TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KUKAVICE, ne mogu da verujem jos uvek, ali vise nije ni bitno, ja ustvari nikada nisam bila sa tobom, bila sam sa nekim za koga sam verovala da si ti. Bila sam sa projekcijom moje i tvoje maste. To je jedino sto nas spaja, taj izmisljeni lik. Nemoj da mislis da ne priznajem poraz, ja sam ta koja je izgbila jer sam ja jedinu imala, jer sam ja verovala i volela. I nemoj da mislis da cu posle ovoga biti kao ti, bezosecajna i okrutna iz sraha da me neko ponovo ne povredi, ne lazi bar samoga sebe da si ucinio dobro delo!

koliko se plašim da priznam da se plašim..pa, naravno da je meni najteže iako ja tešim sve druge..a ja sam ta koja je odlučila da krene od početka..a ja svima objašnjavam da nema razloga za brigu..da ja imam snage za ponovo.. da se ne plašim.. da nisam ništa izgubila..koje crno ništa, izgubila sam pet godina života..izgubila sam zdravlje..ee...kad bi imao ko mene da sluša..svi se samo plaše..

Liblet:
koliko se plašim da priznam da se plašim..pa, naravno da je meni najteže iako ja tešim sve druge..a ja sam ta koja je odlučila da krene od početka..a ja svima objašnjavam da nema razloga za brigu..da ja imam snage za ponovo.. da se ne plašim.. da nisam ništa izgubila..koje crno ništa, izgubila sam pet godina života..izgubila sam zdravlje..ee...kad bi imao ko mene da sluša..svi se samo plaše..

Izjadaj se meni, ja cu te slusham... :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

ljudi, sad cu da vam kazem jednu misao koju sam slucajno cuo, nazalost istinita je imnogo me boli:"Ako radis dobre stvari niko nece biti siguran da li si ista uradio', e to je moj problem,prema nikome nisam bio los...a trebalo je prema mnogima...

W.A.S.P. mozes bar da pokusas, niko ne zna sta nosi dan, a sta noc...

Ljudi te zavole tek kada ih povredis, ako si stalno dobar prema njima, naviknu se, smore se i zele nesto novo, ali ne treba ni preterivati u povredjivanju, to cisto da se malo "izivite"

Warden_Assasin:
W.A.S.P. mozes bar da pokusas, niko ne zna sta nosi dan, a sta noc...

Ljudi te zavole tek kada ih povredis, ako si stalno dobar prema njima, naviknu se, smore se i zele nesto novo, ali ne treba ni preterivati u povredjivanju, to cisto da se malo "izivite"
A nenene danas mi je puklo, kap u prepunoj casi, od sad vise ne izlazim iz sobe, odustajem cak i od fakulteta, ne vredi vise da se trubi oko bilo cega...dosta mi je , svaki dan se razocaram ili u sebe ili u druge i ne zelim vise da bude tako,;Taman kad mislim da sam dobio gram srece mora da se desi nesto da me sj*be...i posle toga jos jedno...i jos jedno...pa evo samo pogledaj ovaj post iznad,a sat vremena pre nego sto sam ga procitao sam okinu JOS jedan kolovijum....nek se sve nosi u onu stvar :-(

Nemoj tako, ja sam pala sve kolokvijume, pa se nadam da cu proci sa 6icama. :cry: Za prvi sam bubala, mislila da cu dobiti 4 ili 5, pa bum-jedinica kao vrata. Da znas kako me profesor isprozivao pred svima! Tako sam prosla i ostale.

Izdrzi do kraja, kada si upisao, mozes i da zavrsis, pa makar se malo vise namucio. Pogledaj mene-izgubljen slucaj, a i dalje se borim za svoje mesto pod pecurkom, ne bih da i dalje kisnem kao i ostali crvi... Nema svrhe nervirati se, sta ces time dobiti? Zaboravi na sve probleme, spremi se za ispite, ako ne ide, odigraj Warcraft(mene to uvek smiri i opusti) i onda nastavi. OK? ;-)

Za bivsu najbolju drugaricu i njenog ljigavog dechka:

