TORTE: recepti, saveti, ideje...

Cure treba mi recept za posnu tortu koja moze pod fondan????
Trazila sam ali nekako mi deluju prazno:( Kako da jednu tortu bez jaja i mleka i mlecne cokolade,napravim da ima ukus za sva cula????? Pomozite! Dajte neki predlog za korice? Sta mislite za vecu kolicinu oraha ili lesnika u fil ili neko suvo voce,smokve urme ......Ove nedelje imam sve narudzbine za posne torte ;) Uskrs :)

Pravila sam ja skoro, cetiri razlicite, ako te zanima iskucacu ti sutra, podseti me, nocas nemam snage...;)

dragi moji drugari moram da se pohvalim... moje prvo ucesce na tortijadi u jagodini i osvojeno trece mesto u kategoriji decije torte.... sreca, sreca, radost :D
attachment.php

svadbena torta.jpg

Drage moje, evo malo virnuh u racunar dok cekamo vrijeme za polazak BUS-a u Novom Sadu, pa me na fb upitase da li mogu praviti ovakvu tortu, meni niej problem samo CIRKONI??? Mislim da je neko pisao da ima u Bg da se negdje kupe (cini mi se da je Una negdje nesto spominjala) samo koliko je to isplativo za ovoliki njihov broj na torti, ili kako li se oni prodaju, kao neka mreza ili po komadu?
E toliko jos od mene u hodu ovvako se malo raspitujem, vidjecu ima li ih u Sarajevu!
Jos jednom pozdrav i pisemo se za 10dana

dragi moji drugari moram da se pohvalim... moje prvo ucesce na tortijadi u jagodini i osvojeno trece mesto u kategoriji decije torte.... sreca, sreca, radost :D

Cestitamoooo :)

hvala punooooo Rade , i jos jednom hvala svima koji su mi uputili cestitke i podrsku .... mnogo mi znaci a i odrzava gore navedeno raspolozenje SRECA, SRECA, RADOST :D

Pošto ne stižem ni da virnem ovdje,a kamoli da kačam sličice evo sad malo da vas zatrpam fotkama,a potrudiću se ovih dana da vidim i šta se radilo.................s FB znam da je bilo takmičenje,kao i da ima osvojenih nagrada žana s foruma,čestitke od srca!!!!!!!!!!

Uploaded with ImageShack.us

Poslednja izmena od moderatora:

Slične teme

Back