TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaa, ovaaaaj, pre neki dan sam opendrecio gabora. Nije mi sto jesam, nego moj pickarski drugar raspricao svima i koji me znaju i koji me ne znaju, pa mi sad frka i na ulicu da izadjem. Necu vise nikad da pijem... Dobro, to sam vec prekrsio, ali nije u tome poenta. Poenta je da sam to od muke uradio, da zalecim srcu rane. Ha, srcu! Dobro ce da bude ako ne dobijem rane na qrcu, daleko bilo. Nego, o cemu sam bese poceo... A, da, kako normalan covek moze, u stanju alkoholnog blazenstva, da toliko ne vidi sa kim se spetljao, nego ujutro mamuran gleda da pobegne na vrata, a da ga ona ne vidi (i jos gore, da on nju ne vidi). A ako ne uspe da pobegne, zamisli taj poljubac za dobro jutro... Brrrr, sav se najezim (to zato sto nisam uspeo da pobegnem). A sve zato sto sam se osljipao ko zeleznicar, pa me izdrmala nostalgija za bivsom, pa sam upao u deponiju, pa mi se pri....lo, paaaa, znate vec kako to ide (nadam se da ne znate). Jebga, ja sam ti emotivna osoba, lako se raznezim

Želim Vam svima da pronađete iskrenu osobu u sebi i da nikada ne skrivate Vaša osećanja ma koliko ona bolna bila po drugu osobu.U svakoj situaciji treba da odreagujete tako što ćete izneti odma Vaše mišljenje,jer kasniji iznos Vašeg mišljenja je obično drugačije shvaćen.Govorim Vam iz mog ličnog iskustva...nisam bila kriva za sudar autom,ali da bih zaštitila sina od mojih prijatelja,na njegovu molbu da nekažem njegovim roditeljima,odnosno mojim prijateljima...nagrapusila sam od svojih "prijatelja" tako što im je sin ispričao posle par dana svoju verziju sudara i naravno,već pretpostavljate da sam ja sada glavni krivac.

