TORTE: recepti, saveti, ideje...

aawumr.jpg

Posto mi treba hitan odgovor moram ovde da vas pitam ,da li neka od vas ima onaj sporet sto pece odjednom 2,3 kore ,ako ima nek kaze koje je marke kakav da uzmem sta je bitno kod kupovine tog sporeta,hvala i izvinite sto pitanje nije u vezi sa temom ali mi treba hitan odgovor

Ja imam ugradnu rernu "gorenje" ali to na tri nivoa koristim samo kada pečem neka testa. Kore za torte pečem jednu po jednu od kada imam plitke plehove, jer isuviše brzo ide da bih pekla na više nivoa. Trebalo bi mi plehova koliko hoću da pečem kora.

Nisam bila na forumu par dana, i opet se nagomilalo mnogo predivnih tortica i opet je problem sa bonicama, što ih ima jako malo.
Evo nešto i od mene.
Mini doboška po porudžbini i ekstra velika na proslavu 50-tog rodjendana
attachment.php

i prvi put pravljena reforma sa lešnicima, toliko sam imala tremu i na kraju bila presrećna što su se svi na proslavi oduševili, da sam zaboravila da slikam presek, koji bi mi jako pomogao pri reklami ove fenomenalne torte. Mislim da je po Cilencetovom receptu, ako se ne varam. Ako mogu da zamolim neku od Vas, koja imate sličicu preseka da mi je pozajmite za reklamu, bila bih jako zahvalna.
attachment.php

Slične teme

Back