dok sam je citao, ozbiljno vam velim. Tek se naknadno javio poneki omladinac da kaze da ce on radije civilno sluziti.

ja sam se tu ozbiljno iznenadio sta je lupao onaj ponos da "država nema strategiju nacionalne bezbednosti, ni strategiju odbrane..", kad su to setra slatka i drustvo razradile do detalja

Aha, naročito lutajući samoglasnik R. :)

Pesnik može imati neangažovan cilj, i može biti primeran obućar, na primer, ali njegovo delo će, u svakom slučaju, kad-tad biti tumačeno kao angažovano, što će reći da je produkt i neangažovanog pesnika - angžovan. Kapisko, V? :)

Moje angažovanje za spas sveta... pardon, Krstarova, kada dođe vreme da bude tumačeno, biće tumačeno kao angažovanje za kraj Krstarova, što, i da jeste tačno, po Krstarovo nije opasno, jer to angažovanje, sad, dok Krstarovo pukće pod znakom pitanja, ne znači ništa, a kad ono dobije na težini, Kratarovo će na njega biti imuno.

U to sam, kao i u izvesnost da će Krsta i dalje taljigati svojim putem, sve sigurniji. Bezbrižnost više nije tako daleko od ove Liste. Ako Krstarovčani, jednom, nisu u gluvo vreme držali ove grozno dizajnirane pivske flaše, nije strašno, za toliko im se može progledati kroz prste. Nema mesta za zabrinutost da će tračevi presušiti, biće sve dobro.

Đavo ne ore i ne kopa, znači nije lud. Ako uništi svet trača, šta će posle - umreće od dosade! I zato nemoj više da brineš, V.
Polako ću da vam se primičem i sve ću dublje da prodirem u vas. :)

si ti siguran da je... unistavanje stanista u pitanju?
da nije ipak neka...zoonoza...od one...najzaraznije fele ? :manikir:

..ako julijan izumre ja cu da plachem.. :sad2:
..i odm'a cu da se odjavim odavLe..

..a ti J..mene ogreje svaki tvoj (sve redji) post i zato
nemoj da si neki nego "daaaaj nam sunca.."

Da, stvarno, zasto ne dodjes, kada te toliko volimo? :heart:

Pišem trač-priču o Julianu... pardon, o Jovanu Krstiću Krsti i njegovoj verenici Jeli
(Jela je sinonim imena svih Krstinih forumskih verenica).

U trač-listi naći ćeš se i ti, Majčekinjo, ne brini. :)

joj, julane, svaka ti je zlatna!

cmok

i kao niko ne voli da se svadja...a onda je dosadno..jedva cekaju ljudi da se nesto desi...

joj julijane, svaka ti je zlatna!

cmok

:lol::lol::lol:

ja sam se tu ozbiljno iznenadio sta je lupao onaj ponos da "država nema strategiju nacionalne bezbednosti, ni strategiju odbrane..", kad su to setra slatka i drustvo razradile do detalja

Bilo mi je zadovoljstvo ishchitati ovu temu...

au što će biti lizanja
mislim i na ovoj temi ga ima, a tek tamo što bi bilo =I
:heart: Seceri moji.

Kojote bate, nemoj pises pricu ziv ti ja.

jao samo parka i hani imaju muda :mrgreen:

da odgovorim i ja: ove socioloske psiho i ostale forumaske analize nisam mogla da citam jer ste po obicaju svi mnogo pameti i reciti a i smarate, nego ako se prisetim koga bih jos odstrelila (pored svoje neverovatno tolerantne prirode ipak se desi da mi prostrelne rane padnu na pamet) dopisacu... ali all time favoriti su onaj lik sa ljis-a sto stalno otvara teme o lemanju devojke-zene, sta-mu-je-god, a mozda gresim dusu ali cini mi se da se i sinke okusao u takvoj tematici. e te lemace bih odmah bam-bam raznoraznim metodama barem virtuelno jer sam u sustini krajnje nenasilna:rumenko: :mrgreen: i onda mi recite da nasilje ne radja nasilje... a bila sam fina dok nisam pocela da citam nasilnicke teme :mrgreen:

edit: cini mi se lemac se zove elektroda ili tako nesto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back