Super izgledaju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala zenskaima tu jos dosta posla i ucenja da bi bile savrsene...ali za ovo sto nama treba - ok su
meni je muz napravio sofboxove, u domacoj radinostimada kako je to bilo pre par godina,sada je vec vreme za prave,pa treba izdvojiti parice...nekad u zivotu
imam daylight sijalice koje daju belo svetlo i onda nemate onu zutu boju na fotografiji koja se javlja kada slikate pod obicnim svetlom.i da, pozadina...najbolje je slikati na pozadini.meni je najdraza bela, ali i na crnoj ispadaju fenomenalne fotke...ranije sam slikala obicnim aparatom, do skora....slike su bile nesto slabijeg kvlaiteta ali i dalje sasvim dobre za ovo sto nama treba
od skora imam nikon d5100 pa su i mogucnosti vece,ali opet kazem obican app. jako dobro radi posao. mi smo ovaj nikon zapravo vise kupili zbog posla i zbog muza da moze da radi stock fotke, ali kad je vec tu....
![]()
Mo\e li neko da me uputi gde se nalazi recept ( provereni) za kapri tortu sa jagodama ? Ako mogu i dimenzije pleha u kojem se peku kore.