gost 170484
Domaćin
- Poruka
- 3.207
Baš su lepe i sexy! Supeer!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bih mogla napraviti ovaj mesec a da ne padnetortu sam nasla davno negde na netu i zaljubila se u nju, sad bih je pravila sestrinom decaku za prvi rodjendal ali nisam sigurna kako bih napravila mesec....kako da ga oblozim fondanom sa svih strana i kako da mi se ne raspadne kad ga podignem.......
Pogledajte prilog 241596
Kato, nisam te baš najbolje razumela.Kako to na čašu? Položena čaša na bok ili?prvo ga napravi položenog pa ga stavi na zaobljeni deo izvrnute čaše i zaboravi na njega par dana .ovaj mesec je pretpostavljam na žicama što znači zabodi žice u njega i čekaj da se prosuši . .... ili u medjuvremenu napravi oblake sa ulegnućem za mesec ali nemoj završiti sve oblačiće . i to nek se suši . Kroz par dana kad se mesec stegao spoji sve zajedno i dodaj oblačića koji će to sve " zalepiti " jedno za drugo . Nadam se da si razumela . Ako ne , tu sam . Imaš nešto slično kod mene u albumu pa pogledaj .![]()
Rade, masna je VRHUNSKA!!! Sa royalom je lijepite?
Cile, ove dvije su sasvima doovljne jer oci da odmoris na njima, savrsene! Nego, reci mi jel ove cvjetne aranzmane uzimas od one Olgice iz Bg, cini mi se da sam nocas na njenom profilu na FB vidjela ove divne zlatne ruze?!
Ja mjesec pravim samo od fondana, napravim debelu kiflu i savinem ju da dobijem mjesec. Ovaj na tvojoj slici nije baš zaobljen, ali možeš ga oblikovati kako želiš. Ja probodem ražnjić kroz njega i zabodem ga u tortu, a na mjestu gdje se između torte i mjeseca vidi ražnjić napravim oblačić od kuglica. evo slika, pa će ti možda biti jasnijekako bih mogla napraviti ovaj mesec a da ne padnetortu sam nasla davno negde na netu i zaljubila se u nju, sad bih je pravila sestrinom decaku za prvi rodjendal ali nisam sigurna kako bih napravila mesec....kako da ga oblozim fondanom sa svih strana i kako da mi se ne raspadne kad ga podignem.......
Pogledajte prilog 241596
Kato, nisam te baš najbolje razumela.Kako to na čašu? Položena čaša na bok ili?
Kako se zove na fejsbuku ova zenica sto radi te divne ruze. Hocu da je pronadjem.
da na bok . fiksiraš je i tu staviš mesec da se suši
prvo ga napravi položenog pa ga stavi na zaobljeni deo izvrnute čaše i zaboravi na njega par dana .ovaj mesec je pretpostavljam na žicama što znači zabodi žice u njega i čekaj da se prosuši . .... ili u medjuvremenu napravi oblake sa ulegnućem za mesec ali nemoj završiti sve oblačiće . i to nek se suši . Kroz par dana kad se mesec stegao spoji sve zajedno i dodaj oblačića koji će to sve " zalepiti " jedno za drugo . Nadam se da si razumela . Ako ne , tu sam . Imaš nešto slično kod mene u albumu pa pogledaj .![]()
nemoj miksirati, samo ih iseckaj
Kada se vec prica o ovim tortama moze li meni neko reci kada se napravi smjesa za plazma tortu da li se odmah oblikuje ili se prvo stavi u frizider da se mrvicu stegne pa onda oblikovanje? Ili se mozda smjesa stavlja u neke posude da dobije zeljeni oblik?
Kato, meni se cini da je ona pitala u varijanti kad je mjesec u stvari torta, vjerovatno plazma varijanta, a ne daje citav od fondana?! Kako ga onda obloziti fondanom citavog? Jer, koliko sam ja shvatila ti si objasnjavala kad se pravi citav od fondana, to ej onda sasvim OK objasnjenje.