Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Maslachak:...ubila bih se kad bi zatrudnela....
Znaci kolateralni abortus?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maslachak:...ubila bih se kad bi zatrudnela....
E ovo je stvarno bedak, doduse nikad mi se nije desilo al i bolje sto nije2pike:Paaa, mora da si bio ocajan... Al bolje to, nego da si pijan kresno dobru ribu, a da se ne secas
2pike:Aaaa, ovaaaaj, pre neki dan sam opendrecio gabora.
Jebga, ja sam ti emotivna osoba, lako se raznezim
ako si jos na forumu molim te da mi kazes sta se sada posle skoro godinu dana desilo sa vama i da li si ostvarila ono sto si htela, odgovori molim te znacilo bi mi da znam jer se ja nalazim u istoj situaciji kao ti!!!!!!!!!!!!!!MOLIM TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tija:... o da sada kad te sretnem ja ti se smesim, nema vise ljutog pogleda. I kazem ti da sam odlicno, nikad bolje. O da, dvadesetcetvrti dan je na izmaku, prezivela sam, prebiram po glavi svaki dan , svaki mesec prethodne godine, svaki trenutak i svaku foru kojom si me osvajao. Kakva si ti samo dzukela od zoveka, djubre neopevano. Moram samo jos neko vreme da posvetim sebi , da oprostim samoj sebi sto sam se zaljubila u takvog beskicmenjaka, nesigurnog, impotentnog skota. Nisi ti svestan toga koliko si mi samo znacio i na sta sam sve bila spremna za tebe...da provalio si da sam zaljubljena i mislio da mozes da me gazis kako hoces, da imas vlast nadamnom i kada kazem kraj da cu popustiti opet , a jesam popustala i vise puta pogazila sebe i svoj ponos i ponovo bila sa tobom, ali sada je tome kraj. Tuzno je to sto tebi nisam nesto narocito znacila tada , ali znam da cu ti postati znacajna , moram samo sebi da oprostim, ali tebi ne, nema sanse ikada. Igracu se i ja sa tobom isto onako kao i ti sa mnom, veruj mi da ce ti biti bar duplo gore nego meni. Jer zapamti, bednice, ja sam jaca od tebe. A koliko sam samo strpljiva i koliko samo mogu cekati na pogodan trenutak da te zgazim kao vasku.Ne nisi ni svestan
mogu ti reci da je poprilicno tesko potiskivati to u sebi ali znam da bi ga to ubilo, jer istina obicno boli a previse ga Volim da bi mu srusila iluzije!!!!!!!!!!"Ne znanje" je blagoslov!!!!!!!Devilishgirl:juuuuu crna ti...a shta mislish da mu sve to kazesh, onako ..iz zdravstvenih razloga..
Jel ti bolje sad, kad si se izdrala?Samantha Jouns:Ti si jedna toliko velika sirovina od coveka, ti si STARSSSSSNOOOO GLUP, svi ti se smeju iza ledja, sve je smesno u vezi tebe, i cela tvoja jadna porodica,..zao mi one dece koja su zapustena jer vi navodno mislite da su ona "samostalba"..ma da...Ti si egocentrican i narcisoidan tip....JBT gluup si kao RUPA!!! Kad pocnes da lupetas nemas pojma kako se ljudi smeju tebi...e jadnice..a gloooooooooomis tu neko ludilo strasno!!! Sramota me je...verujes mi....bas me je sramota....i drago mi je sto nismo zajedno..
2pike:Jel ti bolje sad, kad si se izdrala?
lako je vileti nekoga ko nema mane (ili bar mislimo da ih nema) ali pravo volis tek onda kada ga volis a svestan si svih njegovih mana, i prihvatas ga takvog kakav jeste! ******* to je jace od mene!KleoS:E ne bih rekla da si glupa,ali devojko.... Dokle????????????? Znas i sama ....bice sve gore i gore!
BRAAAANKAAAAAAAA!!!!!!!Samantha Jouns:naravno uvek je bolje kad ovde napises nesto...![]()