Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.676
Po slici se uopšte ne bi reklo da se mučiš. Odlična je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BAs si me obradovala. Ja ga obozavam a dugo ga nisam videla.Samo da vam akzem da opet ima margavita sa ukusom sl. pavlake, meni muz juce kupio u rodi i sa popustom od 10% je 53din/kom
Msneki, al si je uklopila, ma svaka cast!!! Bez greske, lopta kao iz kalupa, odlicno
Sanja za cokoladu imaju posebne boje za kupiti ove nase za fondan i slag su slabe i belu cokoladu cak uniste nekako.....cime bojite cokoladu?treba da napravim pops angry birda,ja sam probala sa wiltonovom crvenom,u prahu ona spm...i sve mi je nekako roze.belu cokoladu koristim onu u granulama
Treba da pravim tortu, koja treba da bude poklon za svadbu, i trebala bi to da bude Milka (ako nesto ne promene). Treba da stane u zvono, koje je precnika f 30, a visine 10 cm. Recept za tortu sam pokupila ovde na ovoj temi mislim da je od Zlatne koke, pitanje je kolika torta (precnik, visina) ispadne po tom receptu i koliko trebam od mere da oduzmem ili dodam da bi mi bila precnika f 28 a visina sa fondanom 9 cm tj maksimum 9,5 cm. Svaki savet dobro doso, jer sam pocetnik u ovome i tu tortu jos nisam pravila![]()
ja kad mi nestanu kutije za torte umotam u celofan ,nosili su je i 40km tako umotanu i nista joj nije bilo.Hvala Ladyns, eto za to nisam znala, sta cu kad sam pocetnik. To mi je rodbina, pa im eto treba torta kao poklon za svadbu, nece nista specijalno samo da je prekrivena fondanom i mozda neki mali detalj na njoj. Imam bas tacne od 33cm, doduse nisu te srebrne, vec bele plasticne. Torta treba da ide za Bg. E sad to je malo duzi put, a bas nesto nisu zainteresovani da mnogo paze na tortu tokom puta, hoce da je strpaju u gepek od automobila. A da je uvijem onako u celofan kao poklon sa masnom (ako joj i celofan ne smeta), cini mi se da sam videla to negde ovde na forumu, pa u kutiju malo vecu od torte?
Hvala Dorinaja kad mi nestanu kutije za torte umotam u celofan ,nosili su je i 40km tako umotanu i nista joj nije bilo.
iva i lady hvala za odgovore..smislicu nesto jer mi treba za prekosutra a da narucim negde ne verujem da ce mi stici.a i nisam nigde videla da ima
Da li je neko radio tortu na temu Hi-mena?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/339485-Moja-prva-torta?p=12636670&viewfull=1#post12636670
Ovde, gde ti je sve u slici i reči, imaš napisane i mere. I za koru, i za fil. I to će ti otprilike biti do 3 kg.