tija:
... o da sada kad te sretnem ja ti se smesim, nema vise ljutog pogleda. I kazem ti da sam odlicno, nikad bolje. O da, dvadesetcetvrti dan je na izmaku, prezivela sam, prebiram po glavi svaki dan , svaki mesec prethodne godine, svaki trenutak i svaku foru kojom si me osvajao. Kakva si ti samo dzukela od zoveka, djubre neopevano. Moram samo jos neko vreme da posvetim sebi , da oprostim samoj sebi sto sam se zaljubila u takvog beskicmenjaka, nesigurnog, impotentnog skota. Nisi ti svestan toga koliko si mi samo znacio i na sta sam sve bila spremna za tebe...da provalio si da sam zaljubljena i mislio da mozes da me gazis kako hoces, da imas vlast nadamnom i kada kazem kraj da cu popustiti opet , a jesam popustala i vise puta pogazila sebe i svoj ponos i ponovo bila sa tobom, ali sada je tome kraj. Tuzno je to sto tebi nisam nesto narocito znacila tada , ali znam da cu ti postati znacajna , moram samo sebi da oprostim, ali tebi ne, nema sanse ikada. Igracu se i ja sa tobom isto onako kao i ti sa mnom, veruj mi da ce ti biti bar duplo gore nego meni. Jer zapamti, bednice, ja sam jaca od tebe. A koliko sam samo strpljiva i koliko samo mogu cekati na pogodan trenutak da te zgazim kao vasku. :) Ne nisi ni svestan
ako si jos na forumu molim te da mi kazes sta se sada posle skoro godinu dana desilo sa vama i da li si ostvarila ono sto si htela, odgovori molim te znacilo bi mi da znam jer se ja nalazim u istoj situaciji kao ti!!!!!!!!!!!!!!MOLIM TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hm... odakle da pocnem.. Nikada necu oprostiti sebi sto sam izasla u grad one subote 23. 10.2003, i sto sam ignorisala onu crvenu lampicu koja mi je pred ocima svetlucala, bolje bi prosla da sam te noci pala niz stepenice i polomila nogu nego sto sam probala tvoje usne, mrzim dan kada sam te srela i dozvolila da mi ovako takticki unistis zivot, mrzim to sto me nikada nisi gledao kao devojku nego kao rivala i morao si svima da pokazes da si bolji od mene a stalno sam ti to govorila iako sam, znala da nije tacno Secam se koliko su se svi cudili kada su me videli sa tobom pa i sam si se cudio tri meseca nisi mogao da poverujes da si uspeo da me "smuvas" svaki put kada bi me neko pogledao nalazio si nove i nove devojke koje su te kao startovale rekle ovo ili ono a ja sam samo slusala jer nisam zelela da se osecas inferiorno u odnosu na mene ali nisam uspevala jer si bio svestan toga, koliko sam samo meseci provela hvaleci tvoju inteligenciju jer te je bolelo sto ja zavrsavam fax a ti imas srednju skolu, boze ne znam odakle sam imala toliko snage, koliko sam se trudila da te oslobodim kompleksa toliko si se ti trudio da ih na meni lecis, ali mislila sam proci ce ga to videce koliko ga volim i nece mu biti vazno, mrzeo si sto su me svi voleli i kao da si hteo da pokazes da i suprotno moze biti, o boze koliko te mrzim koliko se grozim same sebe kada se setim svega kada se setim sta sam sebi dozvolila! Nisi mi dozvoljavao da budem srecna i svojski si se trudio da mi svaki minut srece pokvaris! Svaki put kada bi bila srecna nalazio si neki glupi razlog da me ostavis i uzivao u mojim suzama! Secas li se kada mi je na poslu stigla 101 ruza od nepoznatog posiljaoca svi su me gledali zaprepasceno dok sam se gusila u suzama jer si me i tada ostavio celu noc sam ti u suzama ojasnjavala da ni 100000000001 ruza nije vredna koliko jedno tvoje volim te a moje suze su te hranile i davale ti snagu sa svakom si postajao sve veci i jaci! Mrzim sebe zbog tebe kako sam dozvolila da na meni lecis svoje komplekse zasto je taljubav toliko jaka kada smo razliciti svetovi>> toliko puta sam ti htela reci E PA NISI PAMETAN GLUP SI KO NOC GLUP SI TOLIKO KOLIKO SE TRUDIS DA NADJES DKAZE ZA SVOJU INTELIGENCIJU a oni su jos gluplji pa sa njima ispadas jos smesniji one iste devojke koje su te "gledale" dolazile su mi sa pricom kako ti gledas njih i kako se pitaju sta cu ja sa tobom, koliko sam se samo trudila da ti objasnim da nije bitno to odakle je covek i da oni u gradu mogu biti mnogo veci seljaci i od najveceg seljaka jer ti od tih svojih kompleksa nikada ne mozaes pobeci. Mrzim nacin na koji me gledas, boju tvog glasa kada mi kazes volim te tvoju facu kada mislis da si rekao nesto "pametno" mrzim sebe zbog tebe, kretenu jedan iskompleksirani , mrzim te mrzim te a iznad svega MRZIM STO TE VOLIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jos koliko ces testirati moju ljubav, zar ne vidis da nemam snage vise, KAD ZALUPIM VRATIMA I POBEGNEM TI BEZ TRAGA sta ces onda, ma znam ti si siguran da se to nikada desiti nece jer ja sam potpuno navucena na tebe MRZIM STO JE TO ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti si jedna toliko velika sirovina od coveka, ti si STARSSSSSNOOOO GLUP, svi ti se smeju iza ledja, sve je smesno u vezi tebe, i cela tvoja jadna porodica,..zao mi one dece koja su zapustena jer vi navodno mislite da su ona "samostalba"..ma da...Ti si egocentrican i narcisoidan tip....JBT gluup si kao RUPA!!! Kad pocnes da lupetas nemas pojma kako se ljudi smeju tebi...e jadnice..a gloooooooooomis tu neko ludilo strasno!!! Sramota me je...verujes mi....bas me je sramota....i drago mi je sto nismo zajedno..

Samantha Jouns:
Ti si jedna toliko velika sirovina od coveka, ti si STARSSSSSNOOOO GLUP, svi ti se smeju iza ledja, sve je smesno u vezi tebe, i cela tvoja jadna porodica,..zao mi one dece koja su zapustena jer vi navodno mislite da su ona "samostalba"..ma da...Ti si egocentrican i narcisoidan tip....JBT gluup si kao RUPA!!! Kad pocnes da lupetas nemas pojma kako se ljudi smeju tebi...e jadnice..a gloooooooooomis tu neko ludilo strasno!!! Sramota me je...verujes mi....bas me je sramota....i drago mi je sto nismo zajedno..
Jel ti bolje sad, kad si se izdrala?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back