TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maslacak, veruj mu kada ti ovako nesto kaze. Jer te na svoj neki nacin voli i zeli samo za sebe.
Sta cu, ja sam u dusi posesivac. I kad volim, volim do neba i vise.
Ma ljubav je cudna ''rabota''.
A ako mu ne verujes, ako ti dosadi kada ti prica ovako, onda ga mozda ne volis dovoljno i onda... zna se sta sledi...
Mozda to sledi i meni, samo jos toga nisam svesna.

Izvini,ali ja te samo izkoriscavam u ovom mom periodu nistavila....dodjes mi kao rasterecenje za dosadne i sumorne dane...i molim te nemoj da mi pricas o osecanjima...nesto u poslednje vreme bas i ne verujem u njih,takve bljutave izjave me teraju na smeh...i ne krivi sebe,ja sam mozda nekim delom kriva za svoje ponasanje...valjda mi je takav horoskop a mozda je to i zbog njega,ko ce ga znati!

Ivo Afrikanac:
W.A.S.P. = White Anglo Saxon Protestant, iz recnika? Je li to bio i cilj skracenice?
original je bio We Are Sexual Perverts samo sto su ih tuzile neke tadasnje organizacije pa su morali da menjaju
@tema - e pun mi je vise k***, trudio sam se da budem sto bolji i da ti budem i decko i prijatelj i onda kad ti zajebes pokusas meni da namontiras oseaj krivice, teraj se bre

@wasp
...stani bre. tek sam ukazala. svaka promena je proces. za svaki proces treba vremena. nece moci odjednom, te cu biti strpljiva koliko mogu.... kad ne budem vishe mogla... javicu se na tvoj oglas, pa mozzda i udjem u uzzi izbor za one "josh tri":)

@tema
MRZIM narkomane!
i kako sad da te mrzim, kad te tako mnogo volim?
gusko jedna glupa... moronu.. kretenu...
doduse.. sve ovo sam ti rekla i u facu.. al' neka i ovako..
da ima napismeno
'ebo te dop

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back