TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uh doslo je i mojih 5 min..
Miro-mnogoooooooooooo me davish zar ne vidish da ne pricam i da ceo dan nesto kucam jel nemam vishe zivaca da slusham kako si ti sve u zivotu videla probala bila.......iiiiiiiiii jaoooooooooo
M.-prestani da slusas moje ragovore i privatne i poslovne i posle da ih komentarisesh..............
a ti shefe.......eeeeeeee tek si ti posebna prica ti si ...ti si ...prava ona muska pi*da

e ovo i nije tako lose, malo mi je lakse
joj kad bih samo mogla da im sve ovo kazem u lice , ali jednostavno Moje vaspitanje mi to ne dozvoljava
ALI GUSHE MEEEEEEEEEEEEE

AAAAAAAAA!!!!! Kada cu vise to da uradim? Alo, stisni pesnice i RECI TO vec jednom, dosta oklevanja, dosta smaranja, dosta je bilo odlaganja davno odredjene sudbine, sto pre to kazes, bice nam mnogo lakse! Sve je ocigledno, samo to treba izgovoriti, ali to je najtezi deo, zar ne? :evil:

Hej, ti, moj slatki, tako mi nedostajes... Eh, da si ovde, znas sta bismo sve radili, ma nisi ni svestan! Dodji...ili cu ja kod tebe, nije bitno, stopimo se zauvek, neka vetar nosi nasa tela u bujici maste... Sapuci mi... Voli me vise... Miss you! Zasto si tako daleko?! Ma, uzecu te gde god bio, sa kim bio...moj si, kapiras bre, medeni?!

Flame-04-june.gif

:roll:

U bre ljudi al ste agresivni.Mada dobro je to osloboditi zbog čuke :lol: Ja sam od onih što dugo trpe i teško zaboravljaju (baksuz što bi rekli 8) ) al me baš zabole. Ja ću to da rešim na drugi način a to preporučujem svima. Stisni petlju oteraj u PM sve redom pa nek ide svet u .... :evil: :twisted:

Kada ces se vec jednom vratiti,ima li smisla da te ovoliko cekam...nisam ja tako strpljiva i jaka kao sto mislis...i ne ne poznajem te tako dobro kao sto ti kazes,jer i kako bi kada mi nista ne pricas.Zasto sve mora da bude tajno,poludecu jer te vise uopste ne kapiram...raskinula bih sa tobom,ali kako cu kada sam se zakacila za tebe...imas li ti decko osecanja,i sta me briga kakvi su tvoji planovi za buducnost kad u toj prici nema mene.I samo da znas da se svaki dan molim da ti se ne ostvare ciljevi kako bi onda ostao samnom...nista mi nije vise opusteno kao tebi...ne mogu vise da podnesem tvoj uspeh...mozda kada bih mogla da ti kazem u oci da te volim,ali ne mogu...sta ako me iskuliras...molim te reci ti prvi!

Lusy Lusy:
Kada ces se vec jednom vratiti,ima li smisla da te ovoliko cekam...nisam ja tako strpljiva i jaka kao sto mislis...i ne ne poznajem te tako dobro kao sto ti kazes,jer i kako bi kada mi nista ne pricas.Zasto sve mora da bude tajno,poludecu jer te vise uopste ne kapiram...raskinula bih sa tobom,ali kako cu kada sam se zakacila za tebe...imas li ti decko osecanja,i sta me briga kakvi su tvoji planovi za buducnost kad u toj prici nema mene.I samo da znas da se svaki dan molim da ti se ne ostvare ciljevi kako bi onda ostao samnom...nista mi nije vise opusteno kao tebi...ne mogu vise da podnesem tvoj uspeh...mozda kada bih mogla da ti kazem u oci da te volim,ali ne mogu...sta ako me iskuliras...molim te reci ti prvi!
Izvini ako ću biti grub ali za tvoje dobro ovo je PATETIČNO :!: Stvarno moraš nešto povodom toga uraditi inače ćeš pući. Ovo je dobronameran savet for free :) Pozz

Lusy Lusy:
Hvala,ali mislim da sa vec pukla...samo ja to jako dobro podnosim...;)A i u zadnje vreme patetika mi je jaca strana...:)
Veruj mi to niko dobro ne podnosi samo možeš da se pretvaraš. Što pre to rešiš to je bolje po tebe. A patetika nikad nije dobrodošla ;) Always look on the bright side of life :-D
Dečko te očigledno ne zaslužuje. Pozz

Bad_Wolf:
@B&H - dogovorili smo se... Y8ga - moj zivot je pun zamrsenih odnosa, skrivenih kamera i navale gluposti u zena... :) (zarad mira u kucama - mora da se saceka vremenska distanca...)

Dobro de..kad ti tako kazesh...eto bice tako...:)
Ipak je mir u kucama na prvom mestu...:)

rand el tor:
Veruj mi to niko dobro ne podnosi samo možeš da se pretvaraš. Što pre to rešiš to je bolje po tebe. A patetika nikad nije dobrodošla ;) Always look on the bright side of life :-D
Dečko te očigledno ne zaslužuje. Pozz
Yebiga,sta da se radi...videcemo jos sta ce biti...a dotle imam ovaj divni Topic gde mogu da se istresem...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back