C
chika_doktor
Gost
mislio sam figurativno...kao nesto sto je pokretalo ljude nekad sad...na nesto dobro... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peta W.:Ne...ne zhelim da ti se javim na telefon..i necu da slusham naivna ubedjivanja kako samo pijemo kafu...necu bre vishe da me vrbujesh na to...bilo mi je skroz ok unazad mesecima bez toga..i tebe i svih tih ljudi oko tebe.... idi dodjavola i ti i to s.ranje i ostavite me na miru...srecna sam ovako....
ti nisi matora,i dobar si covek ako si dobra prema svim studentima bez obzira na pol,rasu,versku pripadnost i imovinsko stanjegica:al' je meni teze
zelenooka85:IDIOTKINJO JEDNA KO TI DADE TAJ POSAO,NI MOJA KEVA SE NE DERE NA MENE A TI SI NASLA GUSKO JEDNA DEBELA!!!
JESMO TI MI KRIVE STO SMO MLADJE OD TEBE I IMAMO DECKA I STO TEBI MUZ NE DAJE ILI GA NEMAS PA NAM SE SVETIS! OLINJALA BABO JEDNA MATORA NAMONTIRANA!
I STO TI SVO TVOJE SALO CEPTI OD LJUBOMORE PA SAMO GLEDAS DA NAS ISPONIZAVAS I TO ZA JEBENE TRI VEZBE KOLKO IH IMA U SEMESTRU !!!
TRAS!!!(samar) TRAS!!! (drugi samar)
A TO SVE VAZI I ZA TEBE,DEBILKO SA FIZICKE HEMIJE! Koliko si samo profesora morala da kresnes da bi dobila posao asistenta,pa se sad iskaljujes na svima koji su nesto naucili!!!!Nebi ti dogurala do tetkice,kurvestijo jedna sa tvojom ogranicenoscu da ne zivimo u ovoj jebenoj drzavi.
Uuuuuuuuhhhhhh e sad mi je lakse![]()