Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
... vidi sad vidim, uveli dole opciju ,,slične teme"
Ja ne znam šta vam je - mene su žemske navukle na forum i postujem uglavnom ovde... na ženama... Super ste sve, izuzetci sami sebe lako ugase i nestanu......
.... Odavde ide izraz ,,okupljanje" koji su kasnije preuzeli oni sa svaštare neki i sa politike pa su međusobno počeli da se viđaju i druže - al mi smo to izmislile
Kao i štošta... kreativan deo foruma, nema šta... JD reče da smo oterale muškarce - to je neistina... Nikad i nisu imali baš mnogo strpljenja za postovanje... pojavljuju se stalno neki novi fipovi koji se zalepe za abortuse ili se dokazuju međusobno na politici, ili već tamo negde na nekom potforumu, uvek su se slabo s nama dopisivali.... oni koji jesu, i dalje su tu, osim 2 (buaahaahaaa... smrc)
Ха, ха, ха! Страшно волим кад жене с озбиљним физиономијама говоре дечје глупости, Мари! То је таква смејурија, таква смејурија с женским мозговима! Лице не одговара мозгу.
Да жена не би трачарила и говорила глупости, требало би да има идиотску физиономију, а Алал и Парка имају симпа фачице, струкиће и дупета једне... Тере Патрик.