Vojvoda_86
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
Tottenham H. [2 - 1] Liverpool FT.
Roman Pavlicenko 22222222222 Puniii
BUDE SE PETLOVI
Roman Pavlicenko 22222222222 Puniii
BUDE SE PETLOVI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedan je Harry Redknapp

Tottenham Hotspur FC -- najjaci si.
Zaista je bilo uzivanje gledati kako porazavaju one ljage.
Tribine samo sto se nisu srusile kod pobjedonosnog gola.
To je engleska liga, to je ono sto je izdvaja od ostalih.
Svaka cast.![]()

Al ljudi gledo sam tekmu Liverpool im je trebo dat 5 komada...stativa, prečka, 3 zicera...najgori igrači na terenu bili su ona dva zadnja vezna Tottenhama, ljudi nisu primili nijednu loptu u 90 minuta
Pavljučenko najjači na terenu
Al ljudi gledo sam tekmu Liverpool im je trebo dat 5 komada...stativa, prečka, 3 zicera..

Tottenhem igra do poslednjeg minutaE morao sam da dođem na ovu temu jer kada sam video zadnji post da si ga ti ispisao,pomislio sam da mora da je neka glupost![]()

Dosta sreće, City je poveo, bio bolji, ali je onda neki glupan zaradio 2 žuta i sve se okrenulo. Bent zabija, svaka mu dala...Modrić i Ćorluka ponovo vrlo dobri, Gomes par sjajnih intervencija...
Lennon, King i Ćorluka vrlo dobri...Zokora i Gomes najbolji
on nije za PL, fizicki je slabasan
bolje bi prosao u Spaniji
lepo bi se uklopio u Viljareal il tako neki tim

Zbog toga se od njega očekuju čuda (čitaj: golovi i asistencije) što nije realno, posebno zato što su Spursi prosječna ekipa, a on je prije svega playmaker koji razigrava ekipu, a ne strijelac. Mlad je, tek je navršio 23 godine, skroman je i jak u glavi i mislim da bi mogao uspjeti u PL:
nemoj da nas zasmijavas...
Tottenham je ok,a gde im je Giovanni dos Santos?
)Ma dobro vjerojatno neće ispati ali stvarno igraju slabo. U napadu su potpuno neopasni. Igraju sa 1 napadačem iza kojeg igra Modrić. Kako je Modrić klasični playmaker i traži loptu vraća se po nju preduboko i ostavlja ogroman prostor pa se napadač nalazi potpuno odsječen. I dok Lennon taj prostor koristi dobro onaj Bentley je potpuno nekoristan. Tome dodaj da su im zadnji vezni definitivno prespori i tehnički nedovoljno jaki, a niti Pavljučenko niti Bent nemaju konstantu i eto ti brdo problema.