Juce ste usli u bus, a Deja i ja smo bili u njemu, pogledala si nas kao da smo ti pobili celu familiju, kao da smo poslednje osobe koje zelis da vidis. Pozdravio se i tvoj licemerni decko :evil: , htela sam da mu kazem da me ne pozdravlja, posto me qlira kad ti nisi tu, ali sam se suzdrzala jer sam mislila da cu ti tako napraviti problem. Hvalis se da ti je super na visoj, a znam da nije jer ne zelis da se bavis tom profesijom. Kazes da si polozila sve kolokvijume, dobila si desetke. Ne seri! Na kolokvijumima se dobijaju ocene od 1-5, a i ne mozes za par meseci poloziti sve jer imas 4 predmeta, pa to puta 2 = 8 kolokvijuma(vidis, znam da mnozim!)... A sto volis tako da lazes? Stanicu pre nego sto ste trebali da izadjete, decko te je odvukao od nas, kao da smo sugavi, pa ste nastavili zajedno, tek kada ste odmakli, okrenula si se u fazonu:"Jao, mi smo malo pozurili, a gde cete vi?" I onda si se onako licemerno osmehnula. Jedva si docekala da odemo. Htela sam da kazem:"E, mi idemo do djavola, a vi idite gde hocete!", ali nisam. Otisli smo duzim putem, iako smo trebali u vasem pravcu, da ne bismo morali vise da gledamo vase bedne face.

Kada ti nesto treba, ja ti pomognem, a kada ti ne treba-onda ni da me cimnes. Ni na poruku da mi odgovoris. Valjda uplacujes kredit bar jednom u tri meseca! Ma, je*i se, i ti i on, a i svi takvi kao vi! Briga me za vas. Ionako ste nikakav par, a kada idete ulicom, ne drzite se za ruke, ne grlite se, cak se nikada(bar ne predamnom) niste poljubili. Kako ne vidis da on manipulise tobom? Ponasa se kao da si stvar i vuce te tamo-vamo, a ti to podnosis jer ti ni jedan lepsi decko nije prisao. Koristice te dokle bude mogao, a kada te bude sutnuo i nadje bolju, jurices me(kao i uvek), pozivaces se na ono nase davno proslo najbolje prijateljstvo, ali ce me biti briga!

Nadam se da ces uspeti u zivotu i da te nikada vise necu videti! Amin!

tija:
... o da sada kad te sretnem ja ti se smesim, nema vise ljutog pogleda. I kazem ti da sam odlicno, nikad bolje. O da, dvadesetcetvrti dan je na izmaku, prezivela sam, prebiram po glavi svaki dan , svaki mesec prethodne godine, svaki trenutak i svaku foru kojom si me osvajao. Kakva si ti samo dzukela od zoveka, djubre neopevano. Moram samo jos neko vreme da posvetim sebi , da oprostim samoj sebi sto sam se zaljubila u takvog beskicmenjaka, nesigurnog, impotentnog skota. Nisi ti svestan toga koliko si mi samo znacio i na sta sam sve bila spremna za tebe...da provalio si da sam zaljubljena i mislio da mozes da me gazis kako hoces, da imas vlast nadamnom i kada kazem kraj da cu popustiti opet , a jesam popustala i vise puta pogazila sebe i svoj ponos i ponovo bila sa tobom, ali sada je tome kraj. Tuzno je to sto tebi nisam nesto narocito znacila tada , ali znam da cu ti postati znacajna , moram samo sebi da oprostim, ali tebi ne, nema sanse ikada. Igracu se i ja sa tobom isto onako kao i ti sa mnom, veruj mi da ce ti biti bar duplo gore nego meni. Jer zapamti, bednice, ja sam jaca od tebe. A koliko sam samo strpljiva i koliko samo mogu cekati na pogodan trenutak da te zgazim kao vasku. Ne nisi ni svestan

Pa ovaj topic nije za tebe, ti si mi ove gluposti u tvom oubicajenom napadu histerije vec rekla.
Ako ti nisi ona na koju ja mislim verujem da bi ti onaj kojem je ovo upuceno odgovorio isto.

Aman, zeno! Kada kazem:"Dajte mi 200 grama TOTO keksa", to ne znaci daj mi 250 grama. A kako to da skoro nikada nemas da mi vratis kusur? Budi srecna sto nije iznad 5 din, inace bi letelo perje! :-?

E, babuskero, sto si sela na to mesto u busu, kada vidis da trudnica ulazi i nema gde drugde da sedne? Manijakuso bolesna, diz' se odatlen! :evil:

Uh, grrrr! Idem da pojedem neku slatku osobu, pade mi secer od nervoze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back