daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
cokoladna sa malinama i winxica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Kato Sombor...pocela sam da citam,ali posto ima puno toga, nikako da sve procitam, uvek sam mislila da se nesto stavlja u slag da bi bio cvrsci, a da li je bolje sa mlekom ili kiselom vodom ili obicnom vodom da ga mutim, mada planiram da idem na kurs ukrasavanja sa slagom ima u eurowitu kurs..a sto se tice torti sa mlekom, tj filom sa mlekom kako leti sacuvati da se ne pokvari, ili ih je bolje ne praviti leti..
pa znas sta ako cemo da vagamo logika je vrlo prosta i da ti kilo torte kosta 500 din koliko kosta kg gam paste isplati se uzimati je ako je zaracunavas u kilazu torte..prvo jednu tortu ako je dobro zagladis prekrivas sa polakila gam paste to je 250 din koliko bi kostalo i pola kila slaga ako se uzima kvalitetniji...Ja fondan ne uracunavam u kilazu torte kad neko naruci tortu od tri kila dobija tri kila torte a dekoraciju paca posebno sto se racuna i presvlacenje torte fondanom.
Iznenadila sam se sinoc mi prica koleginica koja se udaje u cupriju ili paracin,sedimo napolju i kuka za mladenacku tortu posto joj ja ne mogu praviti zbog daljine narucila je tamo ali niko nece da joj pravi od fondana ili hoce ali da ona sama kupi barvalov i donese...ja joj kazem kako tamo u okolini ima dosta zenica koje dobro rade i da mi je to neverovatno,ona na to odgovori znam ali to sto je moglo bilo mi je skupo...e paaa saad
Meni je ovo bilo čudno, jer su raniji C šlagovi (sećam se bio je neki "toping") bili jedni od najgorih koje sam probala i potpuno sam ih izbacila iz upotrebe.Meni je C slag ne prevazidjen
Daco, koja je torta u sredini na mladenackoj torti?
Ne znam da li je neko probao slag proizvodjaca Moravka. Sa ukusom vanile. Za mene je bio otkrovenje.Ukus je divan a i cvrstina je super.
Znaci C slag je najbolji, ja iskreno za sebe nisam ga koristila uvek sam kupovala neke jeftinije na merenje, iskreno ne znam ni ciji su...a recite mi kad se pravi torta na sprat jel se prvo jedan sprat oblozi fondanom pa drugi sprat pa tek ka se stegne stavis tortu na tortu ili stavis odmah tortu na tortu pa razvuces fondan preko gornje i oblikujes zajedno i preko donje torte...
Ovo je "moravkin" šlag
![]()
kojim ja,btw, uopšte nisam zadovoljna. Mnogo mi se oteže, i ne umem sa njim da radim. Koristim ga za u torte, gde ide umesto ili preko fila. Isti šlag je i "dobro", "moravka" ga pakuje za DIS, a ovi ga prodaju kao svoju robnu marku. Za rad mi je na prvom mestu C šlag, pa pet mesta prazno, pa svi ostali, nebitno kojim redom.