TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hocu da puknem od muke sto sam se ovako zaljubila u tebe! Celog zivota sam bezala od takvih, i nisu mi bile jasne one koje su se petljale sa tipovima kao sto si ti, ... mesecima mislim da se vrtim u krug, a onda shvatim da se vrtim oko tvog malog prsta, a ti nista ne shvatas, ...BUDALO!

mazaBG:
Filipe,duso.samo da znas da sam za ovih 16 meseci...samo jednom svrsila sa tobom.Ostalo je sve bilo foliranje...I volim te..i mrzim te....

Zaye8ala si ga junachki! I kazes nije primetio 16 meseci? U yeeee... :twisted:

A da li si ti primetila da te 16 meseci yebe samo da bi njemu bilo lepo, tj. da je samo njemu i bilo lepo?

Kazem ja tebi: u mojoj mrezi se samo neces vise zaplesti, ako se preterano prcakas, ali svakako neces pobeci iz nje - ye8acu te zbog okica, osmeha i zbog lajanja po selu...:twisted:

A nasmejao sam se na: "Pre 10 godina bih se sigurno kresnula sa tobom, ali kako sada da pocnem da varam muz?!" - shvati da se samo ja pitam, a da ti samo donosis pice na zurku...

nisam zadovoljna sex-om sa tobom,sto daje dosta minusa,ja ne volim na brzaka,volim perwerzije,mrzim tu tvoju klasiku,i skoro nikada ne svr...m samo glumim,i ako ne mozes da uradis nista po tom pitanju ,ja vec imam neke kombinacije. p.s.sta mislis sta svaku noc kad ti spavas ja radim na msn? i sa kim?

Jedanaest je sati. Moram da bezim.
Eeeeh kad nebi morao da bezis.
Ali ja zelim da bezim.
A zasto?
Pa da bi me jurila.
Heh a kako sad da te jurim sa povredjenom nogom. :roll:
Onda necu bezati tako brzo.
A zasto onda bezis , ako zelis da te stignem.
Da bi me jurila , da bi trcala , da bi bila u kondiciji.
:rolleyes:

Lepa umetnica:
Cico...iz ranijih iskustava sam rekla ovo -a jooooj...- davno beshe,al' se ne zaboravlja...kao da sam chitala svoje reci....jbg...bolje bi ti bilo da uzmesh telefon u ruke i kazesh mu to sve....veruj mi...pozdrav!

Hvala na podrsci, ali 'ladno ne smem,...zato i kucam ovde :) Mislim da bi tek onda zloupotrebio tu moc koju ima nadamnom, kazem ti da je od tog soja. Meni se vec vrti u glavi, hocu da sidjem sa tog ringispila, dosta mi je takve zabave, ...samo ne znam gde se gasi !!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back