Za bivsu najbolju drugaricu i njenog ljigavog dechka:
Juce ste usli u bus, a Deja i ja smo bili u njemu, pogledala si nas kao da smo ti pobili celu familiju, kao da smo poslednje osobe koje zelis da vidis. Pozdravio se i tvoj licemerni decko

, htela sam da mu kazem da me ne pozdravlja, posto me qlira kad ti nisi tu, ali sam se suzdrzala jer sam mislila da cu ti tako napraviti problem. Hvalis se da ti je super na visoj, a znam da nije jer ne zelis da se bavis tom profesijom. Kazes da si polozila sve kolokvijume, dobila si desetke. Ne seri! Na kolokvijumima se dobijaju ocene od 1-5, a i ne mozes za par meseci poloziti sve jer imas 4 predmeta, pa to puta 2 = 8 kolokvijuma(vidis, znam da mnozim!)... A sto volis tako da lazes? Stanicu pre nego sto ste trebali da izadjete, decko te je odvukao od nas, kao da smo sugavi, pa ste nastavili zajedno, tek kada ste odmakli, okrenula si se u fazonu:"Jao, mi smo malo pozurili, a gde cete vi?" I onda si se onako licemerno osmehnula. Jedva si docekala da odemo. Htela sam da kazem:"E, mi idemo do djavola, a vi idite gde hocete!", ali nisam. Otisli smo duzim putem, iako smo trebali u vasem pravcu, da ne bismo morali vise da gledamo vase bedne face.
Kada ti nesto treba, ja ti pomognem, a kada ti ne treba-onda ni da me cimnes. Ni na poruku da mi odgovoris. Valjda uplacujes kredit bar jednom u tri meseca! Ma, je*i se, i ti i on, a i svi takvi kao vi! Briga me za vas. Ionako ste nikakav par, a kada idete ulicom, ne drzite se za ruke, ne grlite se, cak se nikada(bar ne predamnom) niste poljubili. Kako ne vidis da on manipulise tobom? Ponasa se kao da si stvar i vuce te tamo-vamo, a ti to podnosis jer ti ni jedan lepsi decko nije prisao. Koristice te dokle bude mogao, a kada te bude sutnuo i nadje bolju, jurices me(kao i uvek), pozivaces se na ono nase davno proslo najbolje prijateljstvo, ali ce me biti briga!
Nadam se da ces uspeti u zivotu i da te nikada vise necu videti! Amin!