TORTE: recepti, saveti, ideje...

ZD da ne bude zabune, ja nisam sumnjala u tebe, tvoj recept. Pa kinder pravim po tvojim instrukcijama, to sam nekoliko puta rekla i uvek je bila odlicna. Fil i jeste bio cvrst, ali ja sam ga izmesala sa tim kornet filom, a onda nikako da se zgusne. E sad da me neko pita sto sam izmesala ne bih mu znala reci, mislila sam da to ne moze da smeta. A i ja sam stavljala Bambijevu belu cokoladu i u fil i u taj kornet fil, potpuno se slazem sa Sanjom da je mnogo lepsa od Milke.

hvala vam puno, tako ce i biti...pravila bih kinder a on mi nekako vise ide sa slagom, nekako mi je lepsi ukus,a malenoj mi je prvi rodjendan pa opet da bude i sareno, nabacim dekoraciju, slikam i onda klopamo :) a mozda bih mogla odgore slag pa ispecem odgore jos jednu koru pa fondan...jao izludecu z:cry:

Jaoj Una jel to Kica iz crtaca Popaj,odusevila me ta tortica,mnogo je slatka:worth::klap:

aha...i to bas jedna lepa prica..jedna od najboljih prijateljica moje sestre i njen muz su usvojili sedmomesecnog Vukasina, koji je iz Novog Sada..oni inace imaju kucu na Gardosu...pa je zato puteljak NS-Zemun :D
i skoro je bilo zvanicno usvojenje pa smo pravili torticu da ponesu tamo tetama za N.S.

attachment.php

nasa novogodisnja torta

Hvala svima na reputacijama, sto se tice Deda mraza nije radjen po tutorijalu, imala sam problem jer mi se nisu svidjali one koje sam nasla na netu, tako da je on na kraju spoj jedne torte 3d koja je u obliku Deda mraza jer mi se njegova faca svidela, a telo je od neke figure na torti, i jednu i drugu fotku nasla na netu pa polako. Uzivajte veceras!!!

Evo jedna posebna tortica, musterija je trazila da sarene trakice budu skroz bez i jedne supljine izmedju njih poo celu torte, svjecica za 40 rodjendan njenog muza, 4 da je bordo a 0 da je maskirna varijanta. A ovaj natpis je sama napisala kad sam donijela tortu jestivim flomasterima, tako smo se dogovorile jer ko zna sta bi tu pisalo da sam ja to radila z:p slova su staro Hebrejska i pise SRECAN RODJENDAN zele ti tvoje Serena i Alexija. Ispod je moskva snjit

attachment.php
attachment.php

Back