TORTE: recepti, saveti, ideje...

Vec sam radila jednom vaterpolo tortu ali je sada slavljenik insistirao da budu i golici na torti
phoca_thumb_l_dvat2.jpg

Opet Tom i Jerry ovog puta u plavoj varijanti za decaka
phoca_thumb_l_dtj3.jpg

Prvi put Miki i Mini na ovaj fazon

phoca_thumb_l_dmim11.jpg

phoca_thumb_l_dmim12.jpg

Bez drage nam Dace nisam sigurna kako bi ispale, imala je toliko strpljenja, sve mi detaljno objasnila, cak mi slala i slicice postupka posto je i ona imala isto naruceno za vikend.
Hvala jos jednom Daco :cmok2:

Bez drage nam Dace nisam sigurna kako bi ispale, imala je toliko strpljenja, sve mi detaljno objasnila, cak mi slala i slicice postupka posto je i ona imala isto naruceno za vikend.
Hvala jos jednom Daco :cmok2:
Nema na cemu da mi se zahvaljujes, super je ispalo jer sam i ja imala tortu bas takvu, pa sam sve fino slikala, sigurna sam da ti je tako bilo lakse, zapetljale bi se u objasnjavanjima! Ovako je i ovoga puta dobitna kombinacija bila " u slici i rijeci"
Hej, a koje su torte bile ispod i jesu ti ispale bas te trazene tezine, cini mi se da su malo manje od mojih

Bile su Milka i Moskva, svaka je trebala da ima 3 kg, Milka je bila Miki i bukvalno u gram tacno a Mini sam presisala skoro za citav kg (na kraju je imala 3.85 kg) ali nema veze, to su narucili nasi porodicni prijatelji pa mi nije ni zao sto sam ih toliko "castila" Moskva mi je bila bas visoka, Miki je u odnosu na nju delovao kao mala beba :D

Bile su Milka i Moskva, svaka je trebala da ima 3 kg, Milka je bila Miki i bukvalno u gram tacno a Mini sam presisala skoro za citav kg (na kraju je imala 3.85 kg) ali nema veze, to su narucili nasi porodicni prijatelji pa mi nije ni zao sto sam ih toliko "castila" Moskva mi je bila bas visoka, Miki je u odnosu na nju delovao kao mala beba :D
A to je ona tvoja milka, topljena cokolada ide u fil, predpostavljam?! Koliko si jaja potrosila za nju?
He he he, tako sam i ja pravila dvije od 2-2,5kg okrugle precnika 20cm, moskva i milka, milka je bila niza istog precnika a teza u odnosu na moskvu, vazda je ta kombinacija takva :-))))

Molim za pomoc ,treba da radim fudbalski teren sa fudbalerima ,a nemam pojma kako najlakse i najstabilnije da odradim golove i igrace ,da li je neko radio???hvala unapred

Ja sam radila golove, figurice fudbalera nisam, ali radis ih klasicno kao i svaku figuricu samo noge probusis cackalicama i susis tako sto ih zabodes u stiropor onako kako ce stajati i na torti.
A golove mozes na razne nacine, ja sam razvukla komad srednje debljine fondana i busila onim alatom za kvadratice, mozes i kruzice da dobijes simulaciju tih supljina u mrezi i onda stavljala preko neke kutije da se susi, imas na korisnim linkovima mnogo tih varijanti

Moje iskustvo sa Deco Sweet fondanom nije bas dobro. Sve boje se drobe ,ali se lepo mesa sa barvalom i tad je o.k. Samo beli koristim i mesam sa Barvalom, jer mi je barvalo isuvise mek za izradu figura pa kad se pomesaju mnogo je lakse za rad.Sto se ukusa i mirisa tice Deco sweet je bolji bar tako kazu musterije.Boje su najbolje barvalove i ako su se iskvarili.Hani nisam probala ,a po svemu ovome sto sam procitala ne verujem da cu ga uzeti.
Ceco super je zvoncica nedaju bone bezobraznici.

Slične teme

Back