TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peta W.:
Ne...ne zhelim da ti se javim na telefon..i necu da slusham naivna ubedjivanja kako samo pijemo kafu...necu bre vishe da me vrbujesh na to...bilo mi je skroz ok unazad mesecima bez toga..i tebe i svih tih ljudi oko tebe.... idi dodjavola i ti i to s.ranje i ostavite me na miru...srecna sam ovako....

nemoj vishe da tugujesh ......pesma samo za tebe :..... :wink:

OKRENI MOJ BROJ , TI ZIVOTE MOJ :lol:

IDIOTKINJO JEDNA KO TI DADE TAJ POSAO,NI MOJA KEVA SE NE DERE NA MENE A TI SI NASLA GUSKO JEDNA DEBELA!!!
JESMO TI MI KRIVE STO SMO MLADJE OD TEBE I IMAMO DECKA I STO TEBI MUZ NE DAJE ILI GA NEMAS PA NAM SE SVETIS! OLINJALA BABO JEDNA MATORA NAMONTIRANA!
I STO TI SVO TVOJE SALO CEPTI OD LJUBOMORE PA SAMO GLEDAS DA NAS ISPONIZAVAS I TO ZA JEBENE TRI VEZBE KOLKO IH IMA U SEMESTRU !!!

TRAS!!!(samar) TRAS!!! (drugi samar)

A TO SVE VAZI I ZA TEBE,DEBILKO SA FIZICKE HEMIJE! Koliko si samo profesora morala da kresnes da bi dobila posao asistenta,pa se sad iskaljujes na svima koji su nesto naucili!!!!Nebi ti dogurala do tetkice,kurvestijo jedna sa tvojom ogranicenoscu da ne zivimo u ovoj jebenoj drzavi.

Uuuuuuuuhhhhhh e sad mi je lakse :)

zelenooka85:
IDIOTKINJO JEDNA KO TI DADE TAJ POSAO,NI MOJA KEVA SE NE DERE NA MENE A TI SI NASLA GUSKO JEDNA DEBELA!!!
JESMO TI MI KRIVE STO SMO MLADJE OD TEBE I IMAMO DECKA I STO TEBI MUZ NE DAJE ILI GA NEMAS PA NAM SE SVETIS! OLINJALA BABO JEDNA MATORA NAMONTIRANA!
I STO TI SVO TVOJE SALO CEPTI OD LJUBOMORE PA SAMO GLEDAS DA NAS ISPONIZAVAS I TO ZA JEBENE TRI VEZBE KOLKO IH IMA U SEMESTRU !!!

TRAS!!!(samar) TRAS!!! (drugi samar)

A TO SVE VAZI I ZA TEBE,DEBILKO SA FIZICKE HEMIJE! Koliko si samo profesora morala da kresnes da bi dobila posao asistenta,pa se sad iskaljujes na svima koji su nesto naucili!!!!Nebi ti dogurala do tetkice,kurvestijo jedna sa tvojom ogranicenoscu da ne zivimo u ovoj jebenoj drzavi.

Uuuuuuuuhhhhhh e sad mi je lakse :)

auuuu....pa ti mora da si na mom bivsem faksu...takve frustracije se samo tamo radjaju...

Ok.steta sto nema na krstarici zvucnih efekta al ovako cu da vrisnem u jastuk da ne frustriram komsije.
"Da mi se vise nisi javio ni na Krstarici ni na gtalku,ni telefonom ni mailom,ma nikako a na ulici cu ljudki da te pozdravim,jer mi je ispod casti ponasati se kao ti."

...e pa ovako...
...kanda sam malo tuzna... ali uopshte ne znam iz kojih razloga. i mnogo mi se yebe.... to ne moram da elaboriram.
...odlazi samo na par dana - i srecna sam shto ide, jerbo nam treba pauza - ni on ni ja ne bi to naglas rekli. nikad. volela bih malo svoje slobode nazad, a ne da se krijem iza duzzish shetnji. volela bih da je prolece. malo bih volela da imam svoju kucu, kojoj zzelim da odem, a ne da sa osmehom idem na posao, a da kuci bezzim samo da bih prespavala - potreban mi je dom, kuca i moj kutak da bih bila srecna. potrebno mi je petnaest minuta samoce dnevno i jedan termin od sat vremena nedeljno - ne neuznemiravanja, vec prave, fiziche samoce. ne mogu da slazzem kockice u glavi na sred vishenedeljne zzurke. ne zzelim da izgubim sebe, samo zato shto sam u vezi. verujem u "sazziveti se", ali ne verujem da time shto cu se potpuno prepustiti doprinosim kvalitetu veze. mislim da je mobilni telefon moja stvar i da "nemoj da ga dirash" ne znachi "ja krijem neshto" vec "ne zzelim da chitash moju poshtu". mislim da ne moram da govorim sve. moja proshlost me definishe, ali nije neophodno sve reci i staviti sve na sto. ima josh.... ali ubishe mi mojih 15 mina....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back