inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
Poziv ostaje. Kad rešiš da se sexaš preko cele nedelje, tu sam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jooooj.... :-(princeza_paulina:Hocu da puknem od muke sto sam se ovako zaljubila u tebe! Celog zivota sam bezala od takvih, i nisu mi bile jasne one koje su se petljale sa tipovima kao sto si ti, ... mesecima mislim da se vrtim u krug, a onda shvatim da se vrtim oko tvog malog prsta, a ti nista ne shvatas, ...BUDALO!
princeza_paulina:aha, bas je heavy, veruj mi
mazaBG:Filipe,duso.samo da znas da sam za ovih 16 meseci...samo jednom svrsila sa tobom.Ostalo je sve bilo foliranje...I volim te..i mrzim te....
Bad_Wolf:Zaye8ala si ga junachki! I kazes nije primetio 16 meseci? U yeeee...![]()
A da li si ti primetila da te 16 meseci yebe samo da bi njemu bilo lepo, tj. da je samo njemu i bilo lepo?
Bad_Wolf:Zaye8ala si ga junachki! I kazes nije primetio 16 meseci? U yeeee...![]()
A da li si ti primetila da te 16 meseci yebe samo da bi njemu bilo lepo, tj. da je samo njemu i bilo lepo?
Lepa umetnica:Cico...iz ranijih iskustava sam rekla ovo -a jooooj...- davno beshe,al' se ne zaboravlja...kao da sam chitala svoje reci....jbg...bolje bi ti bilo da uzmesh telefon u ruke i kazesh mu to sve....veruj mi...pozdrav!
Ahahahah......divan odgovor...Bad_Wolf:Zaye8ala si ga junachki! I kazes nije primetio 16 meseci? U yeeee...![]()
da, pa? :shock:Doors of Perception:Pa zar se ti nisi skoro porodila?
Otprilike, oko mesec dana...Maslachak:@devilish
pa kontam(o) da necesh moci bash da se yebesh neko vreme....
Maslachak:@devilish
pa kontam(o) da necesh moci bash da se yebesh neko vreme....
...kada prestane krvarenje, otpadnu konci i čika ginekolog kaže DA.Devilishgirl:ybt pa nisam neko vreme pre porodjaja..sad koje vreme posle porodjaja..proshlo je 12 dana
a pizza je normalna ..skroz..chak se jadna smanjila..stisnuto nekako deluje
i nishta ne boli..samo malo krvarim josh uvek![]()
Onda, blizu si da obraduješ sebe i muža.Devilishgirl:otpali su koncia krvarenje skoro nishta, jedva neshto malo
i da..
![]()