TORTE: recepti, saveti, ideje...

hvala zenska :) ima tu jos dosta posla i ucenja da bi bile savrsene...ali za ovo sto nama treba - ok su :)
meni je muz napravio sofboxove, u domacoj radinosti :) mada kako je to bilo pre par godina,sada je vec vreme za prave,pa treba izdvojiti parice...nekad u zivotu :Dimam daylight sijalice koje daju belo svetlo i onda nemate onu zutu boju na fotografiji koja se javlja kada slikate pod obicnim svetlom.i da, pozadina...najbolje je slikati na pozadini.meni je najdraza bela, ali i na crnoj ispadaju fenomenalne fotke...ranije sam slikala obicnim aparatom, do skora....slike su bile nesto slabijeg kvlaiteta ali i dalje sasvim dobre za ovo sto nama treba :) od skora imam nikon d5100 pa su i mogucnosti vece,ali opet kazem obican app. jako dobro radi posao. mi smo ovaj nikon zapravo vise kupili zbog posla i zbog muza da moze da radi stock fotke, ali kad je vec tu....:D

Evo i moje prve torte na sprat, i to za punoletstvo.
Hvala od :heart: tenesi84 i unchi na savetima za fiksiranje spratova.
Cipelicom sam bas zadovoljna, a sta vi mislite? Posto je trebalo da se transportuje do restorana, ostalo je da tamo nameste cipelicu na vrh :D
tortaguccimix.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

hvala zenska :) ima tu jos dosta posla i ucenja da bi bile savrsene...ali za ovo sto nama treba - ok su :)
meni je muz napravio sofboxove, u domacoj radinosti :) mada kako je to bilo pre par godina,sada je vec vreme za prave,pa treba izdvojiti parice...nekad u zivotu :Dimam daylight sijalice koje daju belo svetlo i onda nemate onu zutu boju na fotografiji koja se javlja kada slikate pod obicnim svetlom.i da, pozadina...najbolje je slikati na pozadini.meni je najdraza bela, ali i na crnoj ispadaju fenomenalne fotke...ranije sam slikala obicnim aparatom, do skora....slike su bile nesto slabijeg kvlaiteta ali i dalje sasvim dobre za ovo sto nama treba :) od skora imam nikon d5100 pa su i mogucnosti vece,ali opet kazem obican app. jako dobro radi posao. mi smo ovaj nikon zapravo vise kupili zbog posla i zbog muza da moze da radi stock fotke, ali kad je vec tu....:D

predpostavljam da je sofbox neki ogradjen - pregradjen prostor u kome slikaš , ali ako može malo pojašnjeno :fotograf:

ovo je softbox
b9j4pf.jpg

naravno ovaj je pravi, ovo sto smo mi pravili je neka imitacija..ima clanak na netu kako napraviti softbox, bolji naravno...ali tad nismo imali vremena pa je ovo bilo nesto prirucno :) posto sam ja bila u fazonu ajde ajde ajde sto pre :)
ako imas negde neonsko svetlo isto ce dobro doci...

Kato, ne daju bonice, vec sam podjelila na cosetu! ODLICNA, vidis kako to sve moze :super: :klap:, ja sam se isto isprepadala, najgore mi je bilo transportovanje, ali na kraju one srece kad je sve gotovo, ma onaj isti osjecaj u stomaku kao kad polozis najtezi ispit na faxu u toj godini, mislim na to kako budes zadovoljna samom sobom

Cile divne su ti torte
Dano ne pamtim kad me je nesto vise odusevilo na ovim stranicama.ideja i njeno sprovodjenje u delo je spektakularno.
Sve u svemu uskocim ponekad na cigar duvana i ima prelepih torti u posledjnje vreme,sve smo bolji i bolji.
Ja imam da preguram sutra jos dve za prekosutra,a onda moj turnus na poslu i eto ga opet vikend,stvarno ne stizem da postavim slike danima,zato kad krenem cu vas udavim...mrtvosana sam.Odoh u krevet,danima docekujem zoru sto kuci sto na poslu.

Slične teme

Back