Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
I ju
Rade, šta je ovo, uplaši se majko mila
Rade, šta je ovo, uplaši se majko milaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rade, šta je ovo, uplaši se majko milaI juRade, šta je ovo, uplaši se majko mila
Ova je bila teska 5kg, nije uopste mala... jeste od plazme, ali ne mora, moze i od neke torte s korama. Od odsecenih delova se napravi smrvljena masa kojom se onda oblikuje, dodaje tamo gde fali......
, a i da ja sa vama podelim (ako smem da se usudim pored takvih majstorica) neku ideju, ili iskustvo.Ja bi cvetove radila sa sekacem za ruzu, wiltonov roze boje ima ih 4 velicine, a one tackice u sredini su sitne kuglice od fondana, jeste pipavo, ali na slici se vidi da je tako radjeno, ima senka.treba za nedelju da pravim ovakvu tortu
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1370473_10201353901361505_1872711331_n.jpg?oh=e815145cb0f99c1a81414e6c5812b65c&oe=52668A94&__gda__=1382522662_741f109698f38cf39bd79b948709c0fd
koji su ovo sjekaci za cviejce, da li oni klasicni wiltonovi sto imaju i metalni i plasticni bez izbacivaca sa 5 latica, ili oni za ruze sto imaju 4 u kompletu, ili opet oni sa izbacivacima? A us redini da crtam flomasterom ove tackcie, ili ima fazon neki drugi?
Znam da sam davno kod Une vidjela neke cvjetove sa tim u sredini...
ja da pitam ovde...cini mi se da je kegde pisano o onom air brushu sto se koriste za sklapanje aviona,e pa taj mali sam nasla u prodavnici igracaka.jel to moze da koristi cemu?
Da li je neko od vas nekad radio tortu u obliku fiata 500 odnosno starog fice ? :-)
Da li je neko od vas nekad radio tortu u obliku fiata 500 odnosno starog fice ? :-)
ja da pitam ovde...cini mi se da je kegde pisano o onom air brushu sto se koriste za sklapanje aviona,e pa taj mali sam nasla u prodavnici igracaka.jel to moze da koristi cemu?