Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:klap::klap::klap: Al ljudi gledo sam tekmu Liverpool im je trebo dat 5 komada...stativa, prečka, 3 zicera...najgori igrači na terenu bili su ona dva zadnja vezna Tottenhama, ljudi nisu primili nijednu loptu u 90 minuta:thumbdown: Modrić solidan, bez puno lopti, Ćorluka je profesor za ove Engleze, čovjek ga prvi put stavi na lijevog beka i frajer ih driblja ko malu djecu :klap: Pavljučenko najjači na terenu:klap:
Tottenham je solidna ekipa sa previše Engleza koji ne kuže nogomet...

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/t/tottenham_hotspur/live_text/6183359.stm

http://www.skysports.com/football/user_ratings/0,19768,11065_3003697,00.html

Odlične ocjene ;)

Nova 3 boda Spursa za bijeg sa začelja!!!:klap::klap::klap: Dosta sreće, City je poveo, bio bolji, ali je onda neki glupan zaradio 2 žuta i sve se okrenulo. Bent zabija, svaka mu dala...Modrić i Ćorluka ponovo vrlo dobri, Gomes par sjajnih intervencija...

Katastrofa igra Tottenhama i potpuno zaslužen poraz od Fulhama.:thumbdown:
Onaj Gomes je čudo, skine dva topovska udarca iz rašlji, a onda primi gol koji razyebe cijelu ekipu. Ponovo se potvrdilo da ona dva zadnja vezna (Huddlestone i Zokora) nisu u stanju napraviti ništa, tako da igre nema pa su Modrić i Bent odsječeni, bez lopti.

juce sam bio na Fulam-Totenhem pa da napisem par redova ovde...otisao sam dan pre utakmice u petak i uzeo kartu na stadionu Fulama,pre utakmice par piva sa navijacima Fulama zagrevanje...puno policije je bilo,bio sam na metar od terena(Pavlicenko se zagrevao na par metara od mene) tako da sam imao odlican pregled,navijaci Totenhema su bili dobri doslo ih je dosta super su pevali...utakmica je bila bas borbena sad kad sam gledao uzivo video sam kako se igraci bore za svaku loptu tri gola i jos dosta sansi...gradski derbi izmedju Fulama i Totenhema je na kraju sasvim zasluzeno pripao Fulamu ceo mec su bili konkretniji,ocekivao sam vise od Modrica slabo je igrao,posle je usao i Pavlicenko ali i on je podbacio,atmosfera na stadionu nemogu da opisem neverovatno oko 26hiljada ljudi je bilo,pravi dozivljaj.pozdrav iz Londona

Teška bunkerica Tottenhama. Bod im je spasio fantastični Gomes. Manchester je drugi svijet za njih. Ćorluka vrlo dobar u obrani, Modrić ispustio dušu trčeći od igrača do igrača, dva dobra šuta, al nemoš ti brate do lopte pored ovih :think:

on nije za PL, fizicki je slabasan
bolje bi prosao u Spaniji
lepo bi se uklopio u Viljareal il tako neki tim

On djeluje slabašno, ali vrlo je žilav u duelu i rijetko gubi loptu. Naravno da je PL teška i da prolazi fazu prilagodbe, ali mislim da igra solidno (nije još na razini kako igra za repku). Problem je što igra iza 1 isturenog napadača i u dvobojima sa jakim protivnicima ne dobiva previše lopti (Jenas, Bentley i Huddlestone su stvarno prosječni vezni igrači koji ne mogu parirati top četvorci).
Tottenhamovi navijači izuzetno cijene i njega i Ćorluku (glory-glory.co.uk).:worth:

Naši mediji, posebno internet portali, konstantno ga (nepotrebno) uzdižu u nebesa ko da je Maradona:dontunderstand: Zbog toga se od njega očekuju čuda (čitaj: golovi i asistencije) što nije realno, posebno zato što su Spursi prosječna ekipa, a on je prije svega playmaker koji razigrava ekipu, a ne strijelac. Mlad je, tek je navršio 23 godine, skroman je i jak u glavi i mislim da bi mogao uspjeti u PL:

Kada popravi udarac bit će pravi igrač.

nemoj da nas zasmijavas...

Ma dobro vjerojatno neće ispati ali stvarno igraju slabo. U napadu su potpuno neopasni. Igraju sa 1 napadačem iza kojeg igra Modrić. Kako je Modrić klasični playmaker i traži loptu vraća se po nju preduboko i ostavlja ogroman prostor pa se napadač nalazi potpuno odsječen. I dok Lennon taj prostor koristi dobro onaj Bentley je potpuno nekoristan. Tome dodaj da su im zadnji vezni definitivno prespori i tehnički nedovoljno jaki, a niti Pavljučenko niti Bent nemaju konstantu i eto ti brdo problema.

Ma dobro vjerojatno neće ispati ali stvarno igraju slabo. U napadu su potpuno neopasni. Igraju sa 1 napadačem iza kojeg igra Modrić. Kako je Modrić klasični playmaker i traži loptu vraća se po nju preduboko i ostavlja ogroman prostor pa se napadač nalazi potpuno odsječen. I dok Lennon taj prostor koristi dobro onaj Bentley je potpuno nekoristan. Tome dodaj da su im zadnji vezni definitivno prespori i tehnički nedovoljno jaki, a niti Pavljučenko niti Bent nemaju konstantu i eto ti brdo problema.

Previse je Pavlicenko u prvom timu a to ne zasluzuje...mnogo bi bilo bolje da se Bent forsira...ili da igraju obojica...e onda bi i rezultati bili bolji...

Back