cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Daco on je odlican i za oblaganje koliko sam cula ali meni nesto ne lezi a tako mi je zao
(((((((( bas je divan i gladak mnogo finiji od barvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam juce prvi put imala problem sa fondanom i to ovim novim,vlazio je u frizideru,figurice se raspadale ,nismo znali sta nas snaslo,cile sad ti verujem
inace postarina vas kosta samo 150 din ostali troskovi su njihovi koliko god da porucite.
Od kud sada tolepo ti ja rekoh da vlazi u frizideru a sto se tice postarine ni ona nije 150 din meni je bila 290 za 18 kg
![]()
A ja sam mislila da sam ja pogrešila, da sam umesto crne uzela komad brao pa umesto sivih kamenčića dobijala neke braonkasto-šućmuraste stene.i ja dodajem da se barvalo bas iskvario, crni je kao tamna cokolada, a tek kad oksidira postane crn, cak ako se u crni doda beli fondan sto sam ranije radila da dobijem sivu, sada se dobija braon , cokoladni je isto svetliji sada za tri nijanse , uporedjivala sam slike kada sam pravila drugi put tortu poklon onu roze sa braon poklopcem , ne znam da li da predjem na deko swet ili kako se vec zove, da li neko ima neka iskustva sa njim ?
A ja sam mislila da sam ja pogrešila, da sam umesto crne uzela komad brao pa umesto sivih kamenčića dobijala neke braonkasto-šućmuraste stene.
Potpuno isto je i moje iskustvo. Posto sam neku noc uzimala cokoladni fondan za onu Madagaskar tortu, a kasnije za neku i crni, ja mislila da sam se zeznula, pa umjesto crnog opet uzela cokoladni. Pomislim: "Cekaj zeno, dokle vise, kako uvijek umjesto crnog uzmes iz te kutije coko?" Malo sutra, onda skontam da mi je coko u stvari u kutiji od 1kg, a crni od 5kg, a tu noc i zadnju mrvicu tog crnog potrosim. Nacnem kutiju od 1kg i on mi je ODLICAN!!! Tako da je moj zakljucak da su i oni poceli zezati na vece kolicine, kao da ga razrijede, ne znam, ali ovaj iz manjeg pakovanja mi je stvarno OK, kao i prije.
A Turski jos nisam probala, a sada vec ne znam ni da li cu.