Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:heart: Seceri moji.

Kojote bate, nemoj pises pricu ziv ti ja.

Heh, šteta! Mogu samo da je ne postujem do daljnjeg, Juliane bate, pošto je priča već napisana, živ mi ti. Mislim da ni sam nisi svestan količine uživanja koju si uskratio svim svojim šećerima, a naročito ZvezdanKi, Lindi, Parki i Alal. A bogami, i sebi; toliko je to dobra i bezazlena trač-pričica. :)

Elem,
Čitam danas u jednom nedeljniku uvodni članak glavnog urednika, u kome iznosi podatak da se u vodećim svetskim metropolama, kao posledica globalnog zagrevanja i otapanja oba pola, svakog dana javi nemali broj žena koje tvrde da pored ženskog, poseduju i mooški polni organ. U prilogu redovno dostavljaju svoje fotografije u muškim uniformama pilota, vatrogasaca i policajaca, na kojima se u predelu prepona jasno ocrtava njihova tvrdnja.

"Btw, ko bi smeo da se suprotstavi čoveku u uniformi?", izazivački pita ZvezdanKa.
"I najhrabriji muškarac pred uniformom stane mirno", šepuri se Parka. "Od uniforme podilaze žmarci", ježi se Alal. "Šta li se sve ispod nje krije?", smejulji se Linda.

Piloti. Julian i Kojatkin. Njihov, sličan boingu ponosno preuzimaodgovornost za tolike putnike. Dignut u vazduh i po nekoliko sati, pilotov strahuje od podmetnute bombe ili prinudnog sletanja. Svetski letač, emancipovan kao i njegov gazda, prihvata utešnu kesu za povraćanje, što mu u nekom honkoškom hotelu tipa Svaštara, ponudi stjuardesa. Prilično se sneveseli kad se vraća kući, verenici koju beskrajno voli svim srcem, ali kod koje nema uzbudljive treme uzletanja i sletanja.

Vatrogaščev šmrk obično se uspomami kad je u blizini vatra. Bundevin podvig ogleda se u tome što je u stanju da zaroni u plameno grotlo, među usijano ugljevlje, u požarom zahvaćenu sobu gde mu na glavu zaštićenu šlemom, padaju slike, vaze i knjige s polica.

Ako smo već kod elemenata, red je da pored vazduha i vatre pomenem vodu po kojoj plovi kapetan broda. U pantalonama njegove kapetanske uniforme krije se mornar-kicoš, koji ponekad , kad je kopno na vidiku, promoli glavu. Zavijore se trake na mornarskoj kapi. Moonjin skupljen i krmeljiv pogled najednom se ispunjava onom trenutnom radošću svojstvenom skrivenim, sramežljivim bićima.

Policajčev ljubavni pendrek krije u sebi svojstva tranzistora, prisluškivača, sonde kroz koju struji neka kosmička inteligencija s uputstvima poslatim iz druge, galaksije Lyon.

hmmmm..da
ali je parka jedina navela nikove sa ovog pdf...
pa sta ti mislis da ovaj pdf citaju samo ljudi koji postuju na njemu?:lol::lol::lol:
cita celo "drustvo",al posto smo klan ne usudjuju se da pisu
s ovog pdf ko mi se nije svidjao sam je otisao:mrgreen:
sem toga,evo npr ona stevca mi se nije svidela jer mi se cini da voli da bude mudroser,i malo se popichimo i ona se objasni,ja se izvinim i sad kako moze neko da te iznervira kad se ponasa ko odrasla osoba,pa makar i imao drugacije misljenje od tebe:confused:
videla sam da i maricicak nervira,a mene ne,iako smo dosta razlicite opet mi je zanimljivo kad procitam od nje(to za cipele viktorije bekam nisam videla,moze li link? :mrgreen: )neka vidjenja stvari i sveta kao i njena drugarica zvezdanka sa sisama:lol:

pa sta ti mislis da ovaj pdf citaju samo ljudi koji postuju na njemu?:lol::lol::lol:
sem toga,evo npr ona stevca mi se nije svidela jer mi se cini da voli da bude mudroser,i malo se popichimo i ona se objasni,ja se izvinim i sad kako moze neko da te iznervira kad se ponasa ko odrasla osoba,pa makar i imao drugacije misljenje od tebe:confused:
videla sam da i maricicak nervira,a mene ne,iako smo dosta razlicite opet mi je zanimljivo kad procitam od nje(to za cipele viktorije bekam nisam videla,moze li link? :mrgreen: )neka vidjenja stvari i sveta kao i njena drugarica zvezdanka sa sisama:lol:

:hvala:

ma kakav mudroser...;)
ja sam klasik. kazem ti sto mislim bez ukrasnog papira, ali bas nemam taj "dar" pametovanja...:neutral:
poenta je bila da
si odreagovala zrelo ,i takve osobe ne mogu da me nerviraju niti bih volela da nestanu s foruma

pa naravno da ne mislim da ovde ne svracaju i ne citaju i ljudi koji ne postuju..
mislim, malo debilna pomisao..zar ne..
nego sam, eto..ne znam ni ja kako..
pomislila
da se "koga biste odavde uklonili...vazdusnom puskom. :mrgreen:"
odnosi na likove sa ovog pdf...-
bice da je moja greska...

Da cujemo sta vam se sve desavalo ovde a da niste mogli da dokazete/pokazete/napisete :D

A onda napravite svoju listu za odstrel: koga biste odavde uklonili...vazdusnom puskom. :mrgreen:
nista mi se nije desavalo, osim sto su mi se kacile neke raspomamljene spodobe, ali sve mi se nesto cini da sam sama kriva za to. kad i ja ne mogu a da ne komentarisem.
secam se da je bilo neko pile babino. onda :think:onda :think:ne znam, zaboravila sam vec. neki manijak sa doma i porodice, ne znam nik.
ma ima ih, ali to je samo moje licno misljenje, neki koji mene iritiraju su drugima jako simpaticni i obrnuto.
ali nikog ne bih odstranila, cak se ponekad jako razveselim kad vidim kakva se stvorenja sunjaju virtuelnim prostorima.

Citam tako novootvorene teme i razmisljam koliko se trovaca i trovacica pojavilo " ni od kuda "...Koliko se zlobe nakotilo ovde u ovom leglu svega i svacega...Koliko ljudi sebi daju za pravo da pljuju po nekome i iznose neke kvazi cinjenice, a pri tom nemajuci muda da pisu pod svojim nikom...
Samo nicu kao pecurke posle kise...

Te deteline, te soram srede, ta neka slova, te astrice...svasta cemo jos ovde procitati...ali i nauciti od njih...Recimo, kako ustedeti eur i nesto, kolika je cija plata, kome se upada i pravi profil...ovde gore nego u CSI - u ... ovde se cak nestaje i u kineskoj radnji, dobijaju se vaske od njih jer imaju svi kratku kosu...Mozda se dobija i slepilo, ono kokosije...posto su kosooki pa stalno zmire...? Ko zna...Ili ovi sto na svaki clanak koji su procitali u novinama otvaraju besmislene teme, sa jos debilnijom tematikom...

I koga sad odstreliti...? Te, sto su im dopustili da se nakote ili nakocene...?

ja znam identitet jednog od klonova,ako neko zna neki drugi mozemo da se menjamo :)
stvarno nevo,u pravu si postalo je jadno,dosta njih je u fazonu "znam sta ste radili proslog leta" neko mracenje,i ranije smo se svadjali ali cini mi se da je bilo manje licno i manje zlo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back