ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Mozete li mi pomoci ako znate, ko je radio skolski dnevnik od zenica na forumu, samo da smeknem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebala si sinoc kad se kora prohladila da je okrenes skines papir i ostavis do ujutro,potparilo se,ali nista joj ne fali kad dodje krem lesnici nece mrdati
meni treba pomoc. Moj sestric je kosarkas, i nista ne dolazi drugo u obzir osim torte u obliku kosarkaske lopte. Nasla sam ja neke tutorijale za loptu, ali ne znam koju tortu mogu napraviti da mi se lopta ne slegne i izgleda kao polu lopta. On voli cokoladne torte. Jel ima neka da mi torta 100% uspe??
Jedno kolektivno bravo za sve vredniceTorte su predivne!!
Nešto i od mene
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ne mislite da pravim samo još anđele, evo nešto drugo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I tortice za nas 9 rodjendan
![]()
cokolada u 4 boje, mama je bila znatizeljna da proba ovaj recept sa maskarpone sirom, svima se svidjela, super kad se dobro ohladi, lagana je taman za ove tople dane
![]()
i jaffa torta po zelji slavljenika
ja Te na ćošetu opomenula za tortice a Ti ovde okačila . Super su !![]()
Možeš i "zoju", dovoljno je čvrsta i savršena za oblikovanje.meni treba pomoc. Moj sestric je kosarkas, i nista ne dolazi drugo u obzir osim torte u obliku kosarkaske lopte. Nasla sam ja neke tutorijale za loptu, ali ne znam koju tortu mogu napraviti da mi se lopta ne slegne i izgleda kao polu lopta. On voli cokoladne torte. Jel ima neka da mi torta 100% uspe??