TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ima ja da ti oprastam? :(
Sto, mislio si da sam ja drugacija od ne znam koga a ispadoh ista kao ne znam ko?

I sad me dalje teras da se tripujem... Ako je zbog jednog onog posta... Ne razumem. I sad naravno, ovo nema veze ni sa cim.
I sad naravno samo se kopam dalje.
Ma, nebitno... :?
Al da znas da mi je zao.

Samantha Jouns:
jesam Rekla sam juce u sms-u jer nisam imala hraborsti da mu kazem sta sam mislila u lice,.....a sad ne znam da li vas interesuje da napisem ovde ili se ne vazi vise ako je vec receno?
c025.gif
xexe :))))))))))))))))))))))

Druga prica:

pa da li ti stvarno mislisa da cu zarad ciste radoznalosti, da li se ye8esh, da sada izvodim cirkus - da bih utvrdio cinjenicno stanje. Nije slucajno sto u tim godinama zivis sa mamo i tatom bez igde ikoga...

1.Vreme ce vam pokazati kolike ste koze...meni je to jasno i svima okolo je jasno samo josh vas dve da shvatite...i onda ce vam biti zhao... a onda ce meni biti svejedno kao shto je vama sad... ...mislim,kontam malu,ona nema pojma o zhivotu,ali tebe ne kontam...11 god... jbt,11god smo najbolje.... i sad zbog jedne balavice zabola si mi nozh u ledja.... i ponosno to prichash okolo...?... a bila bih joj dobra da sam podrzhala njenu vezu sa tom stokom od choveka..ma koji chovek,nije to chovek..to je zhivotinja,zar ne vidish shta joj radi,zashto je podrzhavash??? .. lepo ste se slizale,samo napred...ali i to ce proci...i to brzhe nego shto mislite....

2. Jako si me razocharao. I ne zhelim nikad vishe u zhivotu da te vidim..i ako te budem videla,gledacu kroz tebe,veruj mi....

3. Zhao mi je shto je tako ispalo,ali pokushaj da shvatish..nisam ja za to.... ne bi ti to razumeo,niko ne razume....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back