TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali zashto?
Mislim evidentno je da je taj lik lud, ali mi skroz nije jasno shta je neka devojka trebala da mu uradi da bi on ovoliko besneo...:shock:

stvar je u tome sto ni jedna nista nije uradila..ja sam mu na primer rekla da pali sa teme Kukavica gde je poceo da vredja Lusy..i da ne ***** previse i onda je krenuo sa postovima koje si videla..

Krenuo je od Lusy..i ti da si se pojavila i tebe bi..kao i forumase..i ja mislim da je to taj Darko 91..pisao je i na pp svima redom..

Nije meni stigao ni jedan pp. Ali 2pike je dobio neki letos, u kome se neka devojchica (ili tinejdzerka) zali na veselu zenu beogradsku. Kako je k.urva...bla bla...i kako ona zeli da zashtiti svog brata od nje...
Naravno nije odgovorio. Igrom sluchaja sam ja bila tu kad je taj pp stigao.
Jbt zar ovde stvarno ima ludaka?

Mislim da je Lusy najsladja i najlepsha i najdivnija devojka koju sam upoznala... Jeste da sam s' njom provela par minuta, ali dovoljno je pogledati joj ochi i videti da je stvarno super. Citiracu Duleta: ima dubok pogled...
A ti, shto se yebesh, pushish naj klincima iz razreda, da bi te primili u svoje drushtvo, a oni to nikako ne chine... Tenkre glupi... idi lechi komplexe na kevi i caletu, kada te siluju svaki dan... a i bratu i sestri... ma, samo odyebi... kako smarate! Devojka sigurno nije htela da ti odgovori na neki prostachki pp, pa se sada izdrkavash jer ti je ego povredjen... stoko nevaspitana...

ha..nista posebno..ali necemo da catujemo na temi..ovde na Kukavici mozes da napises sve ono sto mislis a nisi ili ne smes ili smes ali uz nekog razloga nisi nekome rekao face to face...od nevinih pa do onih..mmm bezobraznih, he he..

Tupava seljachino iz americhke prerije sa poljskim prezimenom!!!!!
Iz yebenog grada tipa Chatanuga u kome postoji zeleznichka stanica samo za stoku.
Vama dakle, ali zaista u hranu stavljaju neka s.ranja od kojih ne samo sto zadobijete glupe face i postanete gojazni do besmisla, vec vam se i mozgovi deformishu.
Vama sve treba crtati, stoko glupa idiotska, uobrazena.
Za vas je Evropa zakon, bar ne moram da im objashnjavam sedamdesetpet puta shta hocu.
Ne, nije problem u engleskom, zli forumashi.... :) problem je u njihovim hamburgerom i gojaznoshcu otupelim mozgovima...
Aaaahhhh.....bizoni prerijski @#####%%%%$$$$$

jao hvala ti..ne znam sta bih bez tebe:(

Ma, samo reci, ja cu da te shtitim!
8b5xdfa.gif

Niko da mi nije pipnuo docu, je l' jasno? Da mu istog trena na transplantujem jetru u mozak! :evil::evil::evil::evil::evil:

Sta jos da ti kazem ?
Rekla sam ti toliko.....tebi to nije bilo dovoljno....
Volim te jos uvek ..... ti si moja druga polovina.... ti si taj....
Zasto nemas hrabrosti da se suocis sa svojim osecanjima?
Zar je to toliko tesko ?
Svet bi bio pod nasim nogama.....
Ovo je izgleda pre tema ze tebe, ti si kukavica, a ne ja.......

kako je ovo romanticno...samo jos da je rekla ko je ta kukavica...

Realno je bilo da ovaj forum kud i kamo,vremenom napreduje. Napredovao je toliko do je dosao do jednog velikog qurca. :D:D

Kukavice su ******! :D:D

Nema predaje do konacne pobede!

Sa stitom ili na njemu!

(Nekada bih rekao "ljubi vas ples"...sada mi to ne pada na pamet)